Fløjstrup strand - syd for Århus
Mændenes sexparadis - kvindernes oplevelsested

 
Artikel Index

Menu Index

 

Har du forslag til
et sted i Danmark hvor danskerne sexer, så kontakt Nanna på
admin@nannas.dk

 


Nanna har sat sig for at besøge nogen af de steder i Danmark hvor danskerne sexer i det fri.
Vil du vise et af dine steder frem - så kontakt Nanna på admin@nannas.dk

Det kribler i pikken, du trænger bare sådan til at få den suttet af, eller endnu bedre… til noget fræk, pervers sex. Du sidder med en halvfed i bukserne, hvad gør du?

Syd for Århus findes stedet hvor mange kommer til fra nær og fjern. Fløjstrup Strand, er navnet, på det område, hvor du både kan bade nøgen eller med tøj på, som det passer dig, lure lidt på de andre, opsøge eller blive opsøgt af andre mænd, og tage eller give fræk sex.

Nannas.dk besøgte stedet en halvkold lørdag i det tidlige forår. Ikke en sjæl var der, hvilket nu ikke var usædvanlig temperaturen taget i betragtning, som nok kun var omkring 6 grader. Billederne er dog taget i juni da der blev mere grønt og indbydende. Nanna blev vist rundt af Palle, som dog ønsker at være anonym. Han er kommet her flere gange, med det formål at få den suttet af. Til daglig er han nemlig godt gift, men mangler lige det der ekstra pift, og det får han så på Fløjstrup strand.


Sådan finder du Fløjstrup Strand:
KLIK HER

 

- Her kommer alle typer mænd, unge som ældre, blide og lettere perverse, men her kommer også enkelt kvinder, som regel kommer de dog sammen med deres partner, sjældent alene, fortæller Palle.
Palle har vist mig, at der kan parkeres næsten helt nede på stranden, eller man kan vælge en p-plads længere mod nord i skoven.
- Holder man på den sydlige p-plads og går ned til stranden, skal man gå mod nord ca. 200 meter, der bader naturisterne og lige umiddelbart i forlængelse af dette ligger stranden, hvor alting foregår, fortsætter Palle mens blikket glider hen over den i dag øde strand. 
- Men det er ikke på selve stranden det foregår, men inde bagved hybenbuskene. Der er i tidens løb blevet dannet et stisystem inde bagved. Lige bag de første buske ud til vandet, er der dannet gryder, hvor man kan ligge og sole sig og tæt på dem og ca. 20 meter bagud, vandrer mændene frem og tilbage indtil de beslutter sig for hvad de vil.

 
Palle har taget mig med ind på stierne. Han peger på en gryde ud mod vandet. - Her ligger man og soler sig, men sex forekommer da også. Hvis der er indgang til gryden fra stranden, hænger man et håndklæde op tværs over indgangen, så ved folk at der er optaget.
 

 

Palle har ført mig ind bag ved buskene, hvor der er en åben plads i forbindelse med stisystemet. - Her plejer at være en slags fuglekasse med kondomer i til fri afbenyttelse og måske også glidecreme, oplyser Palle. Vi ledte efter fuglekassen, men konkluderede at den nok var fjernet i vinterperioden, men sikkert kom op igen til sommer. - Der er faktisk en mand der går og vedligeholder vegetation her, så her er åbne steder og det hele ikke vokser sammen til noget ikke brugbart. Om det var en kommunal eller privat vidste Palle dog ikke. Jeg bad Palle fortælle om hvordan tingene gik for sig her.
- Man kan lave en aftale om at mødes her, eller man kan komme som man har lyst. Rent hygiejnemæssigt vil jeg foreslå alle lige at tage et bad hjemmefra, men det er jo op til folk selv. Ikke alle kan lide en pik eller fisse der lugter af gammelt tis, siger han vidende og fortsætter. - Mændene går nu rundt inde på stisystemet for at se hvad som sker, og ofte stiller man sig et sted og står og onanerer eller man opsøger en af dem der står og gør det. Ofte skal der ikke mange ord til. En hånd på pikken og kuglerne bliver krammet, kan være tegn til, at man er interesseret. Hvad der videre skal ske aftales enten med det samme eller løbende.

 Bruger alle kondom, vil jeg gerne vide?
- Det er et valg, folk selv tager, og måske lige netop derfor, er der disse gratis kondomer her. De fleste sutter pik uden, men der er også dem der helst vil med kondom. Sex mellem mænd er oftest med kondom på grund af de sygdomsrisici, der jo er, men igen, det er parterne imellem der aftaler dette.

 Jeg spurgte Palle, hvorfor der mon ikke kom så mange kvinder her?
- Der kommer også kvinder her, men det er ofte par hvor de søger en ekstra legekammerat til hende, måske er manden biseksuel, eller hun skal blot have en sandwich. Single kvinder har jeg ikke set her, men jeg antager at de vil føle sig utrygge her og bange for voldtægt.
Jeg kigger mig forskrækket rund, men Palle griner og siger, at der nok ikke rigtig er nogen, der vil ud med bar røv i disse 6 grader.

Jorden rundt omkring bar tydeligt præg af hvad der var foregået her. Brugte kondomer, ubrugte kondomer, små poser glidecreme, dåser mv. lå her og der og alle vegne. Jeg har forståelse for at man ikke har lyst til at tage disse ting med sig, men der er skraldespande på p-pladserne, og de fleste kommer jo i bil. Hovedrystende gik vi videre. Vi er nu kommet hen i den nordlige ende, hvor legeparadiset slutter, og jeg kan ane en redningskrans hænge lidt længere mod nord. Vi vender om og går tilbage langs stranden.


 

Jeg spørger Palle om hvorfor han kommer her?
- Første gang var fordi jeg havde hørt om stedet og bare var nysgerrig, men det endte da med, at jeg fik mig et godt blowjob af en fyr. Vi stod inde i den inderste del af buskadset. De andre gange har det også kun været blowjobs jeg er kommet for. Lad os sige det sådan, at jeg kommer for at få et kick og den hurtige udløsning, i stedet for at spille den af på toilettet.

Vi er nået tilbage til bilerne, og jeg takker Palle for rundvisningen.
-------------------------------------------------------------------
Efter ovenstående blev skrevet, har jeg fået følgende beretning af Louise:
Min ven havde spurgt om jeg ikke trængte til noget massage ude i naturen, og den var jeg helt med på. Vi mødtes på parkeringspladsen ved Fløjstrup Strand. Da det var om formiddagen, var her ikke mange gæster, selv om det var højsommer og allerede varmt denne torsdag. Min ven førte mig ind til en af gryderne bag buskene og begyndte at give mig massage. Hans hænder gled længere og længere ned af ryggen, nærmest op mellem mine lår, som jeg ikke kunne lade være med at sprede, og pludselig mærkede jeg hans fingre glide ind i min fisse. Jeg lå på maven og jeg kunne ane at der stod nogen og så på. Min ven fortalte mig senere at de diskret havde signaleret om de måtte være med. Han bøjede sig ned og spurgte mig om jeg havde noget imod at der var flere der ville "give massage". Frækt vendte jeg mig om på ryggen og de to unge mænd trådte nærmere. Den ene gik i gang med at massere mine bryster, den anden mine lår. Hurgtig var fingrene da oppe i min fisse. Massage blev det ikke rigtig til, men jeg fik en skøn udløsning. Sex med fremmede er jeg ikke til, så vi kørte hjem efterfølgende og havde skøn sex i min dobbeltseng.  Kh. Louise

Tak til Louise for beretningen.

Har DU været på Fløjstrup strand og oplevet noget fræk - så skriv til admin@nannas.dk og angiv "Fløjstrup" i emnefeltet.
 

 

 

 

     

 

 

© nannas.dk 2014