Mænd vil have mænd
 Har du forslag til en
artikel, så kontakt
Nanna på
admin@nannas.dk

 

I 1999 startede trenden med dominans og SM, i dag leger snart hvert eneste par med disse rollemodeller i deres sexliv. Siden kom lysten til fetish, påklædningen skulle være lak, læder eller latex når det skulle være frækt, lingeri var for de mere kedelige typer. Transvestismen bliver mere og mere udbredt, flere og flere mænd erkender igennem det første årti i dette årtusinde at dametøj tænder dem. Sexlegetøj findes i alle hjem, Internettet har gjort det let at shoppe uden at få røde kinder, og markedet oversvømmes af kvalitetslegetøj såvel som det billige fra Østen. Swingerklubber har eksisteret i mange år, men indenfor de sidste 5 år er det gået rigtig stærkt. Kvinder kommer for at få stillet deres lyster og fantasier om mange mænd, og mændene står klar og venter på et vink fra de indbydende letpåklædte hungrende kvinder. Kvinderne melder klart ud hvad de vil have, og de der måske ikke siger så meget, signalerer med deres tilstedeværelse at de er til mere end husmandssex med den eneste ene.

Ligesom man i industrialismen tænkte, hvad bliver det næste, er disse tanker nok også fløjet igennem sexologer og terapeuter. Og nu sker det igen…
Men nu har mændene fået øjnene op for at det der med det anale ikke kun er for bøsser. I slavefissen, 2’eren, røven, ja kært barn har mange navne, påvirkes prostata og kan give følelser og skønne fornemmelse, ja selv udløsning, hvilket de færreste har haft nogen ide om tidligere, men har man først prøvet det er man solgt.

I kontaktannoncer ser man oftere og oftere sætningen: Ingen berøringsangst for samme køn. At mænd rør hinanden og slikker hinanden er ikke længere tabu eller forbundet med homoseksualitet. I dag taler man ikke ofte om partener-bytte men om partner-dele, alle er til alle, og nu er det ikke kun pigerne, der kan finde på at lege med hinanden.

Nannas.dk har mødt Mr. M som beretter om det at være til mænd og blive taget analt uden at være bøsse…

Mænd vil have mænd
Artikel af Nanna Naye

 

Foto NN med tilladelse af BC

Hvor gammel var du første gang du følte dig seksuelt tiltrukket af dit eget køn?
Jeg var i slutningen af 30'erne, og havde på det tidspunkt prøvet det meste af i mit ægteskab.

Var det dig der tog initiativet, eller blev du fristet af nogen?
Jeg tog initiativ til at finde et par, men da det kom til stykket var det parret der forførte mig, da de fandt ud af at jeg var nybegynder på området.

Jeg kan forstå på dig, at det ikke var sammen med din faste partner. Tror du at mænd har svært ved at fortælle deres samlever om deres fantasier og ønsker og derfor søger "gæste-græsgange?"
Ja, bestemt. Mænd er overbeviste om at deres koner vil gå fra dem, dersom de begynder at ytre ønske i den retning, og derfor søger mange oplevelsen alene.

Hvordan finder man en mandlig partner?
Aller først vil jeg sige, forsøg at få din kæreste med på ideen, fx. ved at finde et bipar. Kan det ikke komme på tale, så prøv en swingerklub. Som sidste løsning kan du forsøge at finde en mand til bi-lege.
Man kan forsøge sig på Internettet, f.eks. på Forum-chattene for m/m (mand til mand), der er også en gratisside der hedder Boyfriend.dk, hvor man kan oprette en profil og deri fortælle hvad det er man går og fantaserer om. Og endelig kan man tage i swingerklubber hvor folk i forvejen er ret frigjorte. Mænd må ofte gerne lege med når parrene boltrer sig på madrassen, eller man kan gå i lukket rum med et par. Det er høfligst at spørge først om man må slikke hans ædlere dele og ofte bliver det accepteret.

Må man godt dyrke m/m i klubberne?
I de fleste må man, er man i tvivl, så spørg barvagten, men der er jo ingen der kan se hvad der foregår i et lukket rum.

Hvad forstår du ved "ingen berøringsangst med eget køn?"
Oftest dækker det over at man gerne vil onanere modparten, for nogen dækker det også det orale, og endelig kan det dække over at man gerne vil slikke kvinden mens manden bruger hende samtidig, derved kommer man også i kontakt med hans køn.

Fortæl om det orale akt mellem mænd.
Der er ikke den store forskel på når mænd og kvinder slikker en mand, men som mand ved man hvad deep throat betyder for den nydende (dybt ned i halsen) og det vil man gerne glæde med, hvorimod at kvinderne ofte slikker på spidsen og onanerer os samtidig, hvilket naturligvis også er lækkert.

Er der sammenhæng i brugen af dildoer og sex mellem mænd.
Jeg tror de fleste mænd har prøvet at bruge en dildo på sig selv, inden de kaster sig ud i at sexe med en mand, og det er måske lige netop der, at han finder ud af hvor skønt det er at blive fyldt ud og mærke noget stort langt oppe.

Efter mange år med dundertaler om "husk kondomet" er det som om, at man er begyndt at se bort fra beskyttelse igen, hvordan håndteres det ved m/m?
Tarmen er sart og man kan let få en rift, derfor er det tåbeligt ikke at bruge kondom. Man skal som ægtemand også huske på at man har en familie derhjemme man skal forsørge. Så naturligvis skal man ikke tage sygdomme med sig hjem. Så kondom ved samleje - altid. Oralt bliver det stort set ikke brugt. Man siger at risikoen er minimal og at slikke med kondom er ikke erotisk og frækt.

Føler du selv du tager chancen?
Jeg bruger ikke kondom oralt, men altid analt. Har jeg rifter i munden, tandkødsbetændelse mv. slikker jeg ikke. Aldrig sperm i munden - men gerne ud over kroppen. Måske det er en dårlig undskyldning, men jeg føler jeg tager et behørigt hensyn.

Rigtig mange kvinder ved hvordan det føles at blive taget analt. Hvis en mand skal tages analt, hvordan skal fremgangsmåden så være?
Trygge, rolige og hyggelige omgivelser, masser af glidecreme, et underlag der kan vaskes, aller helst en analudskyldning som det første, så man ikke får afføring med ud efterfølgende. Leg analt med et par fingre og masser af glidecreme, en lille buttplug der kan sidde et stykke tid og så udskiftet til noget større. Sådan starter de fleste derhjemme, og når de føler de kan slappe af, kommer de til mødet med en mand. Her er det ikke bare den anale velvære der spiller ind, men det at man gør noget anderledes, noget lidt forbudt og frækt. Den aktive mand skal altid være meget varsom. Mænd er ofte utrænede og dyrker ikke dette her så tit som kvinder, og udvidelsesprocessen kan være af kortere eller længere varighed.

Jeg har hørt at mænd nyder at få stimuleret prostata, fortæl om den følelse og hvor sidder prostata egentlig?
Man kan mærke prostata som et ruflet område en halv fingers længde oppe i tarmen. Når nogen masserer mig der, føler jeg en varme, en strålende fornemmelse i mit pikhoved, velvære og en meget betagende følelse. Det kan begynde at løbe ud af urinrøret med væske. Jeg ved ikke helt hvilke væsker det er der frigøres, men lækkert er det i hvert fald. Til gengæld kan jeg ikke holde en rejsning, men det føler jeg ikke gør noget. Det er noget jeg synes alle mænd skal prøve, uanset om det er sammen med en mand eller en kvinde.

Men tilbage til det hemmelighedskræmmeri, hvordan kommer vi det til livs?
Det kan man nok ikke. Men jeg synes bestemt at man skal forsøge sig med sin partner, at bringe det på banen uden at det bliver et must. Prøve at finde ud af om det vil tænde hende, hvis nu manden slikkede hende og en fremmed der var inviteret hjem, en man mødtes med i et sommerhus, i en klub eller lignende. Så fornemmer man hurtigt om fantasien tænder, og gør den det, er man på rette kurs.

Nannas.dk står bag en undersøgelse om hvor langt mænd vil gå i leg med andre mænd.
66% af de adspurgte mænd vil gerne prøve at blive taget analt, men hvis man går dem lidt på klinken og begynder at definere trin for trin, hvor de vil sætte grænsen, så er det kun 28% der vil gå linen ud. Til gengæld er utroskab flittigt brugt. Her skal dog siges at det er en statistik for både mænd og kvinder. Men den er lidt alarmerende.


Viborg, d. 26. november 2010
Nanna Naye

 

© nannas.dk 2010