LÆSERNES EGNE NOVELLER


Alex Sierra ©

Den røde ring

Han var mørklødet, fordi han havde spansk blod i årene. Han var 23 år og efter egen og andres mening en flot fyr. Han dyrkede motion gennem svømning og cykling, men uden at være medlem af nogen sportsklub.

Han var døbt Alexander, men brugte for det meste at kalde sig Alex, - det lød knap så antikveret, syntes han.

Hans kønne ansigt, flotte krop og brune hud gjorde ham omsværmet af piger allerede tidligt i skoletiden. Han blev forført og tabte sin uskyld, da han 14 år gammel var på telttur med en kammerat. Det var en lidt ældre pige fra et af naboteltene, der havde set sit snit til at blive alene med ham i sit telt. Hun gik hurtigt til værks. Smed sit badetøj og trak hans badeshorts af ham, så de på få minutter lå nøgne på hendes luftmadras. Han var smækforvirret, så hun tog hele føringen, og ledte ham hurtigt og hæsblæsende ind i hans første samleje. Han tænkte ikke tilbage på det med stolthed, for han havde fået orgasme og lidt sædafgang næsten med det samme og var flov over at være voldført, så han skyndte sig væk, selv om pigen ønskede, at han skulle blive og kæle lidt med hende.

Efter den episode blev han mere opmærksom på forskellige pigers reaktioner og tilnærmelser til ham. 

Han fik en fornemmelse af de vibrationer, der lå i luften, når nogle piger kunne tænke på at have sex med ham, - troede han i hvert fald, - for næste gang, han havde sex med en pige, blev lidt katastrofal. 

Det var en pige i en skoleklasse under hans, så hun har sikkert været 13 år. Hun sværmede omkring ham, når der var mulighed for det, og han blev tiltrukket af hende, for hun var en meget køn pige med en veludviklet krop. Hun tog initiativet til deres første kys bag skolens cykelskur. Få dage efter tog hun ham med hjem på sit værelse. Hun ville gerne have, at han skulle hjælpe hende med en svær regneopgave. Regneopgaver blev det ikke til. Hun ville hellere kæle og kysse med ham, mens de lå på sovesofaen. Han følte sig sikker, så skønt hun gjorde modstand, lirkede han hendes trusser af og fik selv møvet sine bukser og underbukser ned om hælene. Først da hun jamrede og græd, og han så blod på sovesofaen, blev han bevidst om, at det nok ikke var, som det skulle være. Følelsesmæssigt kaos, bondeanger og dårlig samvittighed gjorde ham næsten syg, og han flygtede over hals og hoved fra hende. De kom ikke hinanden nær fremover. 

Hans manglende sexkendskab fik han gjort grundigt kål på ved at pløje alle bøger om emnet igennem henne på biblioteket. Han blev - blandt meget andet - fascineret af det faktum, at piger havde en mødom, der skulle gennembrydes ved det første samleje. Det blev en passion og besættelse for ham at kunne være den første, men således, at pigerne ikke følte sig voldtaget eller overrumplet, - og det var lidt af en kunst.

Hans udseende og charme hjalp ham meget, så da han fyldte 18 år, kunne han se tilbage på 8 forhold, hvor han havde været den første, og hvor den fuldbyrdede akt hver gang havde givet både hende og ham fuld tilfredsstillelse - nå ja, bortset fra en enkelt gang eller to måske! 

Kronen på værket, - hans trofæ -, var hver gang en rød ring omkring roden på hans lem. Helt oppe ved testiklerne rundt om hans penisrod sad en rød ring af blodet fra den brudte mødomshinde, når han rejste sig efter et godt, langt og givende samleje.

Selv om pigerne blev generte og flove, undlod han ikke at fremvise dette trofæ, - det blev ligesom en del af efterspillet. 

Han blev en samler af røde ringe.

Nu var han 23 år og måtte se i øjnene, at der ikke længere var mange jomfruer indenfor denne aldersgruppe. De var efterhånden gået over i det, man vel kunne kalde kvindestadiet.

Nu havde han ferie. I denne 3-ugers sommerferie havde han lejet et sommerhus ved Vesterhavet. Han tænkte lidt frækt, at han ville “støvsuge” kysten for jomfruer, men ellers tage til takke med, hvad der faldt for.

 

Hun var 21 år. Høj, lidt buttet og havde langt mørkeblondt hår og ikke et udpræget kønt udseende. Hun var meget ordinær. Syntes hun selv.

Hun var rengøringsassistent på købstadens sygehus, og hun vidste faktisk ikke, hvad hun ville i fremtiden. Hun havde regnet med at blive gift, - få mand og børn, men hendes første og eneste kæreste havde slået op, da hun ikke hurtigt og villigt nok ville have sex med ham. Den gang var hun meget bange for, at den første gang ville være meget smertefuld. 

Hun havde senere af kvindelige kolleger på sygehuset fået at vide, at det ikke behøvede at være noget særligt. 

Hun havde første gang til gode endnu.

 

Det var sommer, - det var varmt, og hun cyklede som så ofte før til stranden for at få sol, frisk luft og en dukkert. Fra vejen, der gik ned langs kystens klitrækker, var der flere offentlige stikveje ned mellem klitterne til stranden, men her flokkedes de fleste badegæster. Midt mellem sådan to stikveje var der næsten ingen badegæster. De gad ikke at gå langt i det bløde strandsand. Det benyttede hun sig af. Hun stillede cyklen ved nogle enebærbuske og gik op mellem de mange sommerhuse og ned til stranden, som her kun havde badende fra de nærmeste sommerhuse. Hun havde en klitgryde, som hun oftest brugte til at ligge i læ og sole sig, når hun kom op fra vandet, men denne eftermiddag fik hun et chok. Da hun kom frem til klitgryden lå der en mand og solede sig. Han lå på maven på et stort badehåndklæde. Han var nøgen, og hun tænkte straks, at han ofte tog sol helt nøgen, for han var ensartet brun over hele kroppen, også på endebalderne. 

“Åh, undskyld!“ udbrød hun forskrækket. 

Han vendte sig mod hende, og dækkede sig med badehåndklædet. 

“Hej!”, sagde han, ”- du skal da ikke undskylde. Det er jo en offentlig badestrand, så du er velkommen til at slå dig ned her.” 

Hun stod fastnaglet og stirrede på ham. Han var ikke bare flot, han var gudeskøn. 

Til sin ærgrelse følte hun, at hun rødmede og ikke anede, hvordan hun skulle takle situationen. 

“Jeg hedder Alex og har lejet et sommerhus lige her nedenfor klitterne” sagde han med et charmerende smil.

“Det er bare fordi jeg plejer at bruge denne gryde, når jeg bader,“ fremstammede hun helt forvirret.

“Som sagt er du meget velkommen. Der er masser af plads til os begge,” sagde han leende.

“Jamen, jeg vil ikke forstyrre. Jeg går ned i vandet,” fremstammede hun, og skyndte sig op af gryden. Hun ærgrede sig over sin forvirrede og forfjamskede adfærd. Så vendte hun sig om mod ham og råbte: “Jeg hedder for resten Liselotte!“

“Hej!“ råbte han med et stort smil.

 

Det korte møde med ham rystede hende, og gjorde hende konfus og usikker. “Det er da vist forelskelse!” kom hun til at sige højt, og kom så til at le af sig selv. Noget var der nok om det, for hun var ret anspændt og ukoncentreret, - hun var kold og varm over - så overrumplende og overraskende -, at have set en nøgen mand. Hun tændte voldsom på ham. Hendes tanker gik i spiral omkring sex. Hun havde aldrig haft sex med en mand. Hun havde kun tilfredsstillet sig selv ved onani. Hun turde ikke rigtigt, - og nu ville hun alligevel.

 

Næste dag cyklede hun til stranden. Var det muligt, at han var der igen. Hun svedte ved tanken, men anede ikke, hvad hun skulle gøre og sige, hvis han var der.

Hun vandrede over naturgrundene op mellem sommerhusene, op mod klitrækkerne, men da hun havde passeret det sidste sommerhus, blev der råbt: “Hej, Liselotte!!”

Han sad og solede sig på sommerhuset terrasse.  

Han rejste sig: “Jeg vil også ned og bade. Jeg skal lige have badebukser på.  Har du ikke lyst at klæde om her. Du kan bruge badeværelset, - så kan vi bagefter tage en øl, når vi har været i vandet!“ 

Nu var hun overrumplet igen. Hun kunne kun svare: “Hej!” Hun gik frem til ham, og han viste hende ind i sommerhusets badeværelse.

Da de gik ned til vandet, talte han til hende, som om de havde kendt hinanden meget længe. Han havde små stramme badebukser på, der i høj grad fremhævede en fyldig bule foran. Hun tvang sig til ikke at se på ham. Hun var varm, nervøs og forlegen, men han talte fortroligt og ubesværet til hende om vind og vejr, - at han hverken var gift eller forlovet, - hans arbejde som fotograf ved et bureau, der lavede fotomontager for flere ugeblade, og om ferien i sommerhuset, - og han fik også hende til at fortælle om sig selv og hendes tilværelse og interesser. 

 

Tilbage i sommerhuset fik hun klædt om efter svømmeturen. Hun tog minitrusser og den lette sommerkjole på, men lod brystholderen blive i posen med badetøj. 

Det med brystholderen var hun lige ved at fortryde, for hendes fyldige bryster og brystvorter tegnede sig lidt for tydeligt gennem det tynde kjolestof.

“Vil du have en øl eller en juice med vodka?“ spurgte han, da de sad på terrassen. Hun bad om juice.

“Så tager jeg også juice,” svarede han.  

Han kom med to høje glas med juice og isterninger samt en flaske vodka i en snapsekøler.

“Du må hellere selv bestemme hvor meget vodka du vil have i,“ sagde han med et smil, og hældte op, til hun sagde tak. 

Hun var frygtelig nervøs for situationen. På en måde syntes hun, at Alex var naturlig, smuk, charmerende og ligefrem, men på den anden side gik det hele alt for stærkt, til at hun havde kontrol over sig selv. Hun hævede glasset, men satte det med det samme, for isterningerne klirrede, så enhver kunne se, hvordan hun rystede på hånden af nervøsitet. 

Alex så hende ind i øjnene og lagde forsigtigt sin hånd over hendes. 

“Liselotte, du må ikke sidde der og være nervøs. Jeg vil ikke foretage mig noget, som du ikke vil have,“ sagde han mildt. 

Hendes øjne blev blanke, og hun udbrød lavmælt: “Jeg har aldrig været rigtigt sammen med en mand!”

“Ja, selv om det lyder lidt banalt, så må jeg sige, en gang skal jo være den første,” svarede han og smilte underfundigt til hende.  

“Har du været sammen med nogen, der gjorde det for første gang?” spurgte hun. Han smilede: “Jo, det er sket flere gange efterhånden.” 

“Har det ikke blødt og gjort ondt på dem?“ spurgte hun.   

“Det har været meget forskelligt. Der har ikke været gange, der lignede andre. Vi er alle forskellige, - også uden tøj på!“ sagde han med en lille latter. 

De sad i tavshed og drak deres juice. Så rejste han sig, gik bag om hende og kyssede hende blidt i nakken. 

“Kom!” hviskede han hende i øret. 

Hun fulgte ham ind i et stort soveværelse. Han bredte et stort stiklagen ud over dobbeltsengens madrasser. Da han vendte sig mod hende, havde hun knappet de øverste knapper op på sin kjole. Hun stod flagrende usikker foran ham. Han tog hende blidt om livet og gav hende et langt og inderligt kys. Han tog fat i hendes kjole og krængede den ud over hendes skuldre, ned over armene og kroppen, så den af sig selv faldt til gulvet.

“ÅH!“ udbrød hun forskrækket, “de er alt for store!”

Han lo: “Jeg har ikke mødt en kvinde, der var tilfreds med sit udseende. Der har altid været noget, der var for stort eller småt eller skævt eller grimt. Dine bryster er lige præcis så store, at jeg får lyst til at bakse med dem. Du er køn og dejlig, og jeg vil gerne elske med dig.”

Han tog om hendes trusser og krængede dem ned over hendes hofter, så de også af sig selv gled ned på gulvet. Hun så genert ned i gulvet. Han så til gengæld forskende på hende, for hun var den første, han havde mødt, der ikke havde gjort noget for at begrænse sin kønsbehåring. Hun var helt naturligt behåret i skridtet, - ikke overvældende meget hår, men bredt ud som en mørk vifte over hendes venusbjerg.

Han blev stærkt sexsuel berørt ved at se på hende.

Han pressede hende blidt ned på sengen. Hun lagde sig ind på ryggen med samlede ben.

Han trak sommertrøjen over sit hovedet, lynede de korte bukser op, og lod tøjet falde på gulvet. Han stod helt nøgen og så roligt på hende, mens hun betragtede hans lem, der med hans hjertebankens rytme rejste sig stødvis til fuld størrelse. 

Han havde heller ikke gjort noget for at begrænse sin kønsbehåring. Han havde en smule sort hår på brystet, men var kraftigt mørkt behåret om penis og testikler. Hun så, hvordan forhuden på hans lem gled halvt ned over penishovedet, der blankpoleret og villigt stak frem, mens lemmet rejste sig i de sidste ryk. 

Han lagde sig ned ved siden af hende. Hun sitrede lidt ved hans berøring, men hans hænder var varme, og det var lystfyldt at mærke hånden glide fra hendes bryst ned over maven til hendes behårede venusbjerg, som han gav et ganske let klem. Han kyssede hende på halsen. Hun duftede frisk og salt efter deres svømmetur, og han mærkede en sitren i huden, da han blidt lukkede læberne om hendes brystvorte. Hun sukkede dybt, og han så en lyst, men afgjort også en ængstelse i hendes øjne.

“Du skal være sød ved mig,“ hviskede hun.

Han rejste sig og sad på knæ ved siden af hende. Fra skuffen i sengebordet tog han en tube creme frem.

“Nu skal du se. Det her er en eksplorationscreme, der er beregnet som glidecreme i kussen og på pikken. Det modvirker smerter ved tørhed, - så hvis jeg smører dine skamlæber og skedeindgang med masser af creme og giver min pik creme over det hele, så vil du garanteret ikke få stort ubehag ved at blive kneppet.“ Hun så på ham med store øjne. Han kunne se, at han igen overrumplede hende verbalt.

Han ventede ikke på svar, men tog om hendes fødder og pressede dem blidt op mod hendes endeballer. Uvilkårligt spredte hun knæene ud til hver side. Der lød et lille fugtigt smæld, da de ydre skamlæber skiltes. Hun blev flov og rødmede. Hun vendte hovedet til siden og skjulte ansigtet i en hovedpude. Han flyttede hendes fødder bredt ud til begge sider og satte sig til rette på knæ mellem hendes ben. Han klemte meget creme ud på højre pege- og langfinger og begyndte at smøre hendes ydre skamlæber ind.  

Reaktionen udeblev ikke. Mens han masserede creme omkring skamlæberne, blev de fyldigere og udspændte. Han tog mere creme på fingrene og smurte de indre skamlæber ind. Med blide sitrende masserende strøg fik han hende til at åbne sig mere og mere. Han pressede endnu mere creme direkte ud på hendes skamlæber og brugte begge hænders tommelfingre til at massere glidecremen ind i hver en sprække og hulning. Oppe fra venusbjerge og næsten ned til skedeindgangen gik en hudfold, der blev fastere og rødfarvet. Han masserede med fingrene på siderne af hudfolden, og hendes højrøde klitoris begyndte at titte ud neden for hudfolden. Den lignede en lille våd rosenknop. Med en cremet pegefinger tog han forsigtigt ned under den lille strittende knop og pressede den lidt udad. Hun reagerede kraftigt ved at sprede lårene endnu mere. Hun havde lagt hovedpuden til side, og lå nu og så op i loftet med meget tungt åndedræt.

Med tommelfingrene skilte han forsigtigt de indre skamlæber så skedeindgangen blev totalt blottet. Hendes mødom spændte sig ud som en lyserød, -næsten farveløs, hudmembran med et uregelmæssigt hul ind til skeden.

Med hurtige strøg fik han smurt sit lem ind i glidecreme fra spids til rod. Han var så gejl og brunstig som en hingst ved at se hende ligge helt rede til at tage imod ham.

Hendes kraftige kønsbehåring over venusbjerget fortsatte med kortere og finere hårvækst ned langs de ydre skamlæber til at blive fine dun nede omkring mellemkødet.

Med cremede fingre masserede han blidt det lille stykke mellemkød mellem hendes skedeindgang og anus. Det var en erogen zone på hende. Hun spændte sig rykvis op i en lille bue og vejrtrækningen blev yderligere stødvis. Han rettede sig ud. Hans penis stod spændt i en lille opadstræbende bue. Den glinsede af al den megen glidecreme.

Han lagde sig op over hende. Støttede på albuerne mens han gled op over hendes nøgne krop. Han så hende ind i øjnene.

“ Nu tager jeg dig!”, hviskede han i hendes øre.

Han kunne se, at hun ikke var nærværende. Hun så på ham med let slørede øjne. Hun fattede sig, - ville sige noget, men var helt tør i munden, så det blev kun til et hæst, hviskende: ”Ja.”

Han mærkede, at hans penis gled let og ubesværet ind mellem hendes ydre og de indre skamlæber, og han pressede sig langsomt fremad. Han kunne mærke den svage modstand mødomshinden gjorde, og et lille sæt, da hinden gav efter, og lemmet gled ind.

Hun spærrede øjnene op og gav selv et spjæt, da mødommen blev gennembrudt, men den store smerte, hun havde frygtet, udeblev. Hun mærkede kun en let sviende følelse ved skedeindgangen. Han lagde sig længere op over hende og pressede nu lemmet stille og roligt op i skeden, - så dybt, som han kunne komme. Hans kraftige penisrod udvidede til sidst skedeindgangen, så der ikke var nogen rest af mødommen til at hindre vejen fremover.

“Bløder jeg meget?“ spurgte hun ængsteligt.

Han hævede sig op i strakte arme, - trak sig lidt ud af hende, - så ned på deres køn. Omkring hans penisrod sad en tynd rød ring af mødomsblod og en anelse blod i hendes fine hår ved de ydre skamlæber.

“Nej, du har kun blødt en lille smule, og det er allerede ovre!“ svarede han.

Han lagde sig ned over hende igen, - støttede med albuerne, så vægten ikke blev for stor, - pressede sig igen helt op i hende.

“Du har en vidunderlig dejlig jomfrukusse, - og nu skal den kneppes!“ hviskede han i hendes øre.

“Du må ikke sige sådan noget. Jeg bliver så flov”, svarede hun.

“Du ser sød ud, når du rødmer og bliver flov, men jeg kan mærke, at din kusse ikke er flov, for nu er det vist ikke bare creme, men dejlig liderlig kussesaft, der indhyller min stive pik“, hviskede han igen. Han trak lemmet langsomt tilbage i skeden og stødte så kraftig frem, - en rytme han accelererede ganske langsomt.

Den meget intime kropslige kontakt med den nøgne mand, der rytmisk stødte sit stive lem op i hendes underliv, var så fremmed og overraskende for hende, at hun måtte overgive sig.

Hendes spændinger i kroppe forsvandt, og hun lå pludselig helt afslappet, - lå med arme og ben ud til siden, og lod ham gøre, hvad han ville.

Den passivitet varede et kort øjeblik. Så voksede en lystfølelse frem fra hendes skede, skamlæber og klitoris. En lystfølelse, der forplantede sig ud i kroppen, - først og fremmest i hendes anus og i brystvorterne. 

En lystfølelse, hun aldrig tidligere havde følt så intenst. 

En lystfølelse hun ubevidst gerne vil have forstærket. 

En lystfølelse, der var af samme art, som når hun blidt onanerede sig selv, men blot meget stærkere.

Hun begyndte at modtage hans stød ved svagt at stemme imod, når han pressede lemmet ind, og vige tilbage, når han gled udad.

Det øgede denne lystfølelse.

Han mærkede til sin fryd, at hun var aktiv med i samlejerytmen. Han mærkede også, at der nu flød rigeligt med skedesaft omkring hendes skamlæber og skedeindgang. Lyden af samleje blev meget markant på grund af den meget fugtige friktion mellem penis, skamlæber og skede, og samtidig bredte der sig en umiskendelig duft af saftigt kvindekøn omkring dem.

“Nu dufter du skønt af sexet kvinde, - af en dejlig saftig, liderlig kusse, der bliver pulet godt igennem. Nu varer det ikke længe inden mine nosser tømmes, og pikken sprøjter din kusse fuld af dejlig varm, klistret sæd.  - Så kommer du til at lugte af mand!“ hviskede han hæst ind i hendes øre.

Nu følte hun ikke længere ubehag ved hans ordvalg. Derimod gik det et gys igennem hende ved at høre det, han hviskede til hende. 

Det forøgede lystfølelsen.

Hun kunne ikke længere stå imod. For hvert stød, der gik op i hende, udstødte hun en lyd, der nærmest mindede om en dues kurren.

Hun kunne mærke, at en orgasme, der var større end hun nogen sinde før havde oplevet gennem onani, var på vej ud i hendes krop.

Han rettede overkroppen op i strakte arme og så ned over hendes sitrende og svedige krop. Han øgede længden og kraften i sine stød. Den ændrede kropsholdning og den øgede styrke gav hende en endnu større stimulering, og hun trak uvilkårligt knæene højere op mod brystet, og lårene så langt ud til siden, det var fysisk muligt. Nu var hun optimalt i stand til at modtage de kraftige og krævende stød hans stærkt erigerede lem gav hende. Hendes kurrende lyde gled over i en højere stønnen for hver gang, hun modtog den kraftige indtrængning. 

Så splintredes det hele for hende i en næsten sanseløs orgasme. Følelser fra klitoris og skede bredte sig bølgende ud i hver nervetråd i hendes krop. Det var en utrolig voldsom og berusende følelse. Hun kastede hoved fra side til side og udbrød højt og stønnede ved hvert stød: ”PIK!  - PIK! - PIK!”

Han mærkede, at nu kunne han give los og give hende alt, hvad han havde i sig. Han sænkede sig igen ned over hende, og støttede på albuerne. De kraftige stød mildnede han og mærkede, at hendes kraftige orgasme nærmest fik skeden til at vibrere omkring hans lem. Hun vred sig i lyst under ham, og han mærkede sin egen orgasme komme skønt strålende ud fra penishovedet og bagud i hele lemmet. Han pressede sig helt op i hende, og lod nu samlejebevægelserne være små stød helt inde i skeden. Han stønnede også højt. 

De første kraftige sprøjt af sæd mærkede han intenst, men derpå gik hans orgasme over i sitrende gysninger op langs rygraden, ud i endeballer og anus og ned gennem testikler og lår og fremad i en dejlig fornemmelse af, at udtømme al sperm i en lind strøm, dybt inde i hendes skede.

Hendes orgasme klingede af. Med en hivende, dyb vejrtrækning sank hun gradvis tilbage i en tågetilstand, hvor hun reagerede med muskelsammentrækninger og sætvise ryk, ved hver bevægelse, han gjorde. Hans orgasme klingede også af i en utrolig dejlig dvaletilstand. Han lå helt stille over hende. Bøjede sig ned over hende i et dybt kys. Trak sig stille ud af hende. Hun skælvede, - udstødte et dybt suk. Han væltede om på siden, udmattet og svedig.

De lå sådan en stund, indtil han rejste sig halvt op og så på hende. Hun lå med tårer i øjnene.

”Er der noget galt?” spurgte han, ”du græder!”

Hun satte sig op og gav ham et stort smil. ”Nej, Jeg er bare så glad. Jeg har været så bange for at blive kneppet første gang. Jeg troede, at det ville gøre så ondt, at jeg ville skrige meget højt, - men det var jo ingenting, - det var jo bare skønt! - du er bare så skøn!”

Hun så ned af ham og opdagede den røde ring af lyserødt, størknet blod omkring hans penisrod. Hun slog en hånd for munden, løb ud i badeværelset og væddede en engangsvaskeuld i lunken vand. Hun tog hans lem i hånden og vaskede blodet af., men stod pludselig helt forvirret og rødmede over den mærkelige situation, hun nu havde bragt sig i.

Han lo: ” Ja, du behøver ikke at blive flov over den, - den kender dig bogstaveligt talt ud og ind!” Hun brast i latter, og fandt et håndklæde, at tørre ham med.

 

Han lavede aftensmad til dem begge og serverede en flaske rødvin til.

Hun var forvirret, men lykkelig, da hun tog afsked for at cykle hjem.

”Tak for god behandling!” sagde hun lidt bagvendt. 

Han lo ”Ja, selv tak, - og kom snart igen - og få en efterbehandling.”