LÆSERNES EGNE NOVELLER


Alex Sierra ©

Den røde ring 2 - En efterbehandling

Har du ikke læst Den røde ring 1
Kan du gøre det
HER

Liselotte var forandret. Hun kunne næsten ikke fatte, at det første samleje for hende var så stort et vendepunkt i hendes liv. En psykolog ville sikkert kunne forklare hende, at hun havde fået sex, mødom og smerter skruet så stærkt sammen i en traumatisk opfattelse af det første samleje, at hun var blevet helt blokeret overfor den seksuelle debut.

Nu, - da premieren var overstået -, var det som om hun var kommen ind på solsiden af tilværelsen. Hun følte sig virkelig befriet fra den ubevidste tyngende angst for intim kontakt med det modsatte køn. 

Hendes rengøringskolleger på sygehuset kunne ikke undgå at bemærke hendes ændrede og mere humørfyldte adfærd. Hendes nærmeste arbejdskammerat frittede hende ud om årsagen, og hun boblede over af lyst til at fortælle, men veninden måtte love ikke, at lade det gå videre. Liselotte fortalte om sit møde med den nøgne Alex i klitgryden og om næste dags skønne seksuelle debut i det sommerhus, Alex havde lejet ude ved vestkysten.

“Der har du fanme´ været heldig,” sagde veninden: “ - det er da vist meget sjældent, at en kvinde får orgasme den første gang, hun er i seng med en mand”.

Veninden havde lidt erfaring, for hun var gift anden gang, og havde børn med både eksmand og nuværende ægtemand. Lidt drillende fortsatte hun: “Hvor var det, du sagde, at ham Alex har lejet sommerhus? “

 

----------------

 

Liselotte var lidt i syv sind, da hun et par dage senere cyklede ud til Alex. Ville han finde hende påtrængende? Ville han synes at hun var billig og letfærdig? Havde han måske fundet en anden, så det var til besvær, at hun kom?

Hendes bekymringer blev fejet af bordet, da hun kom frem til sommerhuset. Alex sad på terrassen, men kom hende i møde, da han så, hun kom. Hun fik et hjertevarmt knus og kram, som om de havde kendt hinanden meget længe. Den frygt, hun havde, for at han skulle komme med nogle billige bemærkninger om, at hun kom så hurtigt igen, blev også gjort til skamme, for han var glad for at hun kom, og han gav hende et kompliment for hendes fine sommerdress. Hun blev lidt forlegen, for det var en billig sommerkjole, hun havde købt på udsalg. 

“Det er fordi det er dig, der bærer den, at den er flot!,” sagde han med et smil, der gjorde hende helt mat og yderligere forlegen. Han serverede is-té og små kanelsnegle under den store parasol på terrassen.

Da de havde siddet lidt og talt om vind og vejr, sagde han: “Du ved, at jeg er fotograf, og når jeg starter efter ferien, skal vores firma lave en reklame for nogle helseprodukter, og der skal vi blandt andet bruge nogle kunstnerisk udformede nøgenfotos af kvinder. Du kan nok forstå, at det ikke har noget med porno at gøre, og da jeg så din krop forleden dag, kom jeg bagefter til at tænke på, at du ville være perfekt!”

“Jamen du godeste, jeg er da ikke smuk,“ udbrød hun spontant, og tilføjede så: “- nej jeg kan da ikke stå nøgen i en reklame. Hvad vil min familie og naboer og venner ikke sige!”

Han hentede sit kompakte digitalkamera. Han tog et par portrætfotos af hende, og viste hende bagefter, at billederne kunne ses med det samme på en lille skærm bag på kameraet.

“Hvis jeg må tage nogle fotos af dig, så får du dem at se med det samme, og hvis du ikke er tilfreds, så sletter jeg billederne igen. Det er faktisk ikke meningen, at du skal kunne genkendes på billederne. De skal nærmest sådan være lidt silhuetagtige,” sagde han overtalende. Hans charme og overtalelsesevne fik hende til at opgive den naturlige generthed. 

Han havde udset et sted henne ved klitterne, hvor der var porse- og enebærbuske. Her blev hun fotograferet nøgen i flere stillinger med solen i modlys. 

Hjemme i sommerhuset fik Alex overført de digitale billeder til sin flade mobile computer. Ud af de mange fotos valgte han fire, der blev beskåret og ændret til sort/hvide billeder. Da Liselotte så det færdige resultat, blev hun forbavset over, at hun i de rette vinkler og ved den skarpe redigering kunne blive så flot på billeder. Alex var også meget tilfreds med resultatet.

“Jeg kan slet ikke kende mig selv,” udbrød Liselotte og fortsatte: ”- du er meget dygtig til at fotografere. De billeder må du gerne bruge!”.

Alex gav hende et stort kys, og sagde: “Lad os få en dukkert, - det fortjener vi. Vi kan lægges os op i klitgryden og tage solbad bagefter!“

De klædte om og gik op i klitgryden med liggeunderlag og badehåndklæder.

Alex steg op på toppen af klitten: “Åh, ved du hvad. Der er ingen her nede på stranden. Skulle vi ikke gå i vandet uden tøj, - så sparer vi, at det skal tørre bagefter.”

Han ventede ikke på svar, men strøg sine badebukser af, og smed dem ned på liggeunderlaget. Liselotte stod tvivlrådig, men da hun så ham stå nøgen oppe på toppen af klitten, smed hun også top og badeshorts. 

De løb ned over den flade forstrand. Vinden var i øst, så Vesterhavet lå dovent og indbydende med svage dønninger ind over revlerne. Der var meget langt til de nærmeste badegæster, bortset fra to store drenge, der stod flere hundrede meter væk og fiskede med lange fiskestænger.

Liselotte havde en befriende, boblende følelse i kroppen. Hende, der normalt var genert, tilbageholdende og bange for at være fremtrædende, sprang nu i bølgerne splitternøgen. 

Hun havde tit været her ved stranden og set mange andre bade ganske nøgne, men det havde oftest været tyske feriegæster, - kunne hun høre - og hun havde været meget forlegen, hvis de var kommen for tæt på. 

Hun svømmede ærbart langs kysten, mens Alex pjaskede og sprang højt i vejret for derefter at dykke. Hun morede sig over ham, for når han ville dykke dybt, kom hans bare ende til at stå lige op i vejret.

Forpustede og forfriskede steg de op af vandet og vandrede hånd i hånd op gennem det fine, varme strandsand. De to fiskene drenge var efterhånden kommen en del nærmere og skottede efter dem.

Oppe i klitgryden tog Alex et håndklæde. “Lad mig tørre dig,“ sagde han og begyndte at frottere hende på ryggen. 

Hun følte en sær, men skøn fornemmelse ved at blive tørret af et andet menneske. Det var lidt ligesom at få kropsmassage. Han var blid og nænsom i sine strøg ned langs balder, lår og haser.  Han vendte hende rundt. Tørrede hendes ansigt blidt. Gav hende et kys, mens begge hænder gennem håndklædet tørrede og gnubbede hendes bryster, så de blev mere end tørre. Han fortsatte ned over maven, - lagde sig på knæ, da han nænsomt tørrede hendes pubesbehåring, så det strittede i alle retninger.  Hun spredte benene lidt, da han forsigtigt dubbede fugten væk omkring hendes køn. Da hun var tørret, gav han hende et let kys på navlen og rejste sig op.

“Nu er det din tur,” sagde han og rakte hende et tørt håndklæde.

Hun tørrede ham på ryggen og nød, at hun ugenert kunne betragte hans ryg, balder og lår. - Han har en flot røv - tænkte hun ved sig selv. Hun vendte ham om, og så - som det første - at hans penis stak halvstiv frem med perlende vandråber på. Hun ærgrede sig over, at hun kunne mærke en stærk rødme stige op i ansigtet. Han smilede til hende og strøg hende kærligt og let på kinden. Hun frotterede ham hurtigt på bryst, mave og under armene. - Nu skal jeg til det - tænkte hun og lagde sig på knæ.

Hans lem var nu fuldt udspilet og stiv. Han skrævede lidt ud, så hun kunne komme til at tørre ham i skridtet. Hun var meget forsigtig og dubbede væde af hans penis med meget let hånd. Hun var tvivlrådig om hans testikler. Begge testikler hang tungt ned, - den ene lidt større og længere nede end den anden. - Det ligner tyrenosser - tænkte hun, og lod forsigtigt håndklædet glide omkring dem, så de blev frotteret ganske let. Hans hårvækst i skridtet blev tørret kraftigt, så det også kom til at stritte i alle retninger. Hun sluttede af med få tørret hans ben og ankler.

Som hun lå der på knæ foran ham, stirrede hun lige frem mod hans erigerede lem. Forhuden var næsten trukket helt bagud, og det store rødglinsende penishoved stak frem, - som et agern i overstørrelse. 

Hun tøvede, - hun havde læst, at kvinder og mænd undertiden i et samleje kunne slikke på hinandens kønsorganer, men hun havde ikke tænkt på det med velbehag.

Hun så lidt spørgende op på ham.

“Du skal ikke gøre noget, du ikke fuldt og helt har lyst til,” sagde han smilende.

Hun slappede af, - han krævede ikke noget af hende, som hun ikke selv ville, så det gav hende denne nye indskydelse, at hun alligevel gerne ville prøve.

“Bare lidt!” sagde hun. Hun krængede forhuden helt bagud. Vædede læberne og holdt om det stive lem mens hun varsomt lod penishoved glide ind i munden. Der var ikke plads til mere end penishovedet. Det føltes som om hun havde en stor solmoden og varm blomme i munden. Uvilkårligt kom hun til at suge, som om hun ville suge saft ud af denne blomme. Hun mærkede, at det gav nogle ryk i ham. Hun åbnede munden, så penishovedet igen var ude.

“Gjorde det ondt?” spurgte hun. 

“Nej, bestemt ikke!” svarede han.

“Det smagte salt,” fortsatte hun. 

Han lagde sig ned på knæ foran hende, og sagde: “Jamen, skal vi så ikke kalde den for en saltstang?”

De spruttede begge af grin og dejsede om på de store liggeunderlag.

De lå vendt mod hinanden. Hun så ham ind i øjnene og spurgte: “Kan du lide at blive suttet på, indtil du kommer?”

“Jeg har ikke prøvet at blive slikket færdig,” svarede han og fortsatte: ” - jeg skal sige dig, at når jeg er kommet, så går der i hvert fald nogle timer, inden jeg kan få pikken op at stå igen, så jeg synes det er for kort en fornøjelse. Du kan derimod komme mange gange efter hinanden - kun med en lille pause imellem, og det synes jeg til gengæld er lækkert, for så kan to parter have det skide godt sammen i meget længere tid. Derfor vil jeg også slikke dig nu, så du får en god klitorisorgasme.”

“Jeg ved ikke rigtigt, om jeg kan lide det” sagde hun lidt beklemt, og fortsatte: “ - hvor ved du fra, at jeg kan komme flere gange?”

Han kyssede hende let på næsetippen og svarede: “Fordi du er en herlig varm kvinde!”

Han pressede hende blidt ned på ryggen, løftede hendes knæ op og spredte dem til begge sider.

“Bare lidt!” sagde han leende. 

Han satte sig på knæ mellem hendes ben og lod hænder glide op langs hendes inderlår, - op mod hendes køn. Hendes pubesbehåring havde igen lagt sig pænt over hendes venusbjerg, men ind mellem lårene var den før så blege revne udviklet til to blodfyldte ydre skamlæber, - krænget let til side -, så de indre mørkerøde skamlæber kom glinsende til syne. Han lod tommelfingrene blidt glide langs de ydre skamlæber ned mod mellemkødet. 

Det lille stykke mellem skeden og anus var meget følsomt og erogent hos hende, så da han masserede det med tommefingrene, reagerede hun uvilkårligt ved at hæve knæene længere op og sprede lårene yderligere ud.

----------------------------------------------------------------------------------

De to drenge gik op mod klitterne og stillede deres fiskestænger opad en omvendt fiskejolle.

“Så du hende. Hun havde meget hår på kussen. Det plejer de ellers ikke, - dem der bader nøgne her på stranden,” sagde den største. 

De var begge 15 år, og den mindste var på ferie i sommerhuset, hvor den store og familien boede.

Den lille spurgte: “Går du hernede på stranden for at se på nøgne damer?”

“Ja, selvfølgelig mand, - det er da meget bedre, at se dem levende end i de dumme pornoblade, - men jeg lader, som om jeg fisker,” grinede den store.

Den lille fortsatte: ”Jamen her på stranden kan du da ikke se, at de knepper!”

“Jeg tør vædde på, at de to der gik der lige før, er gået op i den klit for at kneppe. De så rigtigt liderlige ud begge to. Skal vi ikke liste efter dem, og se hvad de gør?” foreslog den store.

På bedste indianermaner sneg de sig op gennem slugten mellem klitterne.

---------------------------------------------------------------------------------

Hans tunge gled fra mellemkødet op langs de saftige indre skamlæber op mod hudfolden, hvor en sød rosenknop af en klitoris var spiret frem.

Hun smagte salt, men så afgjort også af kvinde. Hun emmede af lyst og villighed. Hans tunge spillede rundt om hendes klitoris uden at berøre den direkte. Det gav hende kraftige og vellystige ilinger i hele kroppen, og uvilkårlig klemte hun lårene sammen om hovedet på ham. Han greb fat under hendes knæhaser og pressede hendes knæ langt op mod hendes bryst. Derved blev hendes ende hævet fra lejet, og mellem de nu sammenknebne indre skamlæber strittede den højrøde klitoris frem som en lille sød og rund tunge mellem svulstige læber.

Så slikkede han. Hans tunge gled blidt, men bestemt, fra mellemkødet op langs de saftige skamlæber, op over den strittende klitoris til hårkanten af hendes pubesbehåring.  

Igen og igen slikkede han. 

Hver gang hans våde tunge gled over hendes klitoris, sitrede hun af lyst og nydelse. Det bølgede i hende af seksuelle saftspændinger, og hun overgav sig helt til denne nydelse. Det var en så stærk og seksuel sød følelse, at hun ønskede, den skulle fortsætte længe, men hun havde ikke kontrol over det. Orgasmen var på vej. 

Fra underlivet bølgede lystfyldte nervespændinger gradvis stærkere og stærkere ud over hele kroppen. Hun gøs af lyst og velvære og trak lårene helt ud til hver side igen for at få den dybeste følelse af hans tunges slikken. 

At hun pludselig åbnede sig så helt og fuldstændig, gav orgasmen frit løb. Hun kastede hovedet fra side til side og stønnede højt: ”Ja! - Ja! - Åh, ja!,” flere gange. Så kulminerede orgasmen. Hun skreg højt og krummede ryggen, så hun nærmest var krumbøjet ned over ham. Hun greb ham i håret og pressede hans hoved opad i en sanseløs voldsom, nervespændt lystfølelse.

Han fyldtes med fryd over hendes kropsreaktioner som følge af den intenst stærke orgasme. Der var en sejrsfølelse i ham over at have bragt hende frem til denne storm af seksuel tilfredsstillelse og lykke.

De gled fra hinanden, men hun kunne ikke holde sig i ro. Hun kyssede ham på panden, på kinderne, på munden, på halsen og brystet. Hendes nervesystem skulle drosle ned. Hun lagde sig på ryggen med armene langt ud til siden og pustede ud i lange og heftige åndedrag.

Han lå på siden og betragtede, at hun langsomt fik styr på sig selv. Når hun lå sådan på ryggen, fladede hendes fyldige bryster ud og gyngede blidt ved hendes heftige åndedrag. Som hun lå der i sollyset, understregede lys og skygge i hendes hår og krop en erotisk skønhed, der fik ham til at ønske, at han kunne fotografere hende. Det ville blive et kunstnerisk flot foto, men grænsende til det pornografiske.

“Du er smuk!” udbrød han.

Det kom meget uventet for hende. Hun vendte sig mod ham. Hun var forbavset. At han, der selv var smuk som en Adonis, kunne mene, at hun var smuk, fattede hun ikke. Han havde sagt det en gang tidligere, men da havde hun troet, at det nærmest var en talemåde fra hans side. Der var aldrig nogen, der før havde sagt, at hun var smuk. Hun kunne ikke få et ord frem, men smilede lykkeligt til ham. 

Så så hun, at hvor hun hvilede i seksuel tilfredshed, så var han i allerhøjeste grad i brunst. Hans lem var stærkt erigeret, og hun så lyst og trang i hans øjne.

Hun vidste ikke, om hun kunne tåle mere sex. Som hun havde det lige nu, så havde hun ikke lyst, men hun følte sig ilde berørt ved at skulle undslå sig for ham. - Det kan vel ikke gøre meget ondt, så lad det blive overstået, så han kan slappe af igen - tænkte hun.

Hun lagde sig igen på ryggen. Spredte lårene ud til siden.

“Du må gerne tage mig nu”, sagde hun stille.

Han rejste sig op på alle fire og krøb ind over hende. Hun så ned over hans mave mod hans køn. Hans penis var parat med forhuden krænget helt bagud. Testiklerne hang duvende ned som mejsebolde i net.

“Du har tyrenosser!”, udbrød hun spontant.

Han kom til at le. Slikkede hende let på den ene brystvorte og sagde: “Ja, og nu kommer jeg og tyrer dig!”.

- Åh nej, nu bliver min kusse voldtaget - for det gennem hendes hoved. 

Hun havde ikke noget at frygte. Han vidste, at efter hendes orgasme for et øjeblik siden skulle han være meget blid, - i hvert fald i begyndelsen på et nyt samleje.

Stille gled han opad. Hans penis gled blidt og roligt ind mellem hendes skamlæber. Hun var saftig og hed omkring hans lem, mens det gled helt op i skeden. Hun følte hvordan penishovedet udvidede skedevæggen og tænkte på, at hun for kort tid siden havde suttet på det. Hun blev varm i kroppen. Han vuggede blidt frem og tilbage i hende, og hun følte hvordan der - stille og roligt - blev trukket til og presset på helt inde i hende. Den lille ulyst, hun havde haft, forsvandt totalt. 

Hun ville igen. 

Hun hævede knæene og spredte lårene langt ud. At hun åbnede sig så totalt for ham, gav hende en lyst til, at han skulle være mere krævende, - være hårdere i sine stød op i hende. Hun vidste ikke rigtigt, hvordan hun skulle sige det til ham, så hun kunne ikke finde på andet end: “Du må godt voldtage mig lidt!”

Han rejste op fra hende i strakte arme og så ned mod deres køn. 

“Ja,” sagde han: “Jeg kan se, at din kusse er meget liderlig, så nu vil pikken gerne kneppe dig, så det kan høres langt væk.”

Hun var ikke helt klar over, hvad han mente, - men det blev hun hurtig. 

Han begyndte nu med langt kraftigere samlejebevægelser. Den megen fugtighed fra hendes skede var delt så rigeligt ud på dem begge, så hans kraftigere stød op i hende hørtes med store klask, når deres underliv i heftighed mødtes.

Han så ned på hende. Hun lå med lukkede øjne og åben mund. Hun kurrede som en due højere og højere for hvert kraftigt stød, han gav hende.  Hendes lår var spredt så langt ud, de kunne. Hendes bryster var fladet ud, men i den kraftige samlejerytme lå de nu og cirkulerede i takt med hans kraftige indtrængning og udtrækning. 

Han så, at hans kraft og hastighed havde fået meget af hendes skedesaft til at skumme fint omkring hendes skamlæber og hans penisrod. Hans stilling i strakte arme var anstrengende, men gav en optimal stimulering i hans penis. Han var revet med, - havde ikke længere fuld kontrol over situationen, - lod stå til, - gav los. Kollapsede ned over hende, da orgasmen med enorm styrke fik sæd til at pumpe ud af ham. Han stønnede højt og lidenskabeligt.

Hun var nær sit klimaks. Ville have mere. Greb med begge hænder ned under hans endebalder og pressede dem op mod sig i et ekstatisk og kraftigt greb, der vred balderne til side, så hans anus blev blottet. Deres nøgne kroppe vred og vendte sig på hver sin måde i den helt store orgasmeekstase. Han stønnede, og hun gav små rytmiske skrig fra sig. De klamrede sig til hinanden i den dejligste kulmination på det heftige samleje. 

Stadig dybt forankrede i hinanden rullede de langsomt om på siden. Deres heftige åndedrag havde blæsebælgskraft, og fik dem til at le stille og forpustede, mens de så hinanden ind i øjnene. Langsomt og nænsomt gled de fra hinanden.

Han rejste sig op i siddestilling - og opdage de to store drenge stå krumbøjede bag nogle marehalmstotter henne ved slugten ned til stranden. De var i færd med at få deres korte bukser halet op på plads. Da de så sig opdaget, pilede de hurtigt ned ad slugten mod stranden. 

Han sagde ikke noget. Smilede ved sig selv, og tænkte, - der har de to bøller fået en på opleveren, lige som jeg selv i sin tid nogle gange har sneget mig efter kærestepar ind i skoven derhjemme.

 

De lå lidt og solede sig, men gik derpå ned mod sommerhuset for at få noget at drikke.

Hun vendte sig mod ham: ”Alex, - helt ærligt - mener du, at jeg er smuk!“

Han tog hende blidt under hagen: “ Liselotte, - helt ærligt - ja!”

 

--------------

 

Det var en måned siden hun havde set Alex. Hun kom ind i kantinen til formiddagens kaffepause. Hendes arbejdskammerat sad allerede ved kaffen med et ugeblad.

“Nå!” sagde veninden: “Her er der for en gangs skyld en reklame, der ikke bruger en radmager fotomodel. Man ser sjælden sådan en naturlig kvinde uden tøj i reklamer.”

Liselotte kiggede i bladet. Det var Alex’ foto af hende ude ved klitterne. Fotoet dannede baggrund som reklame for et kosttilskud, der skulle give kvinder yderligere sundhed og vitalitet. 

Det var et godt foto, hvor lyset faldt blødt ned over den nøgne krop. Armens hævning gjorde, at brystet ikke virkede for tungt og sollyset afslørede en ganske lille pikant silhuet af hendes pubesbehåring. Hun smilede: “Ja, det er da et flot billede.”

Hun frydede sig over, at veninden ikke kunne se, det var hende, Liselotte, der var model. Hun vidste godt, at reklamen ville komme, for firmaet, hvor Alex var fotograf, havde for en uge siden sendt en check som honorar for hendes rolle som model i reklamen.

Hun havde råd til en uges ferie på Gran Canaria. 

Alex havde bestilt billetter til dem begge. Hun var næsten syg af længsel efter at komme af sted. Hun kunne mærke i sin krop, at det ville blive en begivenhedsrig uge.