KOSTUMEFESTEN

af
Nanna og Mark

3. afsnit - Ekspedienten

Det var først da jeg stod i kø ved kassen det gik op for mig hvad jeg havde gang i. for det første var jeg kommet efter bh og trusser til haremskostumet - og nu stod jeg her ved kassen og skulle betale for et korset og et par silketrusser og værre endnu - det var en mand som sad ved kasseterminalen.

- Jeg skal betale for et korset og et par silketrusser, sagde jeg til ekspedienten.
- Ja, og? - han så spørgende på mig.
- Ja, jeg har det på.
- Jeg er nødt til at få stregkoden, - han så lettere anklagende på mig, over at jeg ikke havde tænkt så langt - og samtidig var der et udefinerligt glimt af galgenhumor i hans øjne. - Hvis du lige vender ryggen til kan jeg nok finde begge sedler.
Han trak ud i kjolens halsudskæring og fik korsettets pris fisket op - værre var det med trusserne… - Du bliver nok nødt til at tage dem af, sagde han.
Takket være min knælange kjole fik jeg diskret lirket trusserne af - og rakt dem frem til ekspedienten.
Han kiggede nysgerrigt på den våde plet i trusserne og rømmede sig - Hmmmm.
Han så op på mig… Ja, det kan jeg godt se, dem bliver du nødt til at købe. Diskret løftede han dem op til næsen og duftede til dem - Mmmm - han lukkede øjnene et kort øjeblik.
- Hvor meget bliver det?
- Hva? - Nu var det hans tur til at se forbavset ud.
- Ja, hvor meget bliver det, gentog jeg.
- Åhhh, hurtigt trykkede han på tastaturet…..695,- og 199,- ….. i alt 894,-
Jeg betalte og skyndte mig ud. Min ansigtskulør var nærmest tomatrød på det tidspunkt.

Jeg så mig om efter Michael - men han var ikke at se.
Hastigt skyndte jeg mig hjem.
Michael, Michael - hvem er du? Hvad havde dog fået mig til at optræde overfor denne mand? - Men jeg vidste det - glimtet i hans øjne og hans ligefremme væsen. Provokerende havde jeg afklædt mig og påført mig dresset på en sensuel måde, rettet trusser til, og hele tiden sørget for at han havde frit udsyn via spejlet - og at han havde nydt det - Hmm - ja reaktionen var i hvert fald ikke udeblevet. Åhh denne mand havde tændt mig. Drømmende stod jeg og gennemgik de forskellige billeder.
Da han trak mig hen til sig og min krop sitrede.
Da han lod fingeren glide ned over mine trusser og klemte mine skamlæber sammen om min lille hårde klit og jeg bare tændte på hans hænder - åhhhh igen mærkede jeg mine lidenskabelige safter fugte forneden.
Jeg havde bedt ham slikke mig - men nej - det ville han ikke - Gud hvad var det han havde sagt - han ville se mig i dresset med sorte strømper….. og - og - og - han havde sagt i aften - jamen jeg havde jo hele tiden givet udtryk for at det var i morgen jeg skulle bruge dresset. Pludselig dæmrede det hele for mig - han ønskede mig - begærede mig - han havde regnet det hele ud. Jeg mærkede hvordan varmen bredte sig i skridtet, hvordan mine brystvorter rejste sig. Jeg tog min kjole af gik hen og tog et par sorte strømper på. Jeg vendte og drejede mig - han havde ret - det så godt ud - frækt og forførende og lidt dominerende, selv om korsettet var hvidt. At han ville komme i løbet af få timer var jeg ikke i tvivl om - og hans læber, hænder og hans meget direkte væremåde lovede godt - men mig skulle han ikke løbe om hjørner med - jeg kunne også planlægge.

I en fart fik jeg arrangeret lidt frugt i skåle, lagt mit legetøj på strategiske vigtige steder, og fik shinet mig op til en flot sensuel kvinde.
Men jeg kunne ikke slippe Michael med tankerne og til sidst måtte jeg sætte mig i min stol - jeg var liderlig og spændt - jeg lagde benene op på armlænene - ud til hver side - og lod mine fingre glide ned i trusserne til min våde mis - hurtigt masserede jeg klitten - jeg lukkede øjnene og lagde hovedet bagover - åhhh så dejligt - i fantasien mærkede jeg Michaels erektion da han trykkede sig mod mig Mmmmmm jeg stønnede højt ved tanken…

- Åh du tager nok forskud på glæderne! Michaels stemme fik mig brat tilbage til virkeligheden.
Hurtigt ville jeg trække mine ben ned fra armlænene - men han stoppede mig med sine varme hænder….
- Nej fortsæt endelig!

---- fortsættes ----

Retur Næste kapitel