KOSTUMEFESTEN

af
Nanna og Mark

7. afsnit - En overraskelse

Da vi havde sundet os lidt ovenpå strabadserne, vort aldeles pragtfulde analsamleje, fortalte Michael mig at han var nødt til at tage af sted, egentlig var han jo blot tage til centrum for at se på et sæt undertøj til sin kæreste - men han havde faktisk flere ting han var nødt til at få ordnet i dag, for han skulle i byen i morgen - til fest hos nogle bekendte.
Han kyssede mig farvel med ordene - Skat vi ses igen - sikkert tidligere end du regner med! - og han var hastet ned af trapperne.

Jeg lå lidt og tænkte over denne skønne mand jeg havde mødt - hvad vidste jeg egentlig om ham? - ikke meget - han hed Michael, var i fyrrene, havde en kæreste og skulle til fest i morgen - ligesom jeg selv skulle. Nåååh ja, ikke at forglemme - han var udstyret med en pragtfuld evne til elskov, evnen til at tirre, pirre, tænde og køre linen ud så man følte sig i himmerige. Med et smil om munden trak jeg dynen tæt omkring mig og lagde mig til at sove - klokken var ikke mange - men jeg var træt, og der var kostumefesten i morgen at tænke på.

Jeg vågnede tidligt…. nå, ja, omkring kl. 10 næste morgen. Frisk og udhvilet sprang jeg ud af sengen, glad og let til mode. Jeg var stadig lidt øm her og der efter min pragtfulde oplevelse med Michael, men det var en dejlig smerte fordi den fik mig til at tænke på vores dejlige oplevelse sammen. Men pludselig kom jeg til at tænke på at jeg jo slet ikke havde styr på hvad jeg skulle have på til kostumefesten samme aften. Jeg var taget i byen for at købe et sæt hvidt lingeri, og var kommet hjem med et korset og et par hvide silketrusser.
Jeg var virkelig i et dilemma nu - enten skulle jeg bruge en bh som jeg ikke brød mig om - og så stadig komme som haremspige, eller også skulle jeg finde en helt anden forklædning.
Tiden var knap - og panikken begyndte at krible i mig - hvad gjorde jeg. Så kom jeg til at tænke på at der 3 gader væk lå en kostumeudlejning.

Jeg skyndte mig derned og beklagede min nød.
Indehaveren - en flot kvinde i fyrrene kiggede op og ned af mig og sagde at jeg jo burde have noget korsetlignende med den flotte figur jeg havde. Jeg blev ganske rød i ansigtet, sådan havde jeg aldrig tænkt, at jeg havde en flot figur.

- Du kunne blive en rigtig nydelig heks, vil jeg tro, Michael min kæreste elsker når jeg klæder mig ud som heks, hun lo højt ved tanken - og især når jeg har korset på - det er så svært at pille af igen - og så tror jeg at mænd har et eller andet de skal forsøge at bevise når en kvinde forsøge at agere hun har overmagten, jo min pige, lad os finde noget sort tøj, noget lilla tyl og en tryllestav, en paillet maske og ….. har du selv et korset?
Jeg nikke bekræftende.
- Fint, svarede hun, - jeg smutter lige ud og ser hvad jeg kan finde til dig.

Hun kom tilbage lidt efter med armen fyldt med forskellige ting hun havde fundet frem.
- Kom med - prøv det, hun trak mig med ind i et lokale som lå inde bag ved forretningen. - Du låner lige et korset af mig alligevel - det du har hjemme er det hvidt eller sort, hvidt vil jeg tro…. hun så granskende på mig, og jeg nikkede forbløffet - ja det er sikkert også det flotteste til dig, men til dette dress skal du altså have en sort på, har du selvsiddende strømper? også det nikkede jeg bekræftende til - fint, svarede hun.
Jeg blev nu iført et sort korset, beholdt mine sorte blondetrusser på, for et syns skyld lånte jeg et par sorte selvsiddende strømper, da vi var kommet så langt piftede hun sagte mellem tænderne - hvor er du smuk, sagde hun sagte.
Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, blikket i hendes øjne, det gnistrende og gnistrede fortalte uden ord at hun var ved at blive tændt af min krop, mit dress.

I det samme bimlede en klokke som tegn på at nogen kom ind i forretningen.

- Hej, så er jeg tilbage…………..
- Hej skat, jeg er herude - gider du lige låse døren, klokken er allerede over 12, jeg er lige ved at hjælpe en kunde med et kostume, råbte kvinden.

Kvindens kæreste kom ind i lokalet vi befandt os i, og mit hjerte holdt op med at slå….. Michael, jeg stirrede på ham, og han stirrede på mig. I guder hun havde jo fortalt at hendes kæreste hed Michael….men…….
Michael fattede sig først, - Hej, sagde han og kiggede på dresset som var lagt frem, - du bliver da vist en flot lille heks!
Hans kæreste havde tilsyneladende ikke bemærket vort gensidige blik og grinende vendte hun sig om imod mig og sagde - hvad sagde jeg - korset og hekse - det er lige Michael.

I mit stille sind måtte jeg jo give hende ret - det var jo faktisk på grund af ham at jeg var endt her.

 

---- fortsættes ----

Retur Næste kapitel