LÆSERNES EGNE NOVELLER

Erik Stisen©

En sommerhistorie

Inge og Niels var jævnaldrende ca. 15 år.

De havde kendt hinanden hele livet, var naboer, bedste venner og gjorde alting sammen.

De boede i en lille by ved havet hvor der ikke skete alverden og hvor der kun var en halv snes jævnaldrende, som alle kendte hinanden ud og ind.

Alle havde de små søskende som de tit blev sat til at passe og beskæftige og de legede derfor ofte lege som egentlig var for mindre børn, men ingen havde særligt imod det for de mindre elskede dem for det og så op til dem.

En dag i begyndelsen af sommerferien legede de skjul og Inge og Niels skjulte sig under en trappe og sad tæt sammen og lyttede.

Inge begyndte at sidde lidt uroligt. Til sidst hviskede hun: “Jeg skal tisse. Jeg kan ikke holde mig længere.”

Hun rejste sig og listede hen bag en busk.

Pludselig opdagede Niels at hendes bare numse stak ud bag busken og om det så gjaldt hans liv kunne han ikke lade være med at stirre. Den var rund og dejlig og han blev tør i munden.

Et øjeblik efter kom hun tilbage og satte sig ved siden af ham. Han blev pludselig bevidst om varmen fra hendes bare lår mod hans og følte at han blev rød i kinderne.

Hun hviskede: “Du kiggede. Det var ikke pænt.”

Han hviskede tilbage: “Det kunne jeg da ikke gøre for. Du stod jo lige der.”

Hun sendte ham et skråt blik: “Jeg vil også.”

“Hvad?” spurgte han forvirret.

“Jeg vil se din bare numse. Du så min.”

“Nej ærligt talt. Det vil jeg ikke.” hvæsede han.

“Hvis ikke du gør det, så siger jeg til de andre at du er en lurer,” sagde hun truende.

Det lammede ham. Tanken om hvad de andre ville sige og mene var ubærlig.

Tøvende rejste han sig og åbnede sine shorts og trak dem og sine underbukser ned med lukkede øjne.

Der var en lille lyd og pludseligt mærkede han en hånd der gled kærtegnende ned over hans bare ende og så gav ham et lille klask. I en fart fik han trukket bukserne op igen og satte sig dybt rødmende igen.

Hun gav et lille fnis: “Dejligt,” sagde hun.

Han fnøs: “Du er foran mig nu,” sagde han.

“Hvad mener du?”

“Du har ikke blot set du også har rørt og endda slået mig.”

Hun fniste uhæmmet med hånden for munden: “Det var da ikke smæk du fik, men du har en sød numse så undskyld.”

Han rystede på hovedet: “Ikke godt nok. Jeg har noget til gode.”

Hun kunne ikke holde latteren tilbage: “Åh. Du vil gerne røre ved min bare numse og smække mig lidt? Det er i orden med mig. Det må du gerne.”

Det rystede ham, men det var jo netop hvad han gerne ville. Han nikkede.

Hun smilte til ham: “I morgen så,” sagde hun bare.

Resten af dagen stod i en tåge for ham. Hver gang han mødte hendes blik grinede hun til ham og når hans blik automatisk gled ned til den runde numse vrikkede hun lidt i hofterne og så udfordrende på ham.

Han sov uroligt om natten, vågnede mange gange af en drøm om Inge med bar numse og da hans mor om morgenen stak hovedet ind til ham var han stadig meget søvnig: “Vi går nu. Glem nu ikke at hente de små kl. 3.”

“Ja, ja,” mumlede han og faldt i søvn igen så snart hun havde lukket døren igen.

 

Han vågnede igen en time senere og lå lidt og kiggede op i loftet.

Idet han stod ud af sengen ringede det på døren.

Postbudet tænkte han og dappede ned og åbnede døren.

Udenfor stod Inge med et stort grin: “Godmorgen syvsover. Skal vi lege?”.

Han var klar over at hendes “leg” ville involvere bare numser og ved synet af hende i et par stramme hvide shorts mærkede han en uro i pyjamasbukserne som gjorde ham genert og han trådte hurtigt tilbage så hun kunne komme ind.

Hun smuttede foran ham op ad trappen og han fik et øjeblik åndenød da han lige for sine øjne havde hendes runde vippende endebalder og slanke brune lår.

Oppe på værelset skyndte han at sætte sig ned for at skjule en åbenlys bule i bukserne.

Med et lille smil og et skråt blik vendte hun ryggen til ham åbnede shortsene og trak dem ned lige under numsen. Hun havde ingen trusser på. Hun kiggede over skulderen og stak numsen lidt bagud samtidig med at hun vrikkede lidt med den. 

“Nå, hvad synes du? Kan du lide den? Har jeg en pæn numse?”

Han rømmede sig og nikkede og sagde hæst: “Meget meget dejlig.”

Hun lo og vrikkede lidt mere: “Jeg synes også om den, men det er en uartig numse og den kan nok trænge til lidt smæk tror jeg, måske mere end lidt smæk. Jeg tror den trænger til en rigtig endefuld. Var det noget for dig at give den smæk så den bliver rigtig rød, men bagefter vil jeg give dig den samme behandling.”

Han kunne kun nikke.

Hun lod shortsene falde helt ned og trådte ud af dem og han fik et glimt af hendes skød idet hun vendte sig og lagde sig over hans knæ.

Lidt sky lagde han en hånd på hendes runde numse og kærtegnede den først lidt forsigtigt men så mere modigt.

Huden var silkeglat og han blev forbløffet over elasticiteten i balderne. Når han klemte lidt gav de under for hans hånd og det var en fantastisk fornemmelse.

Hans pik var stenhård og han spekulerede på om hun kunne mærke det mod sin hofte som lå tæt ind mod hans mave. 

Han kælede videre, kunne slet ikke få nok og lod sommetider hånden glide ned over bagsiden af hendes lår og op igen og lidt op over hendes ryg og ned igen blot for at kunne mærke den berusende fornemmelse af den kurve hendes numse dannede.

Efter 5 minutter drejede hun hovedet, som hun ellers havde hvilet på sine arme og smilede til ham: “Det her er rart, men du skal give mig rigtige smæk i min frække numse. Tør du ikke?”

Han stammede: “Jeg ved jo ikke rigtig hvordan.”

Hun lo: “Gør det nu bare. Jeg skal nok sige til hvis du smækker for hårdt.” Hun skubbede sig lidt op mod hans hånd: “Jeg vil jo gerne prøve det. Der er aldrig nogen der har givet mig smæk, men jeg har lyst til at nogen gør det. Jeg har læst en masse om det på nettet. Du er den første der har rørt min bare numse og jeg kan lide det. Jeg har længe drømt om at vise den bar og klar til at få smæk sådan her over knæet og min bare numse i vejret lige klar til at få en rigtig endefuld. Jeg bliver lidt vild bare ved tanken om at du lige om et øjeblik vil smække mig i min bare numse. Du kan jo stoppe engang i mellem og kæle lidt. Det tror jeg ville være rart.”

Lidt tøvende lod han hånden falde på først hendes højre så venstre balde. De skælvede let hver gang han ramte dem og det var en fantastisk følelse og også syn og lyd.

Efter et par minutter sukkede hun: “Mmh dejligt, men du skal smække hårdere hvis det skal være en rigtig endefuld min numse skal være rigtig rød. Du skal ikke være bange.”

Hun strakte armene og kiggede over skulderen: “Åh jeg kan godt lide at se min numse få smæk. Smæk mig hårdere. Åh ja sådan hårdere endnu. Mh ja hårdere. Kan du lide at give mig smæk i numsen? Åh du gør det dejligt. Mmh det begynder at brænde. Du må ikke holde op.”

 

Han på sin side følte en stigende ophidselse ved at se hendes vrikkende hofter og benene der saksede op og ned og ud til siderne og den duvende bevægelse i de runde endebalder hver gang hans hånd ramte og hvordan de skiftede farve fra først blege til lyserøde til dybere rød.

Hun begyndte at bevæge sig heftigere, stak numsen vrikkende i vejret for at møde hans hånd og stønnede: “Åh ja netop sådan. Bliv ved. Smæk min uartige numse hårdt. Åh, det gør ondt, det er dejligt. Åh bliv ved. Jeg elsker det. Jeg elsker dig når du smækker mig.”

Pludseligt begyndte hele hendes krop at ryste: “Gud åh gud!” stønnede hun og begravede ansigtet i en pude som hun skreg ned i.

Han var lige ved at stoppe, men hun havde jo sagt hun ville sige til så han fortsatte. Hendes krop blev pludseligt slap og hun rakte en hånd bagud og han stoppede øjeblikkeligt og begyndte at kærtegne hendes ildrøde glohede numse.

Hun drejede hovedet til siden og snøftede lidt.

Bekymret spurgte han: “Var det for meget? Du sagde jo ikke at jeg skulle holde op.”

Hun snøftede lidt igen: “Åh nej. Det var vildt men dejligt, dejligt. Det skal vi gøre igen. Mn bliv ved med at kæle. Det føles så herligt.”

Han fortsatte med at kærtegne hende og lod hånden glide ned over hendes slanke lår. Hendes ben var spredt lidt og han kunne ikke lade være med at lade hånden glide op over den silkeglatte inderside. Hun rørte sig ikke og prøvede ikke at samle benene, så han lod hånden glide længere op og nåede op med fingrene og kærtegnede i næste øjeblik hendes kusse.

I stedet for at skubbe hans hånd væk spredte hun benene lidt mere og skubbede sig lidt op mod hans hånd. Han kærtegnede hende forsigtigt usikker på hvordan, lagde så hele hånden mod hende og gnubbede med et let pres.

Efter et øjeblik gav hun et lille latterfnys idet hun rejste sig op og gned sin numse med begge hænder: “Det der kan du blive rigtig rigtig god til i betragtning af du ikke har nogen erfaring med at kæle en pige mellem benene.”

Hun gjorde ikke noget forsøg på at skjule sig for ham medens hun stod og gnubbede sin ende og hans blik klæbede til hendes lille trekant af lyse hår og det der var mellem hendes ben.

“Åh,” sagde hun medens hun gned videre, “min numse er både rødglødende og øm. Den er sikkert også rød og den er i hvert fald slet slet ikke uartig lige nu, men jeg kender den, i morgen er den sikkert fræk igen og kan trænge til en ny omgang smæk.”

Hun gik hen til hans spejl og vendte ryggen til det: “Nå hå,” sagde hun med et lille grin, “du har i hvert fald givet mig en endefuld der ville noget. Den er godt nok rød. Kunne du lide at give mig smæk i min bare numse?”

Han nikkede og svarede: “Helt bestemt. Det er det mest fantastiske jeg nogensinde har gjort.”

Hun nikkede: “Sådan er det også for mig. Jeg har fantaseret om det i flere år. Jeg har endda prøvet at give mig selv smæk, men det duer ikke rigtigt. Det er også det at nogen gør det og ser min numse blive rødere og rødere. Jeg siger dig det er det mest ophidsende jeg har oplevet, at ligge der med bar numse og få smæk og vide at du sad der og kiggede på den. Det var fantastisk og jeg håber jeg kan lokke dig til det igen.”

Han lo: “Til hver en tid. Du kan bare sige til

Hun grinede og gik hen mod ham: “Men nu min skat er det din søde numse der skal have smæk. Rejs dig op så vi kan få de pyjamasbukser trukket ned.”

Han tøvede et øjeblik ikke helt sikker på hvad hun ville sige om hans stive pik, men rejste sig så.

Hun satte sig lidt forsigtigt og lo til ham og løsnede hans pyjamasbukser og lod dem dale ned til gulvet. Han havde kun en kort T-shirt på og der var intet der kunne skjule ham.

“Nå nå,” sagde hun med en lille latter og rakte en hånd frem og strøg fingrene ned over skaftet, “den er ret flot. Jeg har kun set min lillebrors stiverik en gang imellem, men din er meget større.”

“Jeg kan altså ikke gøre for det,” sagde han lidt beklemt.

 

Hun lo til ham: “Ja hvis ikke den havde været stiv tror jeg da næsten jeg ville være skuffet og lidt fornærmet.”

Hun gav ham et lille ryk i pikken: “Kom nu her,” sagde hun strengt, “lad os se om den kan klare en tur over knæet og smæk i din numse.”

Da han lagde sig ind over hendes lår rykkede hun lidt i ham så hans pik gled ned mellem dem. Da han mærkede det var han sikker på at han ville eksplodere lige der, men det lykkedes ham at afværge det.

Hun havde sat sig yderligt på sengen og lænede sig lidt tilbage og han var sikker på at han kunne mærke hendes kusse mod sin pik men i det mindste sin hofte mod hendes glatte mave.

Med en lille latter sagde hun med en hånd der kærtegnede hans numse: “Nu skal du se hvad jeg mener en endefuld er.”

I næste øjeblik gav hun ham 15 hårde smæk der fik ham til at vride sig og stønne lidt. Så holdt hun en lille pause og kælede for hans allerede lyserøde balder.

“Du har den sødeste numse i verden,” sagde hun med et lille fnis, “du kunne fange enhver pige ved at lade hende give dig en endefuld, men lige nu er det mig der gør det og du slipper ikke fra mig med det første.

Hun fortsatte med at smække ham hårdt i et par minutter og han kunne ikke holde sig i ro men vrikkede, men blev samtidig stimuleret af fornemmelsen af hans pik der gnubbede mellem hendes lår og følelsen af hendes glatte mave mod sin hofte og varmen i sin numse.

Hun stoppede og bøjede sig ind over ham og kyssede først den ene balde så den anden: “Så sød den er, så indbydende den er at smække og så dejlig rød den bliver. Jeg kan bare ikke lade være med at give dig flere smæk. Er det meget slemt at jeg giver dig smæk i din bare numse?”

Han rystede på hovedet og sagde med et lille støn: “Nej, nej. Det er ok. Det brænder lidt, men det betyder ikke noget, men du må give mig en lille pause.”

“Hvorfor det?” spurgte hun med et lille smil i stemmen, “vil du hellere kæles for?”

“Nej, det er slet ikke det, men hvis du ikke holder en pause kan jeg ikke styre mig. Jeg risikerer at eksplodere og så griser jeg dig til.”

Hun lo og lagde armen rundt om ham og greb om hans pik som var endog særdeles stiv: “Den her” sagde hun med en lille latter og gned lidt op og ned af den.

“Hold op,” stønnede han, “giv mig lidt tid.”

“Hm, hm,” sagde hun lattermildt, “jeg tror virkeligt du nyder den her endefuld. Plejer du at lege med dig selv?”

“Det gør vel alle,” sagde han lidt forsvarsberedt.

“Vil du vise mig hvordan du gør?” spurgte hun.

“Altså går du ikke lidt for vidt?”

Hun gav ham to hårde smæk.

“Nej, nej, slet ikke. Jeg vil virkelig gerne vide det. Hvis du viser hvordan du gør, vil jeg vise dig hvordan jeg gør.”

Tanken var for lokkende. At se hende kæle for sig selv var simpelt hen for inciterende.

“Nå ja det er så i orden,” sagde han.

Hun lo let: “Men først skal du have lidt flere smæk,” sagde hun og begyndte igen, “for din numse er slet ikke rød nok endnu, og hvis du eksploderer, gør det ikke noget, for det gjorde jeg jo også.”

Hun begyndte igen at smække ham hårdt og mumlede: “Gud dog, du har den sødeste numse. Det er så dejligt at give dig smæk.”

Efter to minutter stønnede han mens han vred og vrikkede; “For guds skyld ikke mere.”

Hun stoppede op og lo: “Nå ja. Jeg vil hellere se dig kæle for dig selv.”

Hun lod hånden glide kælent ned over hans ildrøde numse.

 

“Lad os sammenligne,” sagde hun lattermildt og sammen gik de ud i badeværelset hvor der hang et stort spejl.

De stillede sig med ryggen til spejlet og kiggede over skulderen. Med et lille fnis sagde hun:

“Jeg fik vist ikke så mange smæk som du for min numse er ikke så rød som din, men det er selvfølgelig også lidt længere siden.”

Hun begyndte at gå hen mod hans værelse mens hun hev sin lille top af og han gjorde det samme med sin T-shirt. Hans hjerte bankede kraftigt ved synet af den slanke ryg og de runde røde balder foran ham.

Da hun nåede ind på værelset vendte hun sig mod ham og hendes øjne gled ned til hans stive pik og hun slikkede sig let om læberne. Han på sin side slugte hendes spidse bryster med de rosenrøde vorter med øjnene.

Så sagde hun smilende: “Har vi kigget nok på hinanden? Vis mig nu hvordan du gør.”

Lidt tøvende lagde han sig tilbage på sengen og hun knælede ved siden af ham med et spændt udtryk i ansigtet.

Et øjeblik lukkede han øjnene og hans hånd gled ned til hans dunkende pik. Så åbnede han resolut øjnene igen og med dem rettet mod hendes smukke bryster begyndte han at onanere.

“Det kommer vist til at gå ret hurtigt”, sagde han lidt hæst.

Hun stirrede fascineret på hans pik og sagde lidt åndeløst: “Det gør ikke noget. Det ser dejligt ud. Du må lære mig hvordan man gør.”

Ved tanken på hendes hånd på hans pik stønnede han og hans pik sprøjtede sæd op ad hans mave.

“Åh”, sukkede hun, “flot.”

Han lå et øjeblik stille og mærkede hvordan pikken begyndte at skrumpe og blev et øjeblik genert.

Hun rakte en finger frem og fangede en dråbe og slikkede på den: “Mhm sjov smag. Slet ikke dårlig.”

“Du er skør,” sagde han, “vi har ikke engang kysset hinanden.”

Hun bøjede sig ind over ham med hænderne på hver sin side af hans hoved og kyssede ham.

Hendes læber var bløde og helt af sig selv kom hans hænder op og lagde sig om hendes bryster og han følte en rislen gennem kroppen da han mærkede hvor bløde de var undtagen vorterne som kildede i hans håndflader.

Hun løftede hovedet og smilede til ham: “Kunne du lide at blive kysset og kan du lide mine små jomfrubryster?”

“Ja til begge dele,” sagde han og kærtegnede dem, “de er nu slet ikke så små. De er dejlige og så bløde. Det er første gang jeg kæler for et par pigebryster.”

“Har andre kælet for dem før?” spurgte han lidt jaloux.

Hun smilede: “Kun ved små uheld. Du ved hvordan drenge er. De kommer ved et uheld til at røre ved en piges bryster og siger pænt undskyld selvom de ikke mener en pind med det. Har du ikke selv gjort det?”

Han rødmede lidt.

Hun lo: “Der kan du bare selv se. Drenge er uartige, men jeg kan nu godt lide at du kæler for mine. Du må godt nulre mine brystvorter lidt. Mhm ja sådan er det dejligt. Kan du mærke at de bliver hårde? Det går lige ned mellem mine ben. Dejligt.”

Så rettede hun sig op: “Nu skal jeg vise dig hvordan jeg kæler for mig selv. Sæt dig ned i benenden.”

Det gjorde han og hun anbragte sig med hovedet mod hovedgærdet. Hun bøjede sine ben og lod knæene glide ud til siden og spredte sine skamlæber og for første gang i sit liv stirrede han på en piges lyserøde kusse.

Hun lod en finger cirkulere om og på en lille knop.

 

“Det her er kilderen,” sagde hun, “den skal man være forsigtig med. Den er så følsom. Gud jeg føler mig så dejligt uartig, når jeg ligger sådan her og lader dig kigge på min kusse. Hvis min mor vidste det ville hun sikkert give mig en endefuld, men det kan du jo gøre ved lejlighed.”

Hendes fingre begyndte at bevæge sig hurtigere og hendes åndedrag blev heftigere iblandet små lyde.

Han lænede sig frem med en umådelig lyst til at tage del og han mærkede at hans pik begyndte at stivne igen.

Hun slap sine bryster og borede hånden ned under sig så hun kunne nå op og føre en finger ind i sin kusse hvor hun førte den ud og ind i et stadigt hurtigere tempo mens hun begyndte at rotere med hofterne og stønne lavt.

Da orgasmen ramte hende stemte hun fra med hælene og stod op i en bue samtidig med at hun udstødte små skrig af fryd.

Hendes krop slappedes og hun udstødte et dybt suk: “Gud det er den heftigste orgasme jeg nogensinde har fået.”

Da hun åbnede øjnene og så på ham, sad han med halvåben mund og foroverbøjet og hans pik strittede igen.

Hun sendte ham et smil og strakte sine ben og strøg sig ned over sine hofter og lår.

“Nå, nå. Det kunne du nok godt lide at se på,” sagde hun med en lille latter. Så satte hun sig op, greb om hans ankler og halede ham ned i sengen: “Og nu vil jeg prøve at kæle for dig. Sig til hvis jeg gør noget forkert.”

Med et koncentreret udtryk i ansigtet lå hun på knæ ved siden af ham og lukkede hånden om hans stive pik. Forsigtigt førte hun hånden nedad og trak forhuden bagud.

“Åh,” sagde hun med et lille fnis, “den ligner jo nærmest en slikkepind. Må jeg smage?” og uden videre rakte hun tungen ud og slikkede. Det gav et ryk i ham og han stønnede lavt.

“Gjorde det ondt?”

“Nej, nej, men du må være lidt forsigtig ellers risikerer jeg at sprøjte dig lige i hovedet.”

Hun førte hånden op og ned et par gange: “Altså var det dejligt og jeg vil jo netop have dig til at sprøjte for det ser flot ud. Gør jeg det rigtigt?”

“Gud ja rigtig dejligt. Jeg kan ikke holde ret meget længere.”

Hun lo lavt og fortsatte med hånden og bøjede sig så forover og slikkede på spidsen. Han kunne ikke kontrollere sig selv, men stødte opefter i hofterne og hendes mund lukkede sig om hans pik og suttede et øjeblik.

Han udstødte et uartikuleret råb og hun kunne mærke det pulserede i pikken og flyttede hovedet og bevægede hånden lidt hurtigere op og ned.

Så skød en stråle op i luften og det trak i hele hans krop da en orgasme skød gennem ham.

Hun blev ved indtil hans hånd kom ned og holdt om hendes: “Ikke mere,” sagde han hæst.

Hun lod hånden holde om hans pik medens den langsomt skrumpede og sendte ham et lille smil: “Hvor sødt,” sagde hun ømt, “at den sådan skrumper”.

Han rødmede genert.

Hun bøjede sig ned og fiskede hans pyjamasbukser op fra gulvet og tørrede hans mave af.

Så rejste hun sig fra sengen og samlede sine shorts op: “Og nu,” sagde hun, “ vil jeg i vandet. Jeg har lyst til at få kølet min numse og det kan du vist også trænge til.”

“Du har ingen badetøj med”, sagde han.

“Det henter jeg på vejen,” svarede hun.

“Men dine bikinitrusser er temmelig små,” sagde han lidt spagt.

“Og hvad så?” spurgte hun.

“Ja jeg mente bare at din numse er temmelig rød stadigvæk. De andre kan se at du har fået smæk.”

Hun lo og lynede sine shorts: “Og hvad så? Det er jeg da ligeglad med. Måske skulle jeg helt lade være med at tage trusser på så de rigtigt kan få et kig. Tror du ikke drengene vil synes om at se en nysmækket bar pigenumse? Jeg har i det mindst lyst til at vise min frem.”

“Du er skør,” sagde han med overbevisning, “det vil være ude over byen inden aften. Hvad tror du dine forældre ville sige?”

Hun grinede til ham: “Der er ingen af de andre der vil sige et ord til de voksne. Det vil være alt for spændende for dem. De holder deres mund.”

Han trak i sine badebukser og mumlede: “Du er skør alligevel. Jeg mener, du fortæller dem jo næsten med rene ord at du kan lide at få en endefuld.”

Hun lo: “Så burde du da også smide badebukserne og vise dem at du kan lide det også.”

“Vor herre bevares,” udbrød han med følelse.

Leende gav hun ham et klask i enden: “Du er bare en lille pikfikseret bangebuks, som ikke tør vise at du kan lide at få smæk. Du ville ellers score hos mange piger, hvis du ikke var så hæmmet.”

“Skør, skør, skør,” sagde han opgivende og tog en T-shirt på, “lad os komme i vandet og få dit trip overstået.”

Hun gik foran ham ned ad trappen: “Skal vi vædde på at jeg har ret?”

“Bestemt ikke,” svarede han fast.

De gik til stranden uden at stoppe ved hendes hus og han tænkte ”Vil hun gå helt nøgen i vandet? Nå ja hvorfor ikke. Hun er tosset nok til det.”

Da de kom ned til vandet var der en ti stykker på deres egen alder. De sædvanlige kammerater.

Inge marcherede ned midt på stranden til de andre. Der lod hun et badehåndklæde falde og hev tøjet af. 

Ingen tog særlig notits af hende skønt det ikke var almindeligt at nogen optrådte nøgen, men da hun gik ned til vandkanten og på den måde fremviste sin røde numse lød der en mumlen og drengene stirrede måbende.

“Hold da helt kæft,” mumlede en af dem halvhøjt, “hvad har hun haft gang i?”

Niels gik bag hende og prøvede at skjule hende lidt, men det var selvfølgelig forgæves og for sig selv måtte han indrømme at den der runde røde numse var fabelagtig lækker.

Han opgav at dække hende og stillede sig ved siden af hende og tog hendes hånd selv om han vidste at han dermed signalerede, hvem der havde givet hende den iøjnefaldende endefuld.

Hun gav hans hånd et lille tryk og sammen vadede de ud i vandet.

Da vandet dækkede dem til navlen svømmede de videre ud til den første revle, der var meget lav og han satte sig på kanten og hun satte sig på hans lår og lænede sig tilbage mod ham.

Hun gnubbede numsen mod ham og sagde med en lille latter: “Du er nu meget sød og ikke helt så bange som jeg troede. Er det ikke dejligt at få kølet numsen?”

Han lod sine hænder glide ned over hendes flade mave og kærtegnede let hendes skød: “Jo i høj grad, men jeg mener nu stadig at du er ravende skør.”

“Ja, i hvert fald er jeg temmelig uartig. Måske skulle vi gå hjem til dig igen, så du kunne give mig en endefuld mere.”

Tror du ikke det ville være lidt for meget med to på en dag”, lo han.

Hun lagde hovedet tilbage mod hans skulder og smilede: “Det kan jeg jo ikke vide, når jeg aldrig har prøvet, men i morgen vil jeg have en igen for det var dejligt.”

“Mener du at du vil have smæk hver dag?” spurgte han forbløffet.

Hun fniste: “I hvert fald lige nu for det er så nyt og spændende.”

Han lod sine fingre glide forsigtigt ned mellem hendes lår, usikker på hendes reaktion, men hun åbnede bare benene lidt mere og lod ham kæle. Det var en fantastisk oplevelse for ham sådan at få lejlighed til at kærtegne en piges nøgne kusse og han besluttede på stedet at det ville han gøre så ofte han kunne få mulighed for det.

Så kom hendes egen hånd ned og han troede hun ville fjerne hans, men i stedet dirigerede hun hans fingre og lærte ham hvordan han skulle kærtegne hende. Da han fandt kilderen udstødte hun små suk og han mærkede hvordan den voksede.

“Forsigtig. Åh ja sådan er det dejligt. Bliv ved med det.”

“Vi bliver nødt til at stoppe inden de andre opdager, hvad vi laver,” sagde hun lidt efter og frigjorde sig, “du skal nok få lov en anden gang for du gør det rigtig dejligt.”

Hun lod sig glide fremover i vandet og svømmede langsomt indefter og han fulgte efter.

De gik op lagde sig på håndklæderne. De andre var stadig i vandet, men lidt efter kom Ulla op og knælede ved siden af dem.

“Har du virkelig ladet ham give dig en endefuld?” spurgte hun nysgerrigt

Inge lo: ”Også i den grad. Over knæet og smæk i den bare numse. Er den stadig rød?”

“Ikke så meget, ”svarede Ulla, “men hvorfor? Gjorde det ikke ondt?”

Inge trak på skulderen: “Naturligvis gjorde det ondt. Det gør det jo at få smæk, men det er også dejligt på en måde jeg ikke kan forklare. Rigtig dejligt. Du skulle prøve det engang.”

“Nå. Det ved jeg nu ikke rigtigt,” sagde Ulla tøvende.

Inge grinede: “Og det er bare så dejligt at give ham smæk.”

Ulla gispede og han rødmede, men Inge rakte ind og hev hans badebukser halvt ned: “Se “ sagde hun med et fnis, “hans numse er skam også rød.”

Pigerne knækkede sammen over ham og grinede og han mærkede pludseligt hænder på sin numse, mere end to og prøvede at vende sig, men vægten af de to piger forhindrede det.

Badebukserne gled længere ned for deres ivrige hænder og han mærkede små klask.

“Gud ja, det kunne jeg også godt tænke mig at gøre,” fniste Ulla.

“Ja men ikke med ham her,” sagde Inge, “det er min helt private numse den her og når den skal have smæk er det mig der skal give dem og det bliver tit kan du tro.”

“Kan jeg ikke få lov at øve mig lidt?”

“Nixen, find din egen numse. Den her er min.”

“Hov, hov. Jeg er her også,” udbrød han forarget, “I kan da ikke bare diskutere mig som en ting.”

Inge lo og i næste øjeblik mærkede han hendes læber på en bar endebalde og det gav fornem­melser i pikken som ville forhindre ham i at vende sig om lige nu. Så blev badebukserne trukket op og det eneste han mærkede var hendes nøgne bløde bryster der hvilede mod hans skulder og det hjalp ikke det mindste på hans situation.

Han begyndte at repetere en Fibonacitalrække 1 1 2 3 5 8 osv. og nåede langt i den før han faldt til ro og kunne tænke på noget andet end hendes dejlige krop.

“Jeg tror jeg vil hjem”, mumlede han og rejste sig, “jeg skal hente de små.”

“Nå ja det skal jeg også,” svarede hun, “vi følges.”

Sammen gik de tilbage. Da de nåede i nærheden af børnehaven, trak hun ham ind bag en carport.

Hun slog armene om hans hals og kyssede ham: “Jeg kommer igen i morgen,” sagde hun med et lille fnis, “og det kan godt være jeg tager min hårbørste med.”

 

Fortsættes