Hovedpersonerne i føljetonen er det unge par Bettina og Anders. Vi følger dem i deres erotiske oplevelser på kollegiet, med vennerne, oplevelser da de flytter i hus og på deres ferierejser.

7. Afsnit - Frækt sex til firmafesten 3. afsnit

Sandwich-sex

 

Resume: Anders og Bettina skal til firmafest lørdag. Hugo, Bettinas far skal være ledsager for Karen Andersen, en varmblodig kvinde med hang til unge mænd, som er sekretær på Anders kontor. At Anders har tilfredsstillet Karen Andersen på en stige i firmaets arkiv ved Bettina intet om…….. endnu. Desuden er hun heller ikke klar over at hende og Anders ikke fik slukket mobiltelefonen sidst de havde sex – hun bundet til køkkenbordet, hvor Bettina forinden havde talt med sin far.

 


 

Det var lørdag eftermiddag, Anders, Bettina og Hugo sad og hyggede sig i stuen og ventede på at Fru Andersen skulle dukke op. 

Skovturen som skulle have været en del af festen, var blevet aflyst på grund af vejret og i stedet skulle alle møde i firmaets kantine kl. 18.30, de havde derfor aftalt med Fru Andersen at mødes hos Anders og Bettina for at indtage et glas vin sammen inden taxaen skulle køre dem til festen.

Anders gik ud for at hente yderligere en flaske vin.

 

- Har I det godt sammen min skat, spurgte Hugo sin datter – skal jeg snart være bedstefar?

Bettina bekræftede at de havde det rigtig godt sammen men at han bestemt ikke skulle være bedstefar foreløbig.

Hugo smilede skælmsk til hende – Bettina, næste gang du ringer op til mig bør du nok lige sikre dig at du har afbrudt forbindelsen inden du og Anders nyder hinanden ikke!

Bettina blev blussende rød i ansigtet. Det var også Anders som havde bundet hende til køkkenbordet, ringet op til hendes far og lagt telefonen på hendes nøgne bryst og gået fra hende. Da han kom hjem var han blevet så tændt af synet hende at han havde elsket hende hedt og inderligt uden at tænke på at de ikke havde afbrudt forbindelsen på mobilen. Bettina kunne i tankerne næsten mærke hvordan Anders havde presset hendes knæ op mod hendes skuldre og kneppet hendes våde fisse, leget med hendes anus og til sidst taget hende der også. Bare tankerne gjorde hende våd. Hun blev straks sig selv meget bevidst – Anders havde jo ønsket af hende at hun kun skulle have hofteholder og strømper på under sin nederdel – ingen trusser – og ganske glatbarberet. Det ville ikke være godt hvis hun sad og lavede pletter i sofaen. Skyndsomt rejste hun sig for at gå ud og hente lidt chips til bordet.

 

Hugo smilede for sig selv. Jo, han kunne godt huske hvordan det var at være ung. Hans tanker gik til en dag for mange år tilbage mens han endnu var gift med Else, Bettinas mor.

Jeg og Else havde hele dagen gået og pillet ved hinanden. Else var i en plissénederdel og en spinlonbluse, og på et tidspunkt havde hun stået lænet ud af vinduet og snakkede med underboen en jævnaldrende mand som lå og solede sig ude i haven kun iført et par ultrasmå badebukser. Jeg listede mig hen bag hende og løftede hendes nederdel op over hendes numse og forbløffet så jeg at hun ikke havde trusser på. Jeg skulle da være en pjalt dersom jeg ikke benyttede sig af invitationen som det var og hastigt lynede jeg mine bukser ned og fiskede min pik frem som hastigt var blevet stiv af synes af Elses nøgne bag.

Jeg kørte sin stive pik op og ned over hendes våde skamlæber og lod samtidig mine fingre glide ind under spinlonblusen og krammede hendes store varme bryster som hang tungt ned foran. Jeg løsnede den stramme bh og stod nu med et par kæmpemeloner i hænderne, som jeg krammede hårdt – nev vorterne, trak i dem, klemte dem hårdt og fik derved Else til at rotere med bagdelen som for at fange min pik som stadig gled frem og tilbage over hendes våde grotte. Hun stønnede sagte og havde efterhånden ladet underboen føre samtalen – hun spredte benene – inviterede mig indenfor, men i stedet for at tage hende, snuppede jeg en tom vinflaske fra aftenen før og borede den op i hendes fisse. Pikken som var godt smurt ind i hendes liders safter lod jeg lidt efter lidt glide ind i hendes røv. Den frie hånd førte jeg ind under hende og nappede i hendes klit med. Else gispede og underboen spurgte om der var noget galt, hvortil hun svarede at hun bare var kommet til at sætte sine bare ben ind mod den kolde radiator. – Har du lyst til to mænd, så inviter ham op på et glas vin, havde jeg hastigt hvisket til hende. Else kiggede forbløffet på mig men jeg så hendes vorter stivne – Gør det, befalede jeg hende. Hun kaldte på Søren og spurgte ham om han ikke havde lyst til at komme op og få lidt. Søren takkede og lidt efter hørte vi ham på trapperne. Han kom ind uden at banke på, men blev forbløffet stående da han fik øje på hvad der foregik, mig stående med en vinflaske i Elses fisse og min pik i hendes bagerste hul.

- Min liderlige tøs har altid ønsket sig at prøve to mænd, vil du være med til det nu – hun er varm som bare pokker.

Et blik på Sørens badebukser var nok, de var slet ikke store nok til at skjule en pik som var krøbet op over kanten og nu med glinsende hoved stod stiv og strunk. Else blev befalet at vende sig om mod Søren, og det var enormt liderligt at se hvordan hun fiskede den stive pik ud af badebukserne og tog den i munden.

Else var nede på alle fire og stod nu med Sørens pik i munden og min pik i røven, begge to hamrede vi den ud og ind i hendes huller. Der var smask liderligt at se hvordan hendes tunge bearbejde en fremmed mands pik og jeg tror nok min pik voksede yderligere et par centimeter i den i forvejen stramme røv. Lidt efter skiftede vi. Jeg hentede noget glidecreme og Søren smurte sin pik og Elses røv godt ind, og lidt efter så jeg for første gang en fremmed mand kneppe min kone i røven, det var så liderligt at jeg skyndte mig over og jog min pik ind i hendes mund. Og hun forstod at sutte pik, hendes tunge cirklede rundt om pikhovedet sugede det hårdt og tog mig derefter til roden. Et blik på Søren var nok til at jeg kunne se at vi måtte slappe lidt af hvis dette ikke skulle ende meget snart.

Vi vendte Else om på ryggen og Sørens pik gled ind i en drivende våd fjams som bare skreg på pik og orgasme. Henne fra tørrestativet hentede jeg 4 trætøjklemmer og satte en på hver af hendes bryster og en på hver af de store skamlæber. Else skreg i smerte og lyst og jeg lagde mig ind over hende så min pik gled ind i hendes mund, min mund søgte hendes klit og det var vanvittigt liderligt at se hvordan Sørens pik gled ud og ind af den fisse som indtil for få minutter siden kun havde været beregnet for mig.

Jeg sugede hendes klit ind mellem tænderne, bed den blidt og sugede den igen. Else stønnede nu højt og inderligt og det varede ikke længe inden hun skreg sin orgasme ud i rummet. Da hun var kommet lidt til sig selv igen var det tid at fjerne tøjklemmerne og med et snuptag hev jeg dem af og hendes hyl genlød i alle lejlighedens rum. Jeg lagde mig ned på ryggen og beordrede hende op og sidde på min pik. Søren stod bag hende og førte sin pik ind i hendes røv og således kneppede vi hende til hun atter nåede højdepunktet. Det var vanvittigt liderligt at kunne mærke Søren pik fra hullet ved siden af som næsten gned hen over min, men også at mærke hendes orgasme som måske var den mest intense jeg nogensinde var med til at give hende. Hendes fisse simpelthen malkede min og Sørens pik som vi hastig hev ud af hendes våde huller og vores sperm overdængede snart hendes læber og bryster.

 

- Hvad tænker du på far, Bettina var kommet ind uden Hugo havde bemærket det, og hastigt bøjede han sig forover for at hans datter ikke skulle bemærke den kæmpebule han havde fået i bukserne ved tanke om denne hans mest frække oplevelse til dato.

- Åh jeg sidder bare og tænker på din mor, svarede Hugo, og snakkede videre om den foranstående fest.

 

Det ringede på døren og ind trådte Fru Andersen. Det gav et gib i Hugo da han så den kvinde han skulle være ledsager for til firmafesten. En flot moden kvinde havde datteren og svigersønnen fortalt, men de ord dækkede slet ikke den kvinde som stod i døråbningen.

En meget flot kvinde, skruet ned i en kort sort tæt kjole med en blodesag udenover, strømper med søm og højhælede sko. Hendes ansigt var elegant sminket, med en højrød læbestift på de flot svungne læber.

Hugo mærkede en svag reaktion i sine bukser, jo hun var så sandelig værd at stifte nærmere bekendtskab med mente mere end hans hjerne.

 

Sammen gik de ud til den ventende taxa. Hugo med forventninger om hvad denne kvinde mon kunne give ham. Bettina med hofteholder uden trusser under. Jo det kunne meget nemt blive en begivenhedsrig oplevelse for dem alle hver især.

 

Fortsættes

 

Retur til forsiden

Denne novelle er tilegnet sponsor for www.nannas.dk