Hovedpersonerne i føljetonen er det unge par Bettina og Anders. Vi følger dem i deres erotiske oplevelser på kollegiet, med vennerne, oplevelser da de flytter i hus og på deres ferierejser.

1. Afsnit - Strandtur

Det var ulideligt varmt. Det var maj måned, eksamenstid, og Anders og jeg var simpelthen flygtet fra vores lejlighed på kollegiet - havde tilsidesat al fornuft om at vi skulle repetere, og havde i stedet pakket et par rygsække med kolde colaer, et par burgerboller, håndklæder og lidt lommepenge - og vore fiskestænger og var taget med Lotte og Jan til stranden.

Lotte og Jan havde lejligheden ved siden af os på kollegiet - og ved 10 tiden havde hun stukket hovedet ind over vores altan og råbt om vi ville med dem til stranden.

Anders og jeg gik ud og snakkede med hende. Lotte er hvad man kan kalde en rigtig sild. 178 og 56 kg flot slank og solbrun og med en barm som kan gøre de fleste misundelige.

Denne dag stod hun i et par minimale bikinitrusser og uden top, hvilket naturligvis ikke undgik Anders' opmærksom, hans øjne hvilede på hendes store flotte faste bryster - måske endda lige et par sekunder længere end nødvendigt var. Lotte bemærkede hans blik og sendte ham et stort smil.

Vi aftalte at mødes nede ved deres bil en halv time senere.

Anders' blik på Lottes bryster havde tændt noget i mig - og selv og jeg godt vidste det var fjollet var jeg en lille smule jaloux. Anders kunne godt mærke at jeg var lidt reserveret og kom og tog om mig.

- Du er jaloux, sagde han til mig, og lod en finger løbe hen over mine læber.
- Nej ikke spor, protesterede jeg og hadede mig selv fordi jeg vidste det var løgn.
- Jo du er jaloux, grinede han, imens han trak min bluse over hovedet. Han bøjede sig ned og tog min brystvorte imellem læberne. Lod tungen cirkle rundt og rundt og bed i den så jeg stønnede af smerte og lidenskab.

Anders ved at jeg kan lide når han tirrer mig på grænsen med smerte og vellyst. Jeg sukkede af vellyst, og knæene begyndte at blive geléagtige.

Hurtigt løftede han mig op og bar mig ind til sengen. Han satte sig overskrævs på mig og holdt mine hænder fast i en skruestik på hver side af mit ansigt.

- Bettina, du er kvinden i mit liv, og selv om vi kun er 23 år, så er det dig jeg vil have. Det kan godt være at Lotte har en barm som kan få en mand til at slikke sig om munden, men det er dig som er min kæreste - ikke Lotte.

Egentlig syntes jeg det lød som noget oldnordisk snak, men han fik mit hjerte til at smelte.

Jeg havde faktisk forventet at han ville elske mig der på sengen, men han hoppede af og hans drengede drillende latter lød gennem lejligheden da han så mit fårede ansigtsudtryk - skuffelsen stod vist malet i ansigtet på mig.

Nå men som sagt så fik vi pakket vores ting sammen og stod på parkeringspladsen til den aftalte tid.

Der var allerede mange mennesker på stranden, men vi tog rygsækkene og travede ned af stranden hvor der var lidt mindre befolket og smed os i sandet.

Vi lukkede vores colaer op og lå og snakkede om vores snart afsluttede studier. Vi var alle 4 færdig på universitetet til juni og skulle ud i det pulserende erhvervsliv, i gang med karrieren og de mange millioner vi drømte om at tjene.

Lotte og jeg lå topløse og kun i vores små bikinitrusser, drengene var i boxershort. Varmen og vort gode humør gjorde sit - og snart var studierne glemt og mændenes snak drejede ind på sex, pornofilm, Pamela Anderson og dermed silikone- kontra soya bryster. Jeg lukkede øjnene og nød solens varme stråler og lyttede til deres snakken.

- Lotte siger, at du også er vild med store bryster! Jan grinede til Anders.

Anders så noget fåret ud i hovedet over den bemærkning, og Lotte og jeg brast i grin.

- Har du lyst til at prøve at kramme Lottes bryster, godt nok er de store men silikone har de nu aldrig set, fortsatte Jan og blinkede til mig. Jaloux eller ej, så sendte jeg Jan et smil og et nik som accept på at det var ok med mig.

Anders' ansigtskulør kunne ikke have været rødere - men et blik på hans shorts fortalte mere end ord at udsigten til at få lov til at kramme Lottes meloner havde sat hans hormoner i svingninger.

- Til gengæld vil jeg så have lov til at kramme Bettinas dejlige bryster, fortsatte Jan.

Jeg ved ikke hvem der så mest fåret ud i ansigtet på det tidspunkt - om det var Anders eller mig, men et blik på Lotte og Jan fortalte alt, at det var aftalt spil mellem de to. De smilede til os, og Anders kiggede på mig og jeg kiggede tilbage, jeg kunne se at han forholdt sig afventede til min holdning.

Jan var en flot fyr på 24, dejlig brun og veltrimmet og med et hår som altid sad perfekt, og jeg kunne ikke lade være med at smile ved tanken om at lade hans slanke fingre lege med mine bryster.

- Okay, grinede Anders - han havde taget mit smil som en accept - hvilket slet ikke havde været hensigten. Men nu var det for sent.

Jan smed sig ved siden af mig på tæppet og snart begyndt hans lange slanke fingre at lege med mine bryster. De tegnede mønstre på huden og undgik hele tiden at komme ind på vorten. Af og til krammede han dem med hænderne imens han passede på ikke at røre. Aldrig havde jeg troet at et par hænder kunne tænde mig i den grad. Vorterne stod stive lige ud i luften og jeg skød ryg for at få ham til at røre og knibe mig hvor det var aller bedst, men Jan smilede bare til mig og flyttede fingrene uden for farezonen. Jeg tændte på hans berøring, mærkede hvordan jeg blev fugtig i skødet, hvordan safterne begyndt at pible frem i min efterhånden meget varme grotte. Hvordan klitoris voksede og dunkede i kraft med min ophidselse ved Jans berøring. Åhhh hvor var det skønt frækt og forbudt. Jeg var helt flov over mig selv at jeg sådan lå og nød min nabos kærtegn af mine gyldenbrune kugler.

- Du har jo lyst til mere, ikke sandt? Jeg nikkede, hele min krop rystede i forventning om mere og blidt lod Jan sine fingre glide kærtegnende ned af mit maveskind og forsigtigt indenfor i mine bikinitrusser. Han skilte mine skamlæber ad med to fingre og lod den 3 glide kærtegnende hen over min nu meget fyldige og dunkene klitoris, forsigtig kørte han fingrene frem og tilbage, imens han med den anden hånd kærtegnede mit ene bryst og med neglene nev mig blidt i vorten.

Åhhh det var så skønt og jeg mærkede hvordan orgasmen kom rullende ind over mig, og alt kulminerede da Jan i en bevægelse pressede 2 fingre op i grotten på mig. Alt i mig trak sig sammen, min orgasmekrampe var et inferno af lyd og farver og stønnende skød jeg ryg og pressede mit skridt hårdt op imod hans 2 fingre som bevægede sig hidsigt frem og tilbage inden i mig for så at aftage lidt efter lidt.

------ Bettina - skat - sover du…. jeg vågnede ved Anders kaldende stemme.

- Hvor er Jan, var det første jeg spurgte om da jeg slog øjnene op.
- Jan? Anders kiggede undrene på mig - Han ligger da her ovre ved Lotte og sover som en sten lige som du, hvorfor?

Jeg mærkede den dunkene fornemmelse i mit skød, jamen Jan havde da netop givet mig en……… eller havde han? Solens stråler brændte direkte på mit skød…… var det hele blot en drøm eller ???

------------fortsættes-------------

2. afsnit Retur til forsiden