Hovedpersonerne i føljetonen er det unge par Bettina og Anders. Vi følger dem i deres erotiske oplevelser på kollegiet, med vennerne, oplevelser da de flytter i hus og på deres ferierejser.

3. Afsnit - Nabosex... med på en lytter

Tilbageblik
Bettina, Anders, Lotte og Jan havde droppet at repetere til eksamen og var i stedet taget til stranden. Lotte og Jan kørte hen på eftermiddagen ind til byen efter pizza slice, og Bettina så sit snit til at binde Anders til strandens skraldespand. Hun var tændt af en drøm, hun havde drømt på stranden omhandlende hende og Jan, og som følge heraf pirrer og provokerer hun Anders, som stadig sidder fastbundet til skraldespanden. De falder i snak med to unge piger som kommer forbi og ikke kan undgå at se hvilken tilstand Anders er i - siddende med stift lem i sine bokser shorts - mens Bettina står og skyller is af sin krop ude i vandet. Bettina holder hånden over Anders og får de unge piger til at hente øl i strandkiosken til dem alle.

-----

Lotte og Jan kom tilbage samtidig med pigerne - og sammen delte vi pizza slicene og øllene imellem os. Desværre begyndte det kort tid efter at blæse kraftigt op, og store mørke skyer drev ind over land og snart begyndte tunge vanddråber at falde.

Hastigt pakkede vi vores ting sammen - 4 rødspætter havde vi fået på krogen i løbet af dagen, og med tasker, tæpper og fangstspand løb vi tilbage til bilen. Pigerne boede i nærheden af stranden og vemodige - sikkert med tankerne henledt på bulen i Anders' boxershorts tidligere på dagen - vinkede de farvel til os, da vi kørte tilbage til storbyen.

- Har I lyst til at spise hos os i aften - vi kan jo lige så godt få spist de fisk først som sidst, spurgte Anders på vej hjem i bilen, han havde hvisket til mig om det var i orden, og det havde jeg smilende nikket ja til, jeg havde ikke glemt Jans frække øjne fra drømmen.

- Det ville vi rent faktisk gerne, men vi har desværre nogle ting vi skal have orden på i aften, eksamen nærmer sig jo hastigt, Jan drejede hovedet og sendte os et bredt smil. Hans højre hånd hvilede på Lottes skulder og hans fingerspidser kælede sensuelt for hendes øreflip.

Vi aftalte af smide fiskene i fryseren, og så finde en anden dag når vore eksamener var overstået. Skuffelsen over afslaget stod sikkert ret tydeligt malet i mit ansigt for pludselig udbrød Jan:

- Hey Bettina - op med humøret - fiskene bliver da ikke dårligere af at blive frosset ned et par uger, i bakspejlet blinkede han frækt til mig og sendte mig et flygtigt kys, jeg kunne kun sende ham en stort smil - han havde tændt mig i eftermiddags, og han vidste det - kørte på det.

Vi skiltes foran kollegiet og gik hver til sit.

Trætte af al den friske luft fra havet, krøb vi tidligt på aftenen under dynerne og faldt snart i søvn.

Jeg vågnede ved at Anders ruskede i mig.

- Bettina, Bettina - den er helt galt inde ved Lotte og Jan - jeg tror hun får klø - prøv at høre.

Noget fortumlet ved den bratte opvågning, satte jeg mig op i sengen og lyttede.

-Klask, klask- lyden af slag var ikke til at tage fejl af -klask, klask, klask- Åhhh åhhhh åhhh, hørte man Lottes jamren for hvert slag.

- Bettina, hvad skal vi gøre, vi må stoppe ham, vi kan da ikke bare lade ham slå løst på Lotte, vi må da gøre noget! - Anders var på vej ud af sengen - men jeg greb fat i hans arm og stoppede ham.

- Anders, prøv lige at høre.

-Klask, klask, klask-, slagene blev denne gang fulgt op af en stønnende Lotte, Åhhh ja, åhhh ja - mere mere, slå mig hårdt, åhhh ja, lad mig mærke hvem der bestemmer, åhhhhhh - og igen lød klaskene - denne gang noget højere. Lottes stemme ændrede nu karakter fra at have en undertone af smerte i lyden til at være en stønnen af begær.

- Og tror du så du kan beherske din liderlighed, og lade være med at gå og vise dine liderlige ungpigebryster frem ude på altanen, der var en dybt varm dominerende tone over Jans stemme, - og hvis du tror at jeg sov mens vi lå ude på stranden, så tager du fejl, jeg så skam godt hvordan du lå og kærtegnede Bettinas krop mens hun sov og Anders fornøjet så på dit foretagende, du er simpelthen en lille liderlig pige, som skal have nogen smæk, havde du fået lov at lege med Bettina - havde du?

Ingen lød klaskene staccato - klask-klask-klask-klask.

- Nej Jan - nej - det havde jeg ikke - av, av, av - åhhh ikke så hårdt skat, av av - Lottes stønnen og udbrud udtrykte uden brug af visuelle billeder, at Jan virkelig havde fat i hende nu og at hun tændte enormt på det. Der lød yderligere nogle klask - efterfulgt af støn og hvin fra Lotte, men pludselig blev der helt stille, ind til Jans stemme pludselig skar igennem - Sut mig, for pokker tøs, sut mig, arghhhhhh - åhhhhhh - sut til, helt til roden, ja, ja, sådan ja - hårdere tøs hårdere, - få minutter senere lød der et højt brøl inde fra nabolejligheden - Jan havde fået udløsning.

- Hvad i alverden.. begyndte jeg, men Anders afbrød mig - Vent lige Bettina….

Man kørte nu ganske tydeligt Lottes stønnen - Uhmm ja, åhhh ja, åhh du ved lige hvor det er godt, ja ja ja - bliv ved - åhhhhh - brug din dejlige tunge - ååååhhh ja mere, mere Jan!

Anders havde ladet sine fingre glide ned imellem mine ben og lå og nulrede mine skamlæber - som var blevet temmelig våde af at høre på nabo-legen. Og lyttende til Lottes stønnen, lå vi nu og legede lige på den anden side af væggen. Lottes stønnen steg og steg i styrke til hun med et skrig råbte - Åhhh ja, jeg kommer, jeg kommer.

Jeg var simpelthen så tændt nu, tankerne kørte rundt i hovedet på mig - det var Lotte som havde leget med mig på stranden - Lotte som havde kærtegnet mine bryster og slutteligt ladet hænderne glide ned i mine bikinitrusser og leget med mig, fremprovokeret en orgasme på mig mens jeg sov - wowww - det var derfor Jan havde kigget så skælmsk på mig - og jeg troede…. jeg havde troet at det var ham!!! - en helt kikset opfattelse.

Tanken om Lottes fingre i min våde fisse fik mig til at vride mig under Anders' fingerleg med min klit.

- Åh, Bettina, det var sådan et frækt syn at se dig ligge og nyde Lottes kærtegn, hendes lange slanke fingre som kærtegnede dine bryster, hendes mund som omsluttede spidsen af dine frække bryster, hendes hånd som strøg og kærtegnede huden ned over din mave, som løftede dine bikinitrusser og legede med dit kærlighedshule. Anders' finger kørte nu rytmisk frem og tilbage hen over min stenhårde lille knop, jeg vred mig i sengen og kastede hovedet fra side til side - Åhhhhhh stønnede jeg højt - bliv ved, - foran mit blik så jeg hvordan Lottes fingre onanerede mig - og dette billede sammenholdt med Anders masserende finger gjorde at jeg eksploderede i en vild hektisk orgasme, som jeg skreg og skreg ud i rummet.

- Nu trænger du vist til at mærke hvordan en rigtig mand føles, sagde Anders, og uden at vente på mit svar, vendte han mig om på maven og stak sit stive jern ind i min uhyggelig våde grotte. Med et fast tag om mine hofter, trak han mig ind mod sig i hårde hug som for hver gang fik ham helt i bund. Åhhhh jeg kunne mærke hvordan han fyldte mig helt ud, mærkede hvordan min grotte malkede omkring ham, og holdt ham fast. Anders tog mig hårdt og bestemt, og sammen opnåede vi den ultimative orgasme som fjernede os fra virkelighedens nu.

… tilbage i min erindring var tanken om Lottes dejlige fingre….. mon det nogen sinde ville ske igen for mig - at få lov at føle dem…..

------------fortsættes-------------

4. afsnit Retur til forsiden