KOSTUMEFESTEN

af
Nanna og Mark

5. afsnit - Frøken Domina

Jeg bliver vanvittig, ramlede det igennem mit hoved. Jeg var så liderlig og opstemt, at jeg ikke kunne tænke klart længere. Min klit var stenhård og opsvulmet, og safterne løb fra mig og hvad gjorde Michael så! - stod bare og onanerede foran mig - dammn….. Da mine bånd blev løsnet, fløj jeg op af stolen og gav Michael et blidt puf så han tumlede bagover. Hurtigt var jeg over ham. Han havde ikke set at jeg om fødderne på mit sorte sofabord havde monteret mine sorte lædermanchetter. Hurtigt lukkede jeg dem sammen om hans håndled - ud til hver side, og inde under sofaen på den modsatte væg trak jeg to tove med mine ankelmanchetter ud og fastgjorde til hans ankler.
- Så er legen slut min ven - nu er du i min magt - jeg pustede mig op til en domina - stirrede nedladende på ham - skød brystet frem i korsettet og løsnede mit hår så det brusede omkring mig. Stående overskrævs på Michael trak jeg mine flotte hvide silketrusser ned og lod mine fingre glide ned til mit drivvåde glatte køn. Da jeg trak fingrene ud var de indsmurt i mine liderlige safter.
- Slik dem rene! jeg bøjede mig over Michael og proppede mine fingre ind i hans mund. Michael stirrede vild betaget på mig og slikkede mine fingre meget intenst - men….
- Av, for s……., han havde bidt mig i pegefingeren og der sad et tandaftryk på min finger.
- Det skal du fandeme få betalt, snerrede jeg til ham. Ovre under puden i sofaen hentede jeg den 9 halede - blidt lod jeg den kærtegne hans inderlår, pik og mave. Siden hen lagde jeg flere kræfter i, slagene faldt nu bestemt og hårdt på Michael. Hans blåviolette pikhoved knejsede slot og efter de dråber der piblede ud at dømme, virkede straffen bare opstemmende på ham. Ahhh - nu vidste jeg hvad jeg ville gøre. Jeg stillede mig overskrævs med et ben på hver side af hans hoved - provokerende løsnede jeg det hvide korset og lod det falde ned om min krop så det landede på hans brystkasse. Jeg lukkede øjnene og begyndte at massere min brune bryster, nev og nappede de stive brystvorter. Provokerende bøjede jeg hovedet - løftede brystet og fangede vorten med min egen mund - bed, slikkede og legede med mig selv.
- Åhhhh - dejligt, jeg stønnede sagte. Noget varmt løb ned af mit inderlår - jeg sejlede i lidenskabens væsker. Jeg kiggede på Michael som paralyseret lå og så på min leg med mine bryster.
- Kom ned til mig, hviskede han hæst til mig - lad mig smage dig!
- Dig, du har ikke fortjent noget, snerrede jeg til ham med hæs og liderlig stemme, som mere end afslørede, hvor tæt jeg var på mit totale ønske om den forløsende orgasme.
Fra skuffen i reolen, tog jeg min analdildo, vædede den i min våde fisse og pressede den op i stjernen lidt efter lidt. Stønnende af lidenskab kiggede jeg ned på Michael som vantro så den glide op i min røv centimeter for centimeter. Jeg monterede læderremmene som holdt den på plads omkring taljen og ud til hver lår, og startede den lille vibrator i den.
- Åhhhhhhh, jeg stønnede vildt. Min røv var eet inferno af sitren og vibreren, og jeg stønnede højt af lidenskab. Stadig stående over Michael begyndte jeg at onanere, med vidt spredte ben kørte jeg langefingeren frem og tilbage over klitten hurtigere og hurtigere. Kramperne kom som en damptromle rullende ind over mig, maven, lysken, livmoderen og skeden trak sige sammen i kramper og jeg hylede og hulkede min orgasme ud mens hele kroppen rystede og sitrede.
- Quinde - kom og brug mig, råbte Michael.
Med analdildoen snurrende dybt oppe bag i mig, satte jeg mig ned over hans ansigt. Jeg brugte hans næse som massageapparat på klitten.
- Stik din tunge op i mig og slik- æd- drik mig NU - råbte jeg og gned min fisse hårdt ned i hans ansigt. Jeg var helt i ekstase, mærkede analdildoens snurren, Michaels næse mod min klit, og hans tunge langt oppe i fissen.
Jeg red hans ansigt, nev med mine negle i mine brystvorter, og stønnende eksploderede jeg i min anden orgasme. Mine liderlige væsker sprøjtede ud og ned i munden på Michael, og jeg mærkede hvordan han lappede det hele i sig som en anden lille hundehvalp.
Stønnende fald jeg sammen over Michael - vendte mig om og kyssede ham lidenskabeligt - så hengivent på ham - men mærkede i samme sekund en dunken mod mit inderlår - hans pulserende stive manddom…. legen var ikke slut endnu.

---- fortsættes ----

Retur Næste kapitel