Kanoturen

En skriv videre historie!


Hvad kommer der til at ske... send dit bud på fortsættelsen 
mailto:admin@nannas.dk...

Husk at påføre e-mail og forfatternavn i mailen som vil blive påført for at din historie kan blive valgt ud som bedste bud på en fortsættelse

 

Det var en kølig, men meget smuk søndag morgen, da vi tog af sted. Gennem flere måneder havde vi snakket om at tage en kanotur ned langs Gudenåen, men først for nylig havde vi kunnet finde tiden til det.

 

Mindre end en times kørsel senere var vi i gang med at stuve vores grej sammen i den store kano, vi havde lejet. Imens var vejret allerede en del varmere, og der var ikke en sky på himlen. Til min store glæde valgte du at blive enig med dig selv om, at du ville nøjes med shorts og bikinitop til at starte med. Jeg havde et par shorts og en T-shirt på - vejret var absolut heller ikke til mere!

 

Det var en skøn fornemmelse at glide roligt gennem det smukke ålandskab. Nu midt på sommeren var der mørkegrønt overalt - og vi så dyr i alle mulige afskygninger - fugle, fisk der tittede op til overfladen, køer, der græssede langs bredden - det var den rene idyl. Men det skulle blive meget bedre.

 

Hen under aften fandt vi en stille vig - en lejrplads, der tydeligvis blev brugt tit, men med det elendige vejr sommeren havde budt på, var de fleste taget til udlandet på ferie, så vi havde hele lejrpladsen for os selv. Vi benyttede selvfølgelig straks lejligheden til at smide tøjet - vi havde ikke meget bagage med, så vi måtte vaske, når vi havde chancen. Ved bredden, hvor vi satte os for at vaske, var vandet helt klart - og temmelig koldt. Jeg kunne se på dine skønne, stærke lår, at gåsehuden så småt var på vej. Det var nu ikke det, der interesserede mig mest. Din vidunderlige hjerteformede røv var meget mere spændende - og jeg kunne selvfølgelig ikke stå for fristelsen til at sætte mig hen bag dig, mens du stadig lå foroverbøjet og vaskede dine shorts. "Stop nu det pjat - ellers bliver jeg aldrig færdig", vrissede du, men du kunne ikke lade være med at grine højlydt, da jeg formede min hænder rundt om dine baller og blidt kyssede dig i nakken. "Der er mere, hvor det kommer fra Nanna, men kun hvis du gør, som du får besked på", hviskede jeg til dig.
Du kiggede mig dybt i øjnene, forventningsfuld og spændt.

 

Vi gik i gang med maden - rigtig spejdermad: pasta med tomatsovs. Vi havde rigeligt med hakkede tomater på dåse med, og da vi havde spist lunede jeg lidt i gryden mens jeg gav dig besked på at lægge dig på maven på jorden.
Jorden var uden græs og en anelse mudret, så du sank et par centimeter ned - og lidt til, da jeg satte mig overskrævs på din numse, og begyndte at smøre dig ind i den lune tomatmasse. "Hvor kommer jeg dog til at se ud", sagde du - men et hurtigt rap mod dit lår fik dig til at være stille. "Du er beskidt - og sådan skal du også se ud, når du tjener mig", sagde jeg.
Du var efterhånden dækket med jord på bagsiden og tomat på forsiden, og jeg lænede mig op af vores kano og beordrede dig til at danse for mig - danse om bålet nøgen og beskidt. Du adlød.
Til at begynde med tog du det stille og roligt - trippede nærmest lidt, men efterhånden som varmen fra bålet gjorde dig tryg og tørrede de kager af jord og tomat der bandt til din vidunderlige krop, blev dansen vildere og vildere. Sveden drev af dig, men jeg kunne se på indersiden af dine lår, at en anden slags fugtighed også var ved at brede sig. Jeg var næsten stum af betagelse - her sad jeg i noget af verdens smukkeste natur, lænet op af en kano og varmet af et bål, med jordens vidunderligste kvinde dansende op ad mig, gennemsyret af liderlighed - jeg var kommet i himlen!

 

Skrevet af M.


fortsættelse er op til DIG.

Til fortsættelsen

Retur til forsiden