Kanoturen

En skriv videre historie!


Hvad kommer der til at ske... send dit bud på fortsættelsen til admin@nannas.dk.
Husk at påføre e-mail og forfatternavn i mailen som vil blive påført for at din historie kan blive valgt ud som bedste bud på en fortsættelse

 

Jeg strakte hånden ud og kastede et rodstykke på bålet uden at slippe dig med blikket. Jeg så på din æggende dans i skumringen, erotisk ophidset med hænderne strakt op mod himlen og fingrene flettet. Jord og tomat på din dejlige runde og spændstige krop blev gennemtrukket af sved. Bålets varme tørrede det som et hylster på din herlige nøgne krop. Du var hinsides alt og improviserede på en vidunderlig måde både mavedans og religiøs inkadans på een gang. Flammerne fra bålet gav dig et mystisk udseende, fra det skumle, dystre og næsten til det engleagtige lette og sky. Du kastede den tomme tomatdåse op i luften og ud over åen som et ubrugt legetøj.
Musklerne i dine lange ben blev levende i lyset og fugtigheden, du var et virkelig drømmesyn, der som du nu dansede for mig. Her kunne jeg nyde dig Nanna, hvis du bare ville danse for mig hele natten uden hensyn til noget som helst. Jeg kastede et stykker træ mere på ilden. Vi havde samlet så meget brænde som muligt her på den gamle lejrplads for at kunne lave mad og få tørret det tøj vi havde været nødt til at vaske.

Lige nu stod du med knæene ud til siderne, vuggende fra side til side og hænderne gled længere og længere ned af din krop. Flammerne lyst på dine bare fødder og op på din nøgne mave. Hulrum blev mørke som f.eks. din fisse, og udstående steder stjal lidt mere lys. Det var en fortryllende stemning i det øjeblik hvor du vendte din krop om mod mig. Jeg kunne se at din dejlige fisse var opsvulmet og mere våd end jeg kunne erindre at have set den før. 

Dans elskede, dans, dans. Jeg bøjede mig frem fra kanoen og ville fange din krop, mærke dit sitrende legeme, men du undveg. Du var virkelig tændt på dansen nu, erotisk ophidset, og mine ord blev bare opfattet som en ordre fra en eller anden i skumringen et sted. Du ålede dig op gennem et rør, ja sådan så det i hvert fald ud, og du vendte din numse imod mig og vrikkede samtidig med at dine ben gled ud til siden, og du bøjede dig ned og så på mig gennem dine ben. Begge dine munde var lige attraktive som de lyste der i skæret fra bålet. Et erotisk syn som kun du kunne frembringe. Du vidste hvordan det virkede på os mænd.

 

En kvist knækkede, og vi stivnede begge to, lyden var kommet ganske tæt på os, men vi kunne ikke se bag lyset af bålet. skumringen var blevet tættere og frygten for det ukendte kom som en vind. Endnu en kvist knækkede, lige bag os overfor lejerpladsen et sted. Bålet brændte som en fakkel og lige nu havde vi mest lyst til at det skulle være helt mørkt. Nanna bøjede sig panisk efter sit tøj, men de hang til tørre nær bålet og hun var bange for at gå nærmere. Jeg var kommet på benene og ville beskytte hende mod fremmede og vilde dyr, det gjorde man jo. Jeg følte mig ikke høj i hatten thi jeg var jo også helt nøgen.

 

- Hallo, stemmen rungede lige imod os, hallo der. Flere kviste knækkede under fodsåler, og så stod der to personer og så på os. Febrilsk greb vi efter vores tøj og rykkede nærmere hinanden.

- Lad dog blot jeres tøj være, I er så smukke uden, mandsstemmen virkede både beroligende og ophidset på een gang. Han kom trækkende med en person ved sin side. Begge var iført vindtøj af samme fabrikat.

- Dette er min kone, og vi beklager at vi forstyrrer jer sådan, men vi ligger i telt længere nede langs åen, og da vi så ild her, ville vi bare kontrollere at det ikke var en skovbrand.

Konen så selv skræmt ud og manden forklarede febrilsk hvorfor de var her. 

Nanna havde endelig fået en jakke om sig og jeg stod og beskyttede min tissemand. Idiotisk altså, men jeg var helt mundlam og skræmt af de to indtrængende personer. Kunne de da ikke bare gå sin vej nu hvor de havde set at der ingen brand var. Manden fortsatte med at forklare det tilfældige ved at være her. 

Nanna havde nu også fået joggingbukserne på, så nu måtte jeg snart begynde at tænke på mig selv.

Jeg så at konen stirrede på mig og hun blev lidt mildere i blikket og så ud som om hun ville smile.

- Kan vi få lov at slå os ned lidt her. Manden førte ordet fortsat, og var sandsynligvis overbevist om at de var velkommen.

Skrækken havde lagt sig lidt, og jeg forbandede både os selv og de ankomne for dette unødige optrin

De tog et skridt frem mod bålet og slap hinanden. 

 

Jeg havde hørt at der gik en cykelsti langs med Gudenåen, som blev meget brugt om sommeren, men jeg havde aldrig hørt at cyklisterne brugte samme lejrpladser som kanopadlerne. 

Damen satte sig på brændebunken vi havde samlet. Bålet begyndte at blive lidt mindre, og det var snart tid at smide lidt mere på ilden. Nanna trak sig lidt tilbage, hun så stadig lidt ængstelig ud. Manden som var ganske stor, satte sig på kanoen. Han var endnu ikke færdig med at beklage optrinnet, men jeg tror at han mest beklagede at vi havde fået vort tøj så hurtigt på. Han stirrede en del på Nanna som havde trukket sig ind i skyggen og knappet sin jakke.

- Vi havde ikke forventet at se striptease her inde i skoven, men det var virkelig en nydelig forestilling, især da du kastede den tomme blanke dåse ud over åen som en fuglevinge.
Hans latter var dyb og hjertelig, men kvinden så på ham med store alvorlige øjne.

Det lød som et kompliment, men det var rystende oplysninger han kom med. Havde de virkelig stået der så længe at de havde set dåsens tur ud i åen, ja da havde de løjet godt og grundigt for os da de kom. De havde set alt hvad der var sket i vores lejr. Dette var en fortalelse af dimensioner, og manden selv blev klar over fadæsen, og hvad nu?

Jeg blev temmelig vred da det gik op for mig at de havde set alt hvad vi havde foretaget os, sikkert også indsmøringen med tomat og jord.

- Nå så det så du. Jeg prøvede at oppe mig lidt og blive mand igen. Jeg vred en kæp løs fra bunken til bålet, og kvinden rejste sig og hendes vindjakke gled til side og åbenbarede at hun var nøgen indenunder. Hurtigt trak hun jakken tæt omkring sig og satte sig igen.

 

Bålet flammede op og lyste på ansigterne som var i kredsen. Egentlig så manden ganske ufarlig ud, og lidt flov, sikkert over sin fortalelse.

- Jeg bliver vel nødt til at erkende at vi stod og så på jer et stykke tid, sagde han, - vi var selv på vej til åen efter vaskevand, og for at vaske os lidt og så var det vi fik øje på bålet og mærkede røglugten og besluttede os for at liste os nærmere og kigge lidt. Vi stod inde mellem træerne og kiggede på jeres leg, men så blev min kone så ophidset af at se på den nydelige dames dans med hænderne over hovedet, at hun tog et skridt frem, og dermed sagde det "knæk". Jeg ville støtte hende, og så trådte jeg også på een. Så var vi jo næsten nødt til at give os til kende. Resten ved I og jeg håber bare at I ikke er alt for vrede på os. Det var en nydelig forestilling I gav os.

Det var ikke noget "vi", tænkte jeg, det var Nanna som gav forestillingen for mig, og som bare var ment for mig.

Nanna kom frem i lyset fra bålet igen, det var ikke farligt mere og hun var hurtig til at tilgive fejltrinnet.

- Nå, så I kunne lide det I så? Hendes stemme var så sukkersød at jeg blev klar over at hun pønsede på noget.

- Åh, ja, det var virkelig nydelig, svarede kvinden, - jeg blev helt betaget af din dans, den var så sensuel og bålet belyste din krop helt fantastisk under dansen.

Nanna havde vendt sig mod kvinden og betragtede hende i det skinnende lys. Nannas jakke åbnede sig igen og hendes lækre bryster blev delvis åbenbaret. I det blafrende lys, var der en forbindelse mellem de to, og jeg afventede hvad der ville ske.

Manden og jeg vendte os mod Nanna og det var tydeligt at han blev "kikker" da han så på de to kvinder der stod med en arms afstand fra hinanden. Begges jakker havde åbnet sig, og de talte med hinanden så lavt at vi mænd ikke kunne høre det. 

- Nå, så I er på kanotur. Han forsøgte at aflede opmærksomheden på de to kvinder med generelle spørgsmål, men det var ganske tydeligt at han var optaget af tableauet foran os. 

- Min kone har været balletdanser tidligere, betroede han mig, og fungerer som instruktør her på det sidste og er vældig flink, sluttede han. 

Han fik ikke noget svar fra mig, "kikkeren" i mig var stærk, og damerne var optaget af sig selv. De var lige høje, den ene med vide bukseben, den anden med lange nøgne ben lige op under jakken som var åben nu. 

Nannas hænder gled sagte om på den andens skuldre og førte vindjakken bagover ned bag ryggen, og jakken lagde sig i hendes albuer og åbenbarede hendes bryster. Et fremstød jeg var forundret over fra Nannas side. Åbenbart noget jeg ikke før havde tænkt mig. Kvindens overkrop var nøgen  og brysterne stod fint uden hjælp af kunstige ting, næsten som Nannas herlige bryster, men bare næsten. Lige pludselig snurrede Nanna kvinden rundt og holdt bag på jakken så den strammedes så meget at hun måtte rette sig op

 

- Nu kan du være min fange til gengæld for at I skræmte os. Stemmen var tydelig og det var os som skulle høre, os to mænd som var blevet så optaget af legen foran os. Nanna skubbede kvinden hen mod os ved kanoen. Hun havde styringen nu. Den skræmte Nanna var borte nu, og en dominerende dame som også havde bryster til beskuelse for os liderlige mænd, kom imod os med sin fange foran sig. Jeg forundredes over rolleskiftet, men manden så ikke overrasket ud.

- Få noget mere brænde på, de to var kommet nærmere nu og det var Nanna som havde ytret sig lidt bestemt.

Af erfaring vidste jeg at hun tænkte klart når hun var presset, og lige nu så det ud som om hun havde fuld kontrol over kvinden foran os.

 

Jeg fik febrilsk puttet nogle stykker træ på bålet som nu kun glødede, og håbede på at det ville blusse op.

 

- Jeg anmoder min mand om at sammenligne din kones og mine bryster, og det skal være frit for at beføle os, for sammenligningens skyld, forstået.

Hendes myndighed var voksende, og det var en herlig kvinde som stod der med en fange i sin magt.

Fangen var klar til min vurdering og den store mand ved min side var tavs men smilende så jeg, et tegn på enighed eller lydighed for overmagten. 

 

Jeg bøjede mig og vendte håndfladerne mod bålet som var blusset op igen, varmede fingrene og tænkte på hvad de skulle gøre om lidt.

 

 

Forfatter til dette afsnit:

El Sante

 

fortsættelse er op til DIG.

Retur til forsiden