LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bettina©

Min første faste stilling

Inden min afsluttende eksamen havde jeg allerede fået arbejde i den virksomhed, der stod højest på min ønskeseddel.

For ikke at afslører virksomheder og personer, er alle navne opdigtede.

Jeg havde ikke været ansat længe før en fratrædelse i direktionssekretariatet medførte, at jeg blev tilbudt den ledige stilling, et tilbud jeg med glæde accepterede.

Opgaverne havde den konsekvens, at jeg fik et tæt og nært samarbejde med den administrerende direktør – en intelligent, flot, effektiv og meget kontant direktør, 42 år gammel.

Hurtigt stod det klart, at kemien ham og jeg imellem var (mere end) særdeles god.

Jeg blev bekendt med, at en nyoprettet stilling som akademisk sekretær for den administrerende direktør netop var vedtaget af bestyrelsen. Det ville være tæt på at være hans souschef og omfatte stor rejseaktivitet.
Det overraskede mig meget, at direktøren spurgte om jeg var interesseret i den nye stilling. Han beskrev mere detaljeret stillingen, samt oplyst, at jeg ville få en betydelig forhøjelse af min gage, ligesom stillingen ville kræve en stor og alsidig garderobe – fra inderst til yderst – hvilket altid ville være på virksomhedens regning.
Virksomheden forbeholdte sig indflydelse på valget af garderobe.

Samtalen fandt sted en fredag eftermiddag og jeg blev bedt om at træffe en beslutning hurtigst muligt.
Jeg kunne straks give mit ja til den tilbudte stilling. Direktøren takkede og han foreslog, at vi skulle tale videre om indholdet ved en middag samme aften.
Jeg accepterede og fik straks fri, så jeg kunne nå hjem for at gøre mig i stand samt klæde om.

En sort ”lille sag” er jo aldrig et forkert valg, nærmest hviskede han, mens jeg fik en seddel på mødestedet, samt at taxaen gerne skulle være fremme kl. 19.15.

Jeg ankom til det aftalte sted kl. 19.15 og havde valgt en lille nedringet sort aftenkjole. Selv synes jeg meget elegant. Ingen bh, da der var indsyet bøjle i kjolen. Efter en kort overvejelse valgte jeg hofteholder samt en sort G-streng – kun blonde.

Jeg er 25 år, hedder Bettina. Er 169 cm høj, vejer 54 kg. Langt mørkt hår, velsiddende barm, normalt til en bh str. 70C. En velplejet krop både fysisk og plejemæssigt.

Direktøren ventede mig, han hjalp mig galant af med overtøjet inden vi gik ind for straks at blive ført til et diskret placeret bord.

Menuen med tilhørende vine blev hurtigt besluttet. Straks hvidvinen var skænket ønskede direktøren mig tillykke med den nye stilling.

Du har nu en position i virksomheden som giver den største indflydelse, næstefter min. Du vil opdage, at det mest vanskelige sikkert blive at vænne sig til mit arbejdstempo og skiftende temperament.

Med et smil svarede jeg, at jeg var overbevist om, at det netop var det tiltrækkende ved stillingen.

Jeg har 2 kontrakttilbud du kan vælge imellem. Der er forskel. På gagen, arbejdstiden og arbejdets omfang.

Spændende, svarede jeg, samtidig med at tjeneren bragte forretten.

Efter forretten blev rødvinen skænket, og direktøren gav tjeneren besked om, at udsætte hovedretten yderligere 15 minutter i forhold til det aftalte.

Jeg fik udleveret begge kontrakter, og efter at have smagt rødvinen fik jeg ”tildelt” tid og ro til at gennemlæse dem.

Begge var af meget krævende omfang og stort set enslydende med hensyn til de rent faglige opgaver. Den specielle kontrakt var af en anden karakter end jeg havde forestillet mig. Det var en fantastisk gage, pensionsordning, et garderobebudget som ville være enhver ung kvindes drøm samt dertil omkostningsfri frisør, massage m.v..
Modydelsen var, at jeg udover det faglige område også ville tilhøre direktøren som en betingelsesløs slavetøs. Den specielle kontrakt havde tillige en klausul, at direktøren kunne pålægge mig periodiske andre arbejdssteder.

Yderligere var der den forskel, at den normale kontrakt havde et gensidigt opsigelsesvarsel i overensstemmelse med funktionærloven, mens kontrakten med både fagligt og personligt indhold var forsynet med et gensidigt opsigelsesvarsel som funktionærloven plus 12 måneder.

Har direktøren begge kontrakter med i 2 eksemplarer? Nej, i 3 eksemplarer, til dig, mig og personalekontoret.  Så vil jeg gerne bede om de 2 øvrige eksemplarer af hver, samt noget at skrive med.
Det fik jeg og forlod bordet.

Det var et dristigt og farligt valg, men jeg var ikke i tvivl. Det skulle være den totale kontrakt. Seksuel dominans og ydmygelse tænder mig meget, og voksne, magtfulde mænd foretrækker jeg.

Jeg daterede og underskrev de 3 eksemplarer af ”totalkontrakten” og må indrømme at jeg både var skræmt og ophidset mens jeg gjorde det.

Jeg gik tilbage til bordet.
Jeg afleverede de 3 underskrevne. Han kunne ikke helt skjule en begejstring, men underskrev de 3 eksemplarer.

Tjeneren kom ind til direktøren med en besked. En af vore store klienter sad i baren med en udenlandsk gæst. Direktøren bad tjeneren meddele, at vi ville komme efter middagen.

Godt vi fik papirarbejdet overstået inden denne forstyrrelse, sagde direktøren og fortsatte, du vil lære mange nye regler i fremtiden, men fra nu skal du hver gang du sætter dig løfte din kjole, så du sidder på din bare røv, forstået? Ja!

Vor klients direktør havde jeg truffet tidligere, en meget behagelig mand. Hans gæst var salgsdirektør i en tysk afdeling af et verdensomspændende firma.
Min direktør stod for introduktionen, og samtalen foregik herefter på engelsk. Vi fik igen et diskret placeret bord, og vor klient bestilte drinks.
Den udenlandske salgsdirektør var omkring 35 år, flot mand, meget charmerende, med garanti ikke tysker, nærmest sydeuropæer.

Min direktør præsenterede mig, samtidig med at han fortalte om årsagen til vor middagsaftale i aften, at jeg havde tiltrådt en nyoprettet stilling. Han præsenterede Kurt, direktøren fra et stort firma vi havde som klienter. At han selv hed Niels og var adm. direktør og hovedaktionær i vor virksomhed.

Kurt introducerede nærmere den udenlandske gæst. Han var født og opvokset i Spanien, hed Pedro, og var i Danmark for at afslutte en stor handel. Men, lo Kurt, det får I jo selv fornøjelsen af, jeg laver det grove og I papirarbejdet.

Vi må have fat i en tjener så vi kan få en ny drink, sagde Kurt. Nu skal jeg, svarede jeg og gik i baren.

Jeg tror min direktør har fortalt detaljer om min ansættelse, for pludselig stod Kurt ved min side. Nå, er han ikke hurtig, den gode bartender? Jo, jo, men der er gang i forretningen.
Kurt lagde en hånd på min bagdel. Han befamlede min bagdel grundigt, inden han hurtigt fik hånden ind gennem min slids, så han kunne mærke mig nøgen. Han sendte mig et tilfreds smil. Bare vent!

Tjeneren var færdig med vore drinks, og vi gik sammen tilbage til bordet. Jeg satte mig korrekt, med løftet kjole, og dermed ”på den bare”.

De nye drinks kunne ”slå en død mand ihjel” de var stærke, virkningen udeblev heller ikke.
Kurt og Pedro foreslog, at vi skulle besøge en natklub / diskotek, og det besluttedes hurtigt. Da vore glas var tømte, var det ud i en taxa. Jeg mellem Pedro og Kurt på bagsædet, min direktør foran.

Pedro tog mig straks med ud på dansegulvet, og var stort set ligeglad med musikkens hastighed, han dansede for at få nærkontakt. Vi talte spansk sammen og han spurgte om jeg ville med ham hjem på hotellet. Jeg måtte – for første gang – meddele en mand, at jeg var ejet af en anden mand og han alene kunne bestemme.
Jeg ved det, svarede han, det fortalte din chef da du var i baren.

Direktør Kurt virkede temmelig påvirket. Kære Niels, brug nu den magt du talte om, lad os se noget bart tøse kød.
Niels vendte sig mod mig. Træk langsomt kjolen op. Fortsæt til jeg beder dig standse.
Kort efter var min fisse blottet. Spred benene.
Først nu, opdagede alle (inkl. min direktør) at min klit er større end de fleste pigers. De var alle 3 meget begejstret. Kurt var tydeligt misundelig. Du er sgu altid heldig.
Niels smilede mens han lod en finger vandre i min revne og roterer omkring klitten.

Pedro overtog mig, mens Kurt og min direktør gik i baren. Det gjorde mig endnu mere liderlig, at det jeg faktisk ikke generede mig sidde så blottet. Nu var der ikke lyst, men alligevel.
Pedro var i gang med at fingerkneppe mig, da jeg lænede mig endnu mere tilbage i sofaen og så, Kurt og min direktør komme tilbage, ledsaget af en tjener. Der var nye drinks. Tjeneren var diskret, men han så hvad han ville.
Min direktør bad Pedro om en samtale. Et upassende tidspunkt, for jeg var tæt ved at få en orgasme. Vi skålede inden Pedro og min direktør gik i baren.
Kurt satte sig ved siden af mig i sofaen. Nyder du tilværelse tøs? Jeg nikkede.
Det har været en fornøjelse at iagttage dig – jeg elsker at studere mennesker og jeg tror du er en ubeskrivelig liderlig so, der vil have sex, sex og mere sex. Har jeg ret? Atter nikkede jeg. Han stak fingre ind i min fisse og fortsatte Pedros arbejde med at kneppe mig. Du tænder på at være underlagt herskere, blive domineret, ydmyget og brugt som en slaveso skal bruges, ikke?
Meget stønnede jeg, jeg vil bruges og bruges, derfor har jeg også indgået den specielle kontrakt med min direktør.
Kurt lo. Ja ja, min tøs, du ved slet ikke hvad der venter dig. Han er en Master! Kan være en særdeles kynisk Master.
Drej dig om på venstre side og se over i det andet hjørne. Du er ikke den eneste tøs, der har bart kød fremme, lo Kurt.
Niels kom tilbage alene. Kurt fortalte om hans iagttagelse ovre i det andet hjørne, Niels tog sit glas, og gik langsom over til det andet bord. Et øjeblik senere satte han sig og konverserede med herren.
Det passede Kurt godt, at jeg nu lå på siden. Skiftevis anvendte han den ene hånd til at kneppe mig, dels til at lege med min klit. Den anden hånd var nu blevet aktiv med at blotte mine baller, som han også forlystede sig med.
Pedro kom tilbage og bad om at få mig med ud at danse. Alt for kunderne vrissede Kurt, og jeg ledsagede Pedro ud på gulvet.

Hans hænder, hele hans dansemåde, var mere aggressiv end tidligere. Måske var årsagen, at vi vist havde fået de drinks vi skulle have!
Han slap mig, dansede lidt fra mig, og beordrede (på spansk) at jeg skulle danse erotisk og sensuelt for ham. Sjældent har jeg brugt min krop så effektivt i en dans, mine hofter og mit underliv, blev anvendt så jeg vist burde være flov.
Han dansede tæt forbi, flot, meget mere, frække. Brug dine hænder og arme til at gøre kjolen endnu kortere – nærmest kommanderede han, samtidig med at jeg modtog et klask i bagdelen.
Min direktør var tilbage ved bordet, men nu sammen med det fremmede par.
Pedro dansede om bag mig og helt tæt ind på mig, så jeg kunne mærke hans stive pik mod min bagdel. Hans hoftebevægelser fulgte min. Du er dygtig til superfræk dans, men dårlig til at gøre din kjole kortere. Vis mig nu, at dine strømper holdes oppe af hofteholder. Han dansede væk, og jeg mente at følge hans ønske ved at trække kjolen op til underkanten af baller og fisse.
Vi gik nu tilbage til bordet, Pedro hilste første på de 2 nyankomne, jeg hilste på pigen, der præsenterede sig som Mona.
Jeg hilste på den ukendte mand. Min direktør var meget aktivt i gang med at introducere vor virksomheds muligheder for manden.
Da jeg skulle sætte mig, løftede jeg kjolen som befalet. I et splitsekund havde den fremmede herre hånden på mine bare baller. Jeg måtte blive stående.

I love beautiful office pro.

Manden var en særdeles betydningsfuld ægyptisk forretningsmand. Han var ledsaget af en svensk sekretær, der var stillet til hans totale rådighed af et svensk firma under hans rundrejsen i Europa.
Atter var der kommet nye drinks på bordet så vi hilste og skålede.
Den fremmede herre overøste mig med komplimenter. Han havde nydt mit danseshow, det var fremragende med en gnist af seksuel perversitet over sig. Med nogle få ændringer kunne det blive ”verdensklasse”. Et kort øjeblik tænkte jeg, ”åh, hvad nu?”

You must show the top of your suspender belt, then your dance will bee perfect.

Han bearbejdede mine nedre dele særdeles effektivt, jeg kunne ikke holde underlivet stille og begyndte at bevæge det i takt med hans fingres arbejde. Henvendt til Niels. Jeg underviser din tøs lidt på dansegulvet, i mens synes jeg I skal se svensk effektivitet – nyd bl.a. Monas, ok?
Niels nikkede og atter var jeg ude på dansegulvet.

Som den første befamlede han mine bryster og fik fingre ned for at tirre mine brystvorter.
Nu skal du danse, som sidst du var her på gulvet. Denne gang endnu mere dristig og pervers, jeg vil se dig som en kompromisløs ludertøs.
Igen dansede jeg hæmningsløst erotisk, sexet og perverst. Jeg anvendte samlejebevægelser i stor stil. Jeg blottede mine baller et kort øjeblik. Hurtigt og elegant var den lidt kraftige mand oppe på siden af mig. Glimrende, fortsæt, fortsæt, meget mere bare husk: you must show the top of your suspender belt – totally.
Jeg var liderlig så jeg trak kjolen helt op. Straks var han bag mig, og lod hænderne berøre min mave, venusbjerg baller og fisse.
Han lagde armen omkring mit liv, så kjolen ikke faldt ned i gen og ledsagede mig over til bordet og de andre.
Mona sad med blottet underliv og alle var begejstrede for, at hun på venusbjerget bar hendes firmas loge – enten tatoveret eller brændt fast!!
Hun var en sød og køn pige. Noget kraftigere end jeg, en stor barm, formentlig en E-skål, og bar bh med halvskåle. Det kunne ses fra den ene side, idet hele kjolen var åben, og alene holdt sammen af sløjfer. Hende bagdel var temmelig stor.

Ægypteren lo, ja perfekt ikke? Det er genialt af selskabets direktør med logoet. De andre nikkede. Niels, da Mona og jeg skal flyve nogle dage væk fra DK, må jeg have din luderso i nat. Vi er tilbage tirsdag, så spiser vi en middag og aftaler forretningsforbindelsen.
Niels lo. Det er faktisk allerede aftalt, at Pedro skal have Bettina i nat, så det er ham du skal forhandle med.
Ægypteren og Pedro blev hurtigt enige, på betingelse af, at jeg var hans søndag aften og nat.
Det blev aftalt. Pedro overtog således Mona resten af fredag aften og nat.

Jeg fik besked på at vise mig på kontoret kl. 13.00 lørdag. Herefter gik jeg sammen med Ægypteren. Da han oplyste hotelnavnet, blev jeg noget overrasket. Det var i Istedgade kvarteret. I taxaen måtte jeg også blotte mig.

Inde på værelse var det af med tøjet. Han tændte alt elektrisk lys for at se nærmere på mig. Jeg spurgte, om vi ikke skulle trække gardinerne for, da genbobygningen ligeledes var et hotel – trods alt kun en gades bredde væk. Ligegyldigt snerrede han.

Han smed også tøjet og afslørede en krum, tyk lysten pik. Efter en behandling af min mund voksede pikken betydeligt. Han smed mig ind over en stoleryg og pikken kom i ét hug i bund i min våde fisse. Kors hvor var det dejligt. Han kneppede hårdt samtidig med at han flåede voldsomt og hårdt i mine bryster. Jeg nød det, og skreg MERE, MERE KNEP MIG, GI’ MIG MASSER AF PIK, BRUG MIG!
Han stødte endnu hårdere, og vrissede, jeg kan lide at høre dig tigge luderso. En so som dig er skabt til ALT hvad mænd ønsker, ikke?
Jooooo, KNEP MIG, MERE, åh jo, ALT! Kunne min luderso lide at danse med helt bar røv og fisse i aften. JA HERRE, JEG VIL ALT.
Netop den sidste sætning udløste et meget hårdt slag på min ene balle. Godt luderso, for det er sådan I skal bruges.
JA HERRE BRUG MIG – MISBRUG MIG, JEG VIL ADLYDE!

Han stønnede som en væddeløbshest og jeg mærkede en kaskade af varm sperm blive pumpet ind i min fisse. Åhh det var dejligt.

Fortsættes HER