Alm. sex                                                                            Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Banditten Et vikarjob 11
2008
Vi mødtes så i Brugsen på Norgesvej i Frederiksberg lidt syd for Sorø by, ”Nej det var dog skægt at vi skulle mødes her” sagde jeg, ”Hvad laver du her?” spurgte hun, ”Jeg skulle bare købe et par øl, og så er jeg egentlig på vej til Glumsø og besøge en af mine venner, hvis ellers han er hjemme” -  løj jeg, ”Hvis du har tid og lyst kan du da tage med mig hjem, så kan vi sidde lidt på terrassen og sludre lidt om skolen og om hvordan vi hyggede os” sagde hun så, og det var jo sådan set lige det jeg havde i tankerne, så jeg svarede: ”Jeg kan sgu besøge Jens en anden dag”, og det var sådan at den ged blev barberet.
 
Banditten Fru Olsens veninde 11
2008
Det kom så frem til overfladen sådan en sen aften, efter at jeg havde ligget der og gramset lidt på fru Olsen, min diller forblev ganske lille, og fru Olsen sagde ”bliver du da slet ikke begejstret, når du sådan ligger og tager på mig”, og jeg måtte tilstå overfor hende at i mine tanker var jeg begejstret, men dilleren reagerede bare overhovedet ikke. Hmm, knurrede fru Olsen, det er vist en sag for Joan, Joan var en af fru Olsens veninder, der var ganske frisindet som fru Olsen, Joan var gift havde ingen børn, og så var hun temmelig forsømt seksuelt
 
Den legelystne Swollen Pussy 10
2006
"NU skal jeg fandeme have fisse over hele femøren" savlede jeg forventningsfuldt og krængede den trekantede plastiksugekop nedover de pladdervåde kønsdele. June rystede over hele kroppen da jeg begyndte at klemme den lille sorte gummibold der skabte det vanvittigt pirrende vacum omkring den "slappe" fisse. June nærmest hulkede og hylede højlydt da hun kunne mærke hvordan "hele balladen" efter hvert sug bare voksede og voksede OG VOKSEDE og jo mere hendes kønsdele/kussen svulmede op jo mere stiv blev jeg for kors hvor var det frækt at se "tingene" bare gro under det gennemsigtige plastichylster. Jeg trak sugekoppen væk med et ordentligt SVUP og tog de sindssygt skønne "kødstykker" mellem fingrene og vrikkede dem fra side til side. June hyle nu HELT vildt for DET havde hun aldrig prøvet før - I DEN STØRRELSE.
 
Poul Simon Dejlige Jette 02
2006
Jette følte med en gysen af fryd, blandet med en anelse ængstelse, hvordan hendes skede stykke for stykke blev udvidet, som den aldrig havde været udvidet før. Det var vildt, og hun var ikke sikker på, at hun kunne rumme den, før hun mærkede hans underliv mod sit. Men det gik - bogstaveligt talt - som smurt. Så var den endelig i bund. Men hun var sikker på, at hvis den bare havde været to millimeter længere, var den fortsat op i livmoderen. Hun gav sig igen nogle sekunder til at vænne sig til den overvældende fornemmelse af udspilethed, før hun lettede sig og lod kalorius slippe næsten helt ud.
The Consulter Min nabo Shwetha og hendes sengelinned 06
2001
Tanken om at hun havde indtaget mit sæd og smagt sine egne safter, fik hurtig min pik sit højeste igen! Jeg førte mine hænder under hendes T-shirt og bh og tog hårdt på hendes patter. Jeg fik succes med at knappe hendes bh op, men jeg tog ikke hele T-shirten af. Jeg løftede den kun, så jeg kunne se hendes smukke patter. Jeg begyndte at massere hendes patter, mens hun legede med min pik. Jeg kyssede hende på vorterne og tog hele brystet i munden og sugede hårdt. Hun beordrede mig at bide hende i vorterne, hvilket jeg gjorde
Hjerter2 Efter en lang hård dag.. 06
2005
Jeg havde en enorm lyst til at slikke hende, men det at ligge her ved siden af, støtte hovedet på den ene arm mens jeg spillede fisse på hende, var så frækt at jeg lod være. Hun havde stadig lukkede øjne og stønnede nu højt. Underlivet bevægede sig hurtigt og hårdt op mod min hånd. Jeg lod et par fingre mere finde vej ind i hendes varme våde indre og safterne løb ud over min hånd. Pludselig tog hun min hånd væk, hun var tæt på, men ville ikke komme endnu. Efter en kort pause trykkede hun igen fissen hårdt mod min hånd og jeg lod igen tre fingre kneppe hende.
Hjerter2 En lille historie 06
2005
Jeg listede ovenpå og sikke et syn der mødte mig. Der lå hun, min dejlige kone, kvinden i mit liv, med benene let spredt, kun lige nok til at jeg kunne skimte “det allerhelligste”. Men hvad var dog det? En lille klar perle løb ned af det bare stykke mellem hullerne, var det sved eller… Jeg tog tøjet af, ganske stille for ikke at vække hende. Pikken stod allerede, strunk og stiv som en pæl, ret ud fra min krop, det dunkede i det blanke blå-lilla hoved, mens mine glatbarberede nosser truede med at sprænges. Så slukkede jeg for solen og løftede den forsigtigt op.
Carina Et skønt besøg 12
2000
Hun slap min pik og stønnede: ”Du må være meget forsigtig, hvis du vil tage mig der...”.  ”Det lover jeg dig”, hviskede jeg tilbage. Mine fingre kælede fortsat med hendes kusse, der nu var meget våd.  ”Jeg må ha' dig nu, kan ikke vente længere! Tag mig, som du vil!”, stønnede hun. Jeg vendte mig og anbragte hendes ben på mine skuldre, skubbede en pude ind under hendes hale og førte pikken, der nu, på grund af hendes tunges skønne behandling, var stor og kraftfuld, rundt i den varme, våde kusse og derpå tilbage til anus, der var blevet blød og føjelig. Forsigtigt, men bestemt, pressede jeg pikken mod hendes bageste hul..
Fynsland Vera 07
2004
Uanset hvordan hendes fisse havde set ud ville jeg nok hurtigt være i gang med at smage på den. Men synet af hendes tætte mørke dusk gejlede mig yderligere op. Som en anden kratlusker lod jeg en glide hånd gennem hendes kønsbehåring, lod pegefingeren glide ind mellem hendes skamlæber. Kørte fingeren frem og tilbage langs hendes revne. Konstaterede at hun var våd og parat. Klar til at elske.
Trine Fantasi 03
2004
Jeg forestillede mig at jeg fik bindet taget af øjnene, og opdagede, at der stod flere fyre, vel en 5 - 6 stk. og så på mig, jeg nød at se på dem, de stod alle med deres pikke i hånden og onanerede. En efter en kom de hen til mig, min fantasi var virkelig levende, de gramsede på min krop med deres frie hånd, mens de lystigt spillede videre, det var virkelig ophidsende at se dem, ikke mindst deres øjne, som afspejlede deres ophidselse. Jeg forestillede mig detaljer i deres udseende, ligegyldige detaljer, som for mig var særdeles ophidsende. På det tidspunkt gik solen ud, og jeg skulle vende mig om på ryggen.
Buller En hyggelig hjemkomst 01
2004
Tidligere på ugen havde hun skrevet en mail til mig hvor hun nævnte at hun ikke havde leget med sig selv ret meget, fordi hendes fisse var blevet stram af ikke af havde fået noget i lang tid, så hver gang hun kom gjorde det ondt og det "trak" i den.
Så jeg vidste, at jo flere orgasmer jeg kunne give hende, og jo mere jeg
slikkede hende, jo mere liderlig blev hun, og jo mere ville hun have. Der gik ikke lang tid før hun trak mig op til sig og hun kyssede mig simpelthen så englene sang.
Karsten Drømmen 10
2003
Jeg drømte, jeg blev presset tilbage i stolen, Helle havde trukket håndklædet af mig, smidt det over i en krog af stuen, taget min stivert i munden, suttede og slikkede den, mens hun masserede min mave og brystkasse. Gitte sad bag hende, nærmest lå under hendes skød, slikkede hendes dejlige fisse, mens hun legede med et par fingre i den. Pludselig trak de mig ned på gulvet, Gitte satte sig over skrævs på mit hoved, så hun kunne køre kussen rundt i hovedet på mig, mens min tunge søgte op i hende
Tømreren Sutteglad slikmund 08
2003
Betina begyndte at skraldgrine så den megastore tunge barm gyngede afsindigt ophidsende under den løsthængende korte jakke, men det blik hun sendte mig samtidigt, fik min legelystne ynglekæp til at ”hugge” voldsomt - meget, meget voldsomt. ”Det er jo ikke rigtig voldtægt hvis jeg nu siger ja, kære Kurt, men jeg er overhovedet ikke i tvivl om at du kunne finde på det, for jeg har godt lagt mærke til dine meget sultne øjne på min store numse og mine svulmende tunge kæmpepatter
Fynsland Efter dansen 06
2003
Så snart vi var kommer indenfor døren havde vi flået tøjet af hinanden. Begge rigtig godt liderlige. Vi stod nøgne overfor hinanden. Jeg tog om hende og anbragt min pik op ad hendes mave og kyssede hende. Hun lagde armene om halsen på mig, og jeg lod min frie hånd søge ned mellem hendes ben. Jeg lod fingrene glide gennem hendes skamhår og ned til hendes skamlæber. Et let tryk mod skamlæberne afslørede at hun var meget opstemt, og uden besvær lod jeg to fingre glide ind i hende..
Fynsland Færgetur 05
2003
Undervejs tog Helena min hånd som den naturligste sag i verden og lige så snart vi var indenfor i kahytten kyssede jeg hende. Hun besvarede grådigt mit kys og snart lå vi sammen på min køje. Helena tog ivrigt mod mine kærtegn og jeg lod en hånd glide henover hendes skød. Udenpå tøjet. 
Hun rejste sig, tog sine bukser og sin bluse af. Inden hun lagde sig igen fik jeg lige et glimt af hendes store, faste bryster. Min pik spændte i mine bukser og hurtigt fik jeg alt tøjet af
Sognare Strandmassøren 03
2002
Nu var han kun få cm. fra det meget kriminelle sted! Han var glad for at hun lå med lukkede øjne, for nu kunne han ikke skjule en mindre begejstring! Og da slet ikke da havde taget de stramme badebukser på! Han måtte virkelig huske shortsene i morgen!! Men hun kunne ikke ligge stille. Hun begyndte at vride underlivet en smule mere! - Tag dig ikke af det. Jeg kan bare ikke ligge stille!! Kom det spagt fra hende.
Nilthergon Juletid 12
2002
Jeg kunne mærke at det pressede på i pikken, så jeg begyndte at tænke på alt muligt andet, for at holde nydelsen længst mulig. Mit blik gled rundt i værelset og faldt på et stort spejl. I spejlet kunne jeg se at døren, ind til værelset, stod lidt på klem. Men ikke nok med det. I døråbningen kunne jeg se min kollegas kone, altså min ridende venindes mor. Hun stod der, splitterravende nøgen, med den ene hånd begravet i sit skød og den anden masserende hendes meget store bryster. I det samme kom datteren, i en gigantisk orgasme. Underlige lyde kom fra hendes strube og hun pressede sin snævre fisse ned over min pik i nogle kramper. Samtidig rystede hun som et espeløv og klemte om sine bryster med begge hænder. Hendes krop stod i en stor bue et par sekunder…og så faldt hun sammen over mig. Fuldstændig slap faldt hun om på siden og gled af pikken. - Det er løgn !- Tænkte jeg...
Nanna 1 dreng - 2 piger
Den omvendte historie del 1
10
2002
Jeg kiggede op i verdens skønneste glatragede fjams. For fanden hvor ville jeg gerne bore min pik derop. Lone satte en fod på hver af mine hænder så jeg ikke kunne bevæge mig, og så begyndte hun at lege med sig selv. Hendes fingre gled ind mod fissen ind mellem fisselæberne og så stak hun to fingre indenfor. Jeg lå og kiggede lige op i skrævet på hende. Pludselig mærkede jeg noget varmt omkring min pik. Jeg flyttede blikket og så Camilla sætte sig ned over mit jern. - Åh nej, åh nej, stønnede jeg, da hun gav sig til at ride mig, og der gik ikke mere end et halvt minut så skød jeg min sending af. Det var simpelthen for frækt....
Nanna 1 pige - 2 drenge
Den omvendte historie del 2
10
2002
Jeg mærkede noget ved min numse, og pludselig gled en finger indenfor. Fingeren begyndte at køre hurtigere og hurtigere frem og tilbage, til den blev fjernet. Noget stort erstattede fingeren. Jeg kiggede mig over skulderen og så Tobias gøre sig klar til at røvpule mig. Tobias pressede forsigtigt på. Theis trak mig ned til sig, han kyssede mig vådt og hviskede til mig, at de hele ugen havde snakket om hvordan det ville være at kneppe os to tøser. At de nu var to om mig var kanon frækt og at jeg nu skulle kneppes af begge deres pikke....