Bondage                                                                            Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Quills Indbrudstyven og Tina del 1 04
2004
- Fremad! Jeg gik hen mod døråbningen, og lyset. Jeg gik forbi min overmand, og mærkede straks efter geværet i ryggen. Der skulle ikke mere end en enkelt forkert bevægelse til før, at man kunne række en tallerken tværs igennem min krop. Jeg var aldrig bevæbnet når jeg gik på bræk. Ikke bevæbnet til at forsvare mig i hvert fald. Jeg havde sådan en kompakt lommekniv med 27 forskellige funktioner, som kunne være nyttig nok når man, som jeg er indbrudstyv. Men den synede ikke af meget imod et dobbeltløbet jagtgevær. Lige overfor døråbningen var trappen der førte op til stueetagen. - Stands! Hænderne om på ryggen. Jeg så ingen grund til at protestere, og lagde hænderne om på ryggen. Noget tyndt blev hurtigt viklet om håndledene, og strammet.
Quills Indbrudstyven og Tina del 2 04
2004
- Se hvor smart den er. Med et stort smil trykkede hun bolden sammen, og det slappe stykke gummi i mund kom til live, og begyndte at vokse. Jeg prøvede instinktivt at skubbe det væk med tungen. Men gummiet bare voksede og voksede, og snart kunne jeg dårligt bevæge tungen. Tina blev ved, og min mund blev langsomt presset op. Ikke fordi at munden blev presset meget op, for det sørgede det stramme læder der sad sprøjtemalet omkring mit hoved for. Først da jeg følte det som om jeg skulle kaste op stoppede hun. Hun holdt et andet stykke læder. - Nu kan du få lov til at hygge dig lidt for dig selv. Læderet dækkede mine øjne, og efterlod mig i et totalt mørke. Den ydre maske blev lynet, og et halsbånd blev spændt fast. 
C.L.Vie Leg med mig 01
2003
Jeg lader en finger kærtegne dig udenpå g-strengen og mærker din varme og din uro i kroppen mens jeg blødt lægger min fingere ned langs dit skød. Uden tøven bliver trusserne krænget til side og min langfinger forsvinder op i dig. Du vrider dig begrænset, opvejelsen består i vellyst contra smerter fra brystvorterne. Min pegefinger supplerer dit indre og tommelfingeren kredser omkring din klitoris. Lige før du kommer stopper jeg, trækker mine fingre ud, stikker dem gennem hullet i masken og lader dig slikke dem rene for dine egne safter. Du får lov at køle af inden jeg fortsætter på samme måde igen. 
Bondagefyren Selvbondage - en ide 01
2003
Arbejdsinstruks: Når du har drukket din drink, går du ud på toilettet, her tager du din buttplug frem, indsætter den, og forlader stedet. Du tager nu hjem. (Hvilken tur du kan få hjem *S*). Når du kommer hjem, tager du den dildo som du har købt frem, du tager de sko på, som du forventer at have på under resten af seancen. Nu skal der laves noget forberedelses arbejde, derfor beholdes alt tøjet på...
Bondagefyren En ganske unormal dag 01
2003
"Tag min pik i munden" beordrer jeg, og du søger efter den. Da du finder den, og begynder at sutte på den, begynder jeg at slikke på din klit. "Den som kommer først har tabt" siger jeg og fortsætter mit slikkeri. Du syntes meget opsat på ikke at tabe, og sutter det bedste du har lært. MEN jeg har en lille triumf, bukker mig ned, og øger langsomt hastigheden på dildoen. Allerede da den når ¾ kraft, kan du ikke længere koncentrere dig om at sutte, og giver dig til at stønne hæmningsløst..