Dominans                                                                         Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Mini Max Julefrokost 1 06
2007
"Hun gik for at komme tilbage med en beholder med sæbevand som hun satte i et stativ, hvorefter hun tog en slange og førte op i røven på mig og videre op til beholderen og lod sæbevandet løbe ned i min røv. Da den var tom, gav hun mig ble og et par gummi bukser på. Hun tog nu gagen af mig og begyndte at løsne mig men havde ikke travlt. Jeg sagde, jeg skulle på toilet, om hun ikke ville skynde sig. Klask, og jeg fik to lussinger og spurgt om jeg havde fået lov til at sige noget. Jeg rystede på hovedet, og hun fortsatte med at løsne mig, men jeg kunne ikke holde mig længere og lavede i bleen.
 
El Sante Blanke messingen 03
2007
Hun svinget rundt seg selv, en hel omdreining og brettet ut boleroen når hun kom tilbake mot stolen. Ikke hun heller hadde noe under, det var unødvendig på mer enn en måte. Det så ut som om hun nettopp hadde ammet, for brystvortene var store og sto rett ut i luften. Igjen svingte hun bort, strippet mot veggen hun kom fra, bøyde seg fremover med ryggen mot oss og grep om anklene sine med begge hender. Så begynte hun å sakse oppover igjen, litt med den ene og så med den andre hånden, like opp så hun måtte løfte skjørtet for å komme langt nok opp. Det var tydelig at skjørtet, selv så lite det var, ikke var lite nok. Hun strekte armene over hode og vrikket på rumpen. Du verden for noen legemsdeler på dette mennesket. Jeg forsøkte å late som ingenting, men kunne ikke overse ting som skjedde i min egen bukse
 
El Sante Bundet 03
2007
"Du skulle like å se hva jeg gjorde med meg selv nå, hva ? Jeg koser med min egen fitte, jeg er tent på deg og drar i fitteleppene med begge hender, spiler ut fitten. Uten bind for øynene kunne du sett langt inn i meg, men du ser ingenting nå, du må høre hva jeg gjør, ikke sant?" Jeg kjente kuken sto stivt opp i luften uten å være i berøring med noe, men det var en deilig følelse og det kriblet fortsatt i hele kroppen min. Fortsatt kunne jeg høre henne bruke fingrene på seg selv. Hun var våt, det kunne jeg høre og hun pustet heftig og hørtes ut til å ha det veldig godt. " Jeg skal kjøre med fingrene til det nesten går for meg," sa hun sløret
Tina (tv) Kyskhedspiercing 01
2002
”Det er en piercering-tang”, siger du og kommer hen til mig. Du tager fat i min pik samtidig med, at du siger: ”Jeg er helt sikker på, at det vil pynte på den, at den får et lille hul i forhuden. Det er jeg helt sikker på, at du gerne vil glæde din Frue med. Har jeg ikke ret?”. Det sidste sagde du i et tonefald, som gør mig noget utryg. Det lød, som om jeg ikke rigtigt havde andet valg, end at svare ”ja”. Lidt står jeg uden at sige noget. Usikker på, hvad jeg skal sige. Hvordan vil du reagere, og hvad vil du gøre ved mig, hvis jeg svarer ”nej”. Vil du prikke hul i pikken alligevel? Samtidig har du ført tangen ned til min pik. Du trækker forhuden på min pik frem og sætter tangen ind over huden.
”Nå, hvad bliver det til. Hvis du ikke snart svarer, så klipper jeg et lille hul. Du ved jo, ”den, der tier, samtykker”, siger du. ”Hvad vil du sætte i hullet, hvis jeg siger ja”, spørger jeg.
 
Tina (tv) Kyskhedspiercing 2 01
2002
”Hvordan har mit legetøj det”, spørger du mig samtidig med, at du tager fat i min slavindepik. ”Den har det ikke så godt”, svarer jeg ”- den er noget øm”. ”Hvad er der da galt, den ser da ikke ud til at være syg”, siger du. ”Frue, det er nu to uger siden, du satte en hængelås gennem forhuden og låste min slavindepik fast gennem et hul i det bagerste af huden på mine nosser. Min slavindepik har i hele den tid været trukket bagud. Det er temmelig ubehageligt, og den er blevet noget øm. Samtidig er jeg nødt til at sidde ned, hver gang, jeg skal tisse”, siger jeg. Inden jeg når at fortsætte, afbryder du mig: ”Sidde ned, ja men det gør alle piger da – også slavetøser, når de skal tisse. Hvorfor skal det så være anderledes med dig?”.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 1 09
2001
”Vil du have at din datter, Tina, ser disse billeder?” sagde Helle idet hun holdt billederne op foran øjnene på Sussi. ”Nej”, sagde Sussi og begyndte at ryste da hun opdagede at hun var i en meget ubehagelig situation. ”Ok, hør så her. Jeg har lige skitseret 3 gode grunde, hvorfor du omhyggeligt skal overveje det jeg har at tilbyde dig. Fra dette øjeblik og indtil jeg siger noget andet, gør du nøjagtig, og jeg mener NØJAGTIG, hvad jeg fortæller dig du skal gøre. Hvis du nægter eller ikke efterkommer mine ordre til punkt og prikke, gæt hvad der så vil ske? Ingen job, ingen mand og en meget ydmyget teenager.” ”Hvad forlanger du af mig, Helle?”, spurgte Sussi med en dirrende stemme. ”Dig”, svarede Helle roligt. ”Jeg vil eje dig. Jeg vil have at du adlyder ALT jeg beordre dig i samme nu jeg kommandere det af dig, uden diskussion. Hvis du på noget tidspunkt nægter at udføre min ordre eller du ikke tilfredsstiller mig, så sørger jeg for at dette blad og disse billeder bliver distribueret ud over hele skolen
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 2 09
2001
Da Helle nåede hen til klassedøren, vendte hun sig om og sagde til Sussi, ”Du følger 2 skridt bag mig og opføre dig som om intet unormalt er hændt.” Hvordan kunne hun agere som om intet unormalt var hændt. Hendes brystvorter gned op af blusen ved hvert skridt. Hendes kusse var nøgen under kjolen og meget til hendes forfærdelse blev kussen mere og mere våd for hvert minut der gik. Og med de øverste knapper i skjorten åbne, viste hun mere kavalergang end hun syntes der var nødvendigt. ”Ja frøken Toft,” svarede hun. Helle åbnede døren og lærerinden fulgte lydigt efter, 2 skridt bag hende igennem skolegården og ud til parkeringspladsen. Lærerindens bil var parkeret i midten af den nu næsten tomme parkeringsplads. ”Giv mig bilnøglerne,” kommanderede Helle. Helle satte sig bag rettet og Sussi satte sig ind på passagersædet ved siden af hende. ”Løft op i din kjole, Sussi.”
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 3 09
2001
Sussi, drypper din kusse?”  spurgte Helle da hun så hvor glinsende fugtig hendes lærerindes spredte kusse var. Helle tog et spejl og holdt det foran sin ydmyget lærerinde. ”Tag et ordentlig kig på din kusse, fru Vangenberg.” Sussi så på sin våde kusse i spejlet og begyndte at græde i skam og ydmygelse. Hun så så forkert ud og hendes krop havde alligevel røbet hende. ”Jeg forventer at du altid sørger for din kusse er glatbarberet. Har du forstået?” ”Ja, frøken Toft,” hulkede lærerinden. ”Sæt dig her”, sagde Helle og pegede på stolen. ”Du skal ikke også til at kronrage mig, vel?”, græd lærerinden nu panisk.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 4 09
2001
Helle smed bogen fra sig indtil videre, idet hun ikke vidste indholdet af denne bog, og fandt lærerindens massageapparat. Hun drejede på håndtaget i enden af apparatet og straks sprang den til live. ”Bruger du denne her tit, fru Vangenberg?” spurgte den smilende elev. ”Kun når min mand er væk frøken Toft.” ”Hvor ofte bruger du den når han er væk?” ville Helle vide. ”Næsten hver nat.” svarede den rødmende lærerinde. ”Læg dig på sengen og vis mig hvordan du bruger den, fru Vangenberg.” sagde Helle og satte sig for enden af sengen. Sussi’s kunne ikke bevæge sine hænder. De var som frosset og hendes hjerne nægtede hende at parerer ordre. Det var simpelthen for meget. ”FRU VANGENBERG.” Rystende tvang Sussi sin bevidsthed til at give slip i det frosne greb, den havde om hende og begyndte at trygle. ”Please, frøken Toft jeg kan ikke gøre det.”
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 5 10
2001
”Er din mand god i sengen, Sussi?” ”Ja, frøken Toft.” Sussi var flov over at skulle svare på hende og hendes mands sexliv med en elev. ”Røvpuler han dig, Sussi?” ”Overhovedet ikke. Jeg har aldrig haft noget oppe i min røv.” Helle smilede. ”Kan du lide sex, Sussi?” Den nøgne lærerinde, som stod foran sin fuldt påklædte elev, var fuldstændig lamslået over Helle’s spørgsmål. ”Ja, frøken Toft.” ”Sutter du på din mands pik, Sussi?”  Meget rød i hovedet hviskede den flove lærerinde, ”ja”. ”Kan du lide det?” ”Ja, frøken Toft.” ”Sluger du hans sperm?” ”Nej det er ulækkert. Please, lær være med at stille flere af disse spørgsmål.” ”Har du nogensinde været din mand utro?” ”NEJ.” ”Før du blev gift, hvor mange mænd har så kneppet dig, Sussi?” Stående nøgen med en glatbarberet kusse der nu var meget våd, gennemgik Sussi mentalt sine sexpartnere. ”3.” ”Suttede du også pik på dem?” ”Ja.”...
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 6 10
2001
Spankingen fortsatte 10 slag til og Helle spurgte den grædende lærerinde, ” har du stadig brug for at gå på toilettet, fru Vangenberg?” ”Ja jeg har, frøken Toft.” svarede Sussi grædende. Hun håbede på at hun ikke virkede respektløs. Helle tog fat i halsbåndet og trak sin lærerinde hen til havedøren. ”Lad os gå herud så mit kæledyr kan få stillet sit behov.” Sussi havde svært ved at forestille sig, at hun skulle pisse udenfor og så foran sin elev. Helle ledte den fortvivlet lærerinde ud til midt på græsplanen. ”Hvis du skal pisse, så gør du det her. Det er din sidste chance indtil vi kommer tilbage fra indkøb i aften, Sussi.” ”Please frøken Toft, jeg kan ikke,” sagde Sussi imens hendes blære trykkede på. ”Ok, så venter vi til vi kommer hjem i aften.” svarede Helle og trak i halsbåndet. Sussi vidste ikke hvad hun skulle gøre. Hun kunne ikke vente til i aften. Hun havde brug for at gå på toilettet, men hendes plageånd ville ikke tillade det. Hun var nødt til at pisse. ”Vent.”
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 7 10
2001
Det totale beløb kom til kr. 7500,00. ”Det er lidt mange penge, men måske kan vi lave en handel,” sagde Helle til den unge ekspedient. Den unge ekspedient så på hende med lystige øjne og sagde i en eksalteret stemme, ”ja, det kan vi sikkert.” Hans pik var næsten begyndt at springe ud af bukserne på ham. Sussi var kobberrød i hovedet, men turde ikke sige noget af frygt for hvad der ville ske. Helle hviskede den unge ekspedient noget i øret, som fik ham til at få et meget stort liderligt smil på læberne, samtidig nikkende som svar på det Helle foreslog ham. ”Følg med mig,” kommanderede han næsten til Sussi. Helle så på Sussi og kastede hovedet i retning af ekspedienten, som tegn på at hun skulle følge med ham. Helle fulgte bagefter dem, og nød at se den ydmyget lærerinde på randen til at græde. De gik ned i den bagerste del af forretningen og ind i et kontor. ”Ned på knæ so, og tag min pik ud af bukserne.” kommanderede de unge ekspedient.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 8 10
2001
Helle havde fundet hvad hun havde ledt efter, bryst klemmerne, og vendte sig om imod lærerinden. ”Løft op i din top.” ”Please, frøken Toft lad mig komme ind i bilen først.” ”Du løfter din top øjeblikkelig eller jeg flår den af dig, og så kan du gå rundt med bare patter resten af aftenen.” Sussi vendte sig med ryggen til restauranten og løftede op i toppen, og åbenbarede sine patter med stive vorter for omverdenen og Helle. Helle satte den første klemme fast på Sussi’s højre brystvorte. Sussi bed sig selv i læberne for ikke at komme til at skrige, så hun ville tiltrække sig opmærksomhed. Helle fortsatte med hendes venstre brystvorte. ”Træk toppen ned igen, fru Vangenberg og sæt dig ind i bilen og spænd dit halsbånd på.” Sussi trak ned i toppen, som ikke dækkede klemmerne, og satte sig ind i bilen. Hendes brystvorter dunkede og toppen som hele tiden fik klemmerne til at bevæge sig når hun trak vejret, gjorde at hun ikke kunne glemme smerten.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 9 10
2001
”Så har vi set nok. Vi har ikke hele dagen til fremvisning, for Michael skal videre. Gå over til ham og bøj dig ned, stående med røven i vejret og vis ham hvor godt du kan sutte en pik.” beordrede Helle sin sex slave. Sussi vendte sig om imod Michael og så hans store stive pik stikke ud af bukserne. Han tog fat i håret på hende, og tvang hendes mund ned over sin pik. ”Hvis han ikke bliver tilfreds, så vil du ønske at dette her aldrig nogensinde har fundet sted, aldrig fru Vangenberg.” sagde Helle og klappede hende hårdt i røven. Sussi arbejdede sin mund op og ned af den store stive pik. Hun brugte sin tunge flittigt og ønskede at få det overstået så hurtigt så muligt. Det var på det tidspunkt hun pludselig mærkede et par hænder på sin røv, i færd med at sprede ballerne. En finger blev tvunget op i røvhullet på hende og en anden op i kussen. Åhhh det var for meget for hende…..Den tykke pik ud og ind af munden og fingrene som legede med hendes røvhul og kusse, var nok til at hun var ved at komme. Pludselig mærkede hun en skarp smerte i sit venstre bryst. ”Du kan lige understå dig i at komme, luder.” hvæsede Helle’s mor.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 10 11
2001
”Inden vi når til Jul, så har du lært at få hele pikken op i dig fru Vangenberg.” sagde Helle overbevisende. Det kan umuligt lade sig gøre, tænkte Sussi men fik hurtig sin fokuseren tilbage på sin kusse som snart ville eksplodere. ”Du kommer ikke fru Vangenberg. Hvis du gør det godt, vil jeg måske tillade at du får en orgasme senere, men lige nu sørger du for at dildoen pumper ud og ind af kussen på dig.” Telefonen, ved siden af natbordet, ringede. Sussi så på Helle med bedende øjne. ”Du fortsætter med at kneppe dig selv imens du taler med din mand. Du nævner ikke noget om mig. Hvis du kommer eller stopper med at kneppe dig selv, vækker jeg Tina så hun kan sige hej til sin far.” sagde Helle med et smil. Sussi svarede telefonen. Hun gjorde sit bedste for at lyde normal i telefonen, imens hun lod pikken køre ud og ind af kussen. Hun var virkelig liderlig nu. Hendes mand var så optaget af, at fortælle hende om hvordan det var gået på mødet og hvad det betød for firmaet og i sidste ende, at han ikke lagde mærke til hendes tunge vejrtrækning. Hun kunne høre hvor det smaskede, hver gang pikken gled ud og ind af hendes sjaskhamrende våde kusse.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 11 11
2001
Efter at have stået nervøst i skammekrogen i ca. ½ time, hørte Sussi døren gå op. Hun kiggede over skulderen og så at Helle kom ind i klassen. Helle satte sig i Sussi’s stol og beordrede, ”løft op i din nederdel fru Vangenberg.” Den bange lærerinde trak helt op i nederdelen og blottede sin bare røv. Hun blev rød i ansigtet ved tanken om en eller anden pludselig kom ind i klaseværelset og så hende stå sådan. ”Gå baglæns hen mod mig fru Vangenberg.” Imens Sussi gik baglæns hen mod sin kontrollerende elev, gennemrodede Helle skrivebordet og fandt en lang tyk lineal af træ. Da Sussi var kommet hen til bordet, blev hun beordret til at lægge sig ind over bordet med røven i vejret og spredte ben. ”Hvis jeg var dig, ville jeg sørge for ikke at lave for meget larm fru Vangenberg. Skolepedellen (Niels Køster) begynder snart at gøre rent ude på gangen.”
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 12 11
2001
Pikken begyndte at vokse i munden på hende, og da den var blevet rigtig stor og stiv trak hun sin mund tilbage og rullede kondomet på plads ind over den 20 cm store pik. Da kondomet var kommet på plads lod hun igen pikken glide ind i munden på hende. Hun kørte sin mund frem og tilbage ind over pikken, samtidig med at hun arbejdede med sine hånd på hans nosser for at få ham til at komme lidt hurtigere. Lige som han var ved at komme, kom den anden unge sælger ind på kontoret. ”Halløjsa. Det er mig bagefter.” Den panikslagne lærerinde rystede på hoved som tegn på nej, men den unge sælger hvis pik hun suttede på trak sin pik ud af munden på hende og sagde, ”Enten sutter du pik på min ven bagefter eller du får slet ikke noget sperm med hjem.”
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 13 11
2001
Hun gjorde sit bedste for at virke normal, og konversere med sine kollegaer imens hun stående spiste sin spermfyldte salat i lærerværelset. Adskillige gange måtte hun afslå tilbud om at sidde ned, idet hun sagde at hendes ryg var dårlig og at det var bedre at stå op. Hun var meget flov over at spise en fremmed mands sæd som salat dressing, foran sine kollegaer selvom de ikke havde den ringeste ide om hvad det var hun gjorde. Hun måtte skynde sig at spise sin salat, så hun kunne gå tilbage til klasseværelset og onanere for anden gang i dag. Hun vidste at hun ikke var i stand til at onanere i lang tid, for hun var allerede alt for liderlig. Da hun kom tilbage til sit klasseværelse var hun på nippet til at kaste op, og alligevel låste hun døren og jog den store dildo op i sin sjaskhamrende våde kusse.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 14 11
2001
Da den kom hen til bilen, var Helle der allerede med en anden dreng. ”Hej slave.” kaldte Helle. En flov Sussi svarede, ”Hej frøken Toft.” Helle introducerede sin ven og fik Sussi til at introducere sin unge dreng, som hun havde taget med ud til bilen. Helle rakte halsbåndet til Sussi og sagde til drengene, ”Min slave er trænet til at adlyde enhver ordre fra mig.” Drengene så åbenmundet til mens den ydmyget lærerinde spændte sit halsbånd på. ”Tag din T-shirt af og vis drengene dine patter.” Sussi så på Helle med bedende øjne i håb om ikke at blive tvunget til at gøre det. Men hun så et udtryk i hendes ansigt som fortalte hende, at hun hellere måtte blotte sine patter for drengene med deres sjofle blikke. Langsomt løftede hun T-shirten over hovedet, og blottede sine patter med de stive vorter foran Helle’s publikum. Drengene stirrede mundlamme på Sussi blottede patter med de stive og hårde vorter. ”Leg med dem hvis I har lyst,” sagde Helle.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 15 11
2001
”Lone, gå over og læg dig ind under slaven og slik hende i kussen, mens hun sutter pik på min far,” beordrede Helle. Den nøgne sexslave, som tilhørte Michael, kravlede over og lagde sig under den knælende lærerinde idet hun tvang hendes ben mere fra hinanden. Hendes mund var direkte under Sussi’s røde opsvulmet kusse. Hun lod sin tunge glide ind i den spredte lærerindes kusse. Hendes næse kørte hen over Sussi’s hævet klitoris, og sendte brudstykker af små orgasmer igennem kroppen på hende. Sussi forsøgte at trække sin mund væk fra pikken som sendte begyndende sekreter ind i munden på hende, og samtidig undslippe den ivrige tunge som borede sig op i kussen på hende. Hr. Toft havde ingen problemer med at holde hende fast, og proppede sin pik yderligere ned i halsen på hende så hun var ved at kvæles, indtil hun holdt med at forsøge at undslippe. Da hun slappede af, trak han pikken lidt til sig så hun kunne få vejret igen, og trak op og ned i hendes hoved som et signal til hende om at få fart på.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 16 11
2001
Pludselig, som lyn fra en klar himmel, gennemrystes hendes krop i en voldsom orgasme. Hendes ben smutter og hun trækker smertefuldt i sine brystvorter, hvilket meget mod hendes vilje udløser en anden og mere intens orgasme. Og som smerten bliver større, bliver også styrken på hendes orgasmer større. Da det var blevet morgen, var hun totalt udmattet og hendes krop var overvældet af smerte fra hendes fortrukket brystvorter. Og lysten i hendes kusse føltes næsten som var det en smerte, pga. de meget voldsomme og mange langvarige orgasmer. Da Helle kom ned om morgenen så hun sin slave badet i sved, lårene der sitrede og det gummiknopbelagte underlag på sædet der svømmede i hendes kussesafter. Det dryppede endog på gulvet. Sussi så ud til at være i en trance.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 17 11
2001
Sussi spiste sin frokost og gik derefter tilbage til sit klasseværelse. Hun låste døren, løftede op i nederdelen og legede med sin klitoris indtil hun var på nippet til at få orgasme. Igen fortalte hendes hjerne hende at det var forkert, men hendes krop sagde noget andet. At stoppe førend hun fik orgasme var meget svært. Hendes krop krævede at få udløsning. Da klokken ringede skyndte Sussi sig at dyppe sin våde finger ned i chiliflasken, og duppede derefter sin klitoris med chili som beordret. Hun åbnede døren, men pludselig stod hendes kusse i flammer. Før hun vidste af det blev hendes krop rystet af en kæmpe orgasme. Hun måtte gribe fat i bordkanten for ikke at falde og bide sig selv i tungen for ikke at skrige. Hendes elever begyndte at komme ind i klassen, og mange af dem sendte hende underlige blikke
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 18 11
2001
Hun begyndte at skyde sine hofter frem og tilbage mens hun lod sin push-up bh droppe ned på gulvet. Hendes bryster svingede, mens hendes krop fortsatte med at danse omkring. Hendes G-streng var våd og hun var liderlig i kussen. Hun praktisk talt rev det lille beklædningsstykke af, som beskyttede hendes glatbarberet kusse, for de lystne mænd som hang rundt om scenen. Da hun dansede til den sidste og tredje sang, lod hun sine fingre sprede skamlæberne vidt åben og skubbede sit skød ud mod den skrigende og hylende massemængde. Hun dansede, rystende med sine bryster og legende med sin kusse, mens hun skød røven bagud.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 19 11
2001
Lige før sin første klassetime og mens Sussi var ved at gøre sig klar, åbnede hun sin karakterbog og blev chokeret over at se billedet samt et brev. Det var et billede af hende, nøgen og knælende ned på flisegulvet med en stiv pik i hver hånd og en tredje pik der fyldte hendes mund. Det var taget sidste nat. Med tårer i øjnene åbnede hun brevet og læste: ”Dette er dit sande jeg, slave. Du lader bare som om du er en gymnasielærerinde.” Sussi foldede brevet sammen og forsøgte at fjerne billedet fra karakterbogen, men det var limet fast til siden og der var ingen måde hvorpå hun kunne få det af.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 20 11
2001
”Jeg vil have at du spreder dine ben så meget du kan, og knepper dig selv med ispinden slave.” Sussi kunne ikke tro sine egne øre, men spredte sine ben så meget hun kunne og forsøgte at stikke ispinden op i sin ømme kusse. Ispinden var frysende kold. Hun begyndte at ryste da hun lod ispinden glide op i sin dampende og dryppende kusse. Hvorfor dryppede hendes kusse over at skulle udføre denne ydmygende handling foran sin ejer? Hvorfor følte hun en uimodståelig trang til at tilfredsstille denne grove teenager?
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 21 11
2001
Men hun nød det meste af det Helle gjorde ved hende, og blev samtidig seksuelt opstemt af det. På trods af hendes nuværende beskidte situation var hendes kusse sjaskhamrende våd, og hendes fingre lå begravet i den mens de legede med den. Alt hvad hun overhovedet tænkte på, var sex. Det første hun så på når hun så en mand var hans skridt, og det første hun så på når hun så en kvinde var hendes bryster. Hun havde mistet sin kontrol med sin dyrebare datter, som nu så på Helle som sin styrende faktor. Hun prøvede på at finde en udvej, hvorpå hun kunne redde sig selv og sin datter, men kunne ikke finde nogen anden udvej end at adlyde Helle. HVOR ER TORBEN?????? Hvorfor har han ikke ringet? Hendes tanker blev ved med at arbejde.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 22 11
2001
Skoleinspektøren, Hr. Madsen ankom med sin nuværende slave Lotte, Tina’s veninde Sara’s mor, i et tykt reb. Hun var bygget ligesom sin datter med store bryster, smal talje og struttende hofter. Hendes bryster var bundet stramt op med et hvidt reb der var bundet som en spiral. I hendes piercede brystvorter hag der smertefulde tunge vægte. Hendes håndled og albuer var bundet stramt sammen bag ryggen, hvilket tvang hendes bryster ud i en mere fremskudt stilling. Den eneste anden påklædning var hendes halsbånd og 15 cm høje stiletter. Hun fulgte bagefter skoleinspektøren ind i det store rum, og knælede ned ved siden af ham.
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 23 11
2001
Sussi’s tunge svirpede hen over hendes Mistress’ klitoris, hvilket udløste hendes anden orgasme og som sendte kussesafter ind i munden på Sussi. Smagen af sin Mistress’ kusse fandt hun sød og tilfredsstillende….Hun havde bare lyst til at fortsætte, men dybest set vidste hun at det var forkert. ”Så er det nok slaveluder.” sagde Helle og skubbede Sussi væk fra sin kusse. ”Du bliver en fortrinlig kusseslikker.” Sussi kunne ikke bestemme sig, om hun skulle føle stolthed eller skam. Hun sænkede bare sine øjne og sagde, ”Tak Mistress.”
 
Thumb - oversat af Painmaster Lærerindens liv forandres 24 03
2007
Kasper’s øjne var ved at trille ud af hovedet da Sussi satte sig ind i pickuppen, og han så hendes glatbarberet kusse med ringene der glimtede i hovedet på ham. Da hendes bryster gled ud i friheden og viste ringene i vorterne, vidste han at dette var hans lykkedag. ”Hvor skal vi kører hen, fru Vangenberg?” ”Kald mig bare for Sussi. Sagde du ikke at du var på vej hen til Peter? Kender jeg ham? ”Det tror jeg ikke. Han gik på en anden skole. Der er en 5-6 gutter hos Peter, fru…..Sussi.” ”Jamen, så lad os køre derhen. Der er bare lige én ting, jeg skal være hjemme igen klokken 23:00. Bliver det et problem?” ”Overhovedet ikke.” Det ville være en underdrivelse at påstå at Kasper var chokeret. Fru Vangenberg var altid sød og rar, men meget konservativ. Denne kvinde så ud som og opførte sig som en sexbombe. Miraklernes tid var ikke forbi.
 
Painmaster Mændene bag historien 11
2001
 
Helt uskyldigt startede det for 23 år siden, da jeg blev inviteret hjem af en kvinde der var 12 år ældre end jeg selv var. Hun var til SM, som masochist, og spurgte om jeg havde prøvet det før. Selvfølgelig svarede man ja for man kunne jo det hele dengang. Men hun kunne jo både se og høre på mig, at det havde jeg ikke så hun hjalp mig lidt på gled, og fortalte mig hvordan det skulle gøres. Hun gjorde sig notits af, at jeg åbenbart også selv fandt interesse i det, da det var meget synligt i lang tid efter behandlingen af hende. Et eller andet sted var det vel også meget modigt af hende, at inviterer en fremmede person med hjem til en omgang SM. Siden da har jeg udviklet en naturlig interesse for hvad der foregår indenfor BDSM verdenen, men det var først da jeg flyttede til London, UK for mange år siden, at jeg var med i en privat klub
 
Slavefyr/tjener Set i vinduet 09
2006
"SVAR ORDENTLIGT, SLAVE!", smældede ordren i telefonen. "Nej, Frue. Slaven leger ikke med sin pik". Puh ha! Der blev jeg rigtigt tacklet, og forsøgte nu at redde den i lang. "Det tror jeg ikke på!", lød det. "Men... men det gør jeg altså ikke", nu var jeg temmelig forvirret. "Stil dig hen i vinduet!". Jeg trak telefonen hen til vinduet og stillede mig foran det. "Slå medhør på og læg røret!". Som befalet så gjort. Selvom jeg følte mig lidt bøvet ved at posere foran mit eget vindue. Øjnene flakkede rundt på gaden nedenfor. Kunne de mon se mig? Eller var det bare en leg? De vidste tilsyneladende præcist, hvornår jeg var hjemme. "Tag dit tøj af!". OK - aftenens spil var i fuld gang. Jeg vendte mig for at tage tøjet af og lægge det på sengen. "FORAN VINDUET, DIT FJOLS!" Glup - DEN var svær at sluge! ...
 
Mr. Bondage Chat-Mette 02
2001
På dagen var jeg i god tid taget til hotellet. Jeg gik hen i receptionen og fik min nøgle. Pigen i receptionen var ret ung og ganske køn, og da jeg forklarede hende, at der ville komme en dame og spørge efter værelsesnummeret, kunne jeg se at hun var ved at dø af nysgerrighed. Jeg smilede frækt til hende. "Sig mig lige engang, hvad står du og tænker på lige nu?" "Åhhh, ikke noget…" sagde hun og rødmede dybt. "Nåe, det så ellers sådan ud, men det er måske første gang du oplever nogen, der har en fræk aftale på et hotel?" Den stakkels pige kæmpede bravt for at genvinde fatningen og finde på noget fornuftigt at sige, mens jeg smilende gik min vej op til værelset. Da jeg kom derop gik jeg ind, lod døren stå lidt på klem fandt en lædermaske frem, som jeg lagde på sengen og gik derefter ud på badeværelset og lukkede døren. Her ventede jeg så, det virkede som en evighed og jeg begyndte at tænke på, hvor åndssvagt det ville være, hvis Mette ikke kom.
 
Mr. Bondage Connie 02
2001
"Joe, der var en dag hvor jeg cyklede hjem uden trusser under nederdelen og så var der en meget ung fyr, som så det… ja så gik jeg altså med ham ind i en park, hvor han satte sig på en bænk og jeg suttede den af på ham, åh jeg ved godt det er meget uartigt, undskyld mange gange!" "Føj hvor er du en liderlig tøs, det havde du ikke spurgt om lov til, nu må du ta' din straf" "Ja, jeg ved det godt - undskyld det skal aldrig ske mere" Herefter foretog jeg mig ikke mere, ventede bare. Connie vred sig i båndene, ventede at hun skulle afstraffes med pisken, men kunne ikke forstå hvorfor intet skete - der gik et godt stykke tid, hvor der var helt tavst. Så ringede det på dørklokken, det gav et stød i Connie, "Hvad er det?" hendes stemme skælvede Jeg svarede ikke, men gik ud og lukkede op. Jeg stillede mig bag Connie og tildelte hende ti præcise slag og for hver gang pisken ramte hende udstødte hun et halvkvalt skrig - en blanding af smerte og vellyst. Connies balder havde antaget en fin rødlig kulør, jeg stak en finger op i hendes kusse, trak den ud og viste den til min ven. "Se her, hvor våd hun er i kussen, nu kan du bruge hende hvis du har lyst"
 
Mark Domineret til analsex 07
2000
Nåååhhh, så du vil ikke dyrke analsex med mig, se det bestemmer jeg jo! hørte jeg dig hvisle. Jeg så dig gribe bagud med begge hænder, idet du lod min pik smutte ud igen, mærkede, at du atter placerede den mod anus, mærkede, hvordan du med dine hænder skilte balderne, så dig dybt i øjnene, idet du igen pressede dig ned over mig, pikhovedet indenfor, og ud igen, indenfor, du rejser dig lidt, presser til, og så det lille umærkelig svup, som åbenbart bare får dig til at tænde helt vildt. Og så rider du, for hver gang jeg glider ud, æder du mig endnu dybere med din røv. Jeg kan mærke hvor øm jeg er, mærke smerten, men også lidenskaben. Så er jeg 2/3 inde i din røv, og ude igen, og idet du ser mig dybt i øjnene, klemmer du dine balder ned over mig, og min store, dunkende pik er nu næsten helt i bund i din dejlige røv. Mmmm, det er så frækt, jeg mærke, hvordan jeg glider ud og ind af din ringmuskel, mærker, hvordan du virkelig lader mig røvpule dig, mærker, hvordan jeg igen begynder at vokse, vokse dybt oppe bagi dig, et eller andet udefinerbart sted.
 
Milu Tørklædet 01
2002
Hanne var efterhånden mere rolig og havde vænnet sig til at være blindet. Jeg fik hende til spille sin fisse imens jeg pillede bh’en af hende så hun var helt nøgen – bortset fra bandanaen. Igen stoppede jeg hende lige inden hun nåede at komme og bad hende rejse sig. Jeg tog hendes hånd og førte hende ud på gulvet, hvor jeg kommanderede hende ned på gulvet. Hun var smuk som hun lå der med sin store røv lige i vejret og de store tunge bryster duvende under sig. Jeg listede stille ud af rummet og trak døren i efter mig. I køkkenet fandt jeg posen med isterninger og smuttede to ud. Med dem i hånden listede jeg tilbage.
Tina H. Fyren fra Scor 08
2001
Jeg føler mig lidt dum og flov mens jeg ligger der, men heldigvis kommer du hurtigt tilbage. Du smører omhyggeligt min i denne stilling, øverste indgang, og fører så en indfedtet finger ind og holder den stille mens du med den anden hånd stryger og kæler for min ryg og baller. Du stopper og jeg mærker noget køligt og hårdt mod min anus, jeg skeler tilbage og ser du har en hård glat og lige dildo der er formet som en stav i hånden. Blidt får jeg også den op. Den er ikke så tyk og gør heller ikke ondt. Du holder den stille og lader mig prøve at slappe af. Du kysser og kæler stadigt for min ryg og efter et stykke tid holder den ubehagelige følelse op, og jeg begynder at slappe af. Lettet tænker jeg på det er dejligt du tager dig tid, og ikke kører for hurtigt på. Du erstatter den med en en buttplug, som du meget langsomt prøver at få ind. Nu er det ikke behageligt mere, og jeg klynker højlydt da det begynder at gøre ondt. 
Rubberduck Madame Tatjana 02
2002
"Jeg..øh", begyndte jeg. "Ja?" Hendes stemme lød igen gennem højtalerne. Jeg tog mod til mig. "Jeg vil gerne høre om Deres menukort og priser", forsøgte jeg forsigtigt. Madame Tatjana fortalte derefter stille og roligt om ydelserne og priserne og jeg blev lidt mere modig. "Hvad så hvis jeg vil gå lidt længere?". Hun slog en kort latter op. "Tror sådan en slavedreng at han kan holde til det??" "Ja!", svarede jeg kort. "Jamen så kommer det naturligvis til at koste lidt ekstra...", lød hendes venlige svar. Vi aftalte at mødes en times tid senere. Det viste sig at Madame Tatjanas "Studio" ikke lå så forfærdelig langt fra min bopæl. Da jeg kom hjem konstaterede jeg at konen ikke var hjemme og tog så et hurtigt bad. Fra min mobiltelefon ringede jeg til mig selv og lagde en besked på svareren om at jeg var nød til at arbejde over og at konen ikke skulle vente med mad da det selvsagt kunne blive sent inden jeg dukkede op.
Niels44 Elskerindens analdebut 04
2001
Med højre hånds pegefinger begyndte jeg at smøre hendes hul ind, først i små cirkler rundt om, og så pressede jeg forsigtigt yderste led op i hende, vrikkede, drejede og småkneppede hende med kun det yderste led. Ret hurtigt slappede hun af, og begyndte endda at stønne svagt. Jeg kommanderede hende til at lukke øjnene, flyttede lamperne til omkring et gulvafløb. Der var en udslagsvask i rummet, og jeg havde sat en slange på hanerne, nu justerede jeg det, så vandet var tilpas lunkent og løb langsomt, så satte jeg en elastik på slangen ca. 20 cm oppe på den. Hun rejste sig, og jeg holdt om hendes bryster bagfra og holdt hende tæt ind til mig, så gik vi over til afløbet og satte os på hug. Hun blev kommanderet til at stikke slangen op bagi, først ville hun ikke, men da jeg truede med at gøre det, og samtidigt klemte lidt om en brystvorte, begyndte hun, meget tøvende. Jeg spillede lidt på hendes klit, og hjalp hende en smule med slangen, så elastikken var helt oppe ved ringmusklen. Da hun følte at det spændte meget , gav jeg hende 5 sekunder mere og trak slangen ud.
Karsten Sådan blev jeg min kærestes tungeslave 12
2005
Jeg ved ikke hvad der løb gennem min hoved af tanker, men de forsvandt snart da hun begyndte at suttede og slikkede på min pik, jeg var så følsom efter ikke at have haft fået en orgasme i så lang tid. Jeg stønnede. Hun stoppede lige før jeg kom. Efter en lille pause der føltes som en evighed, startede hun på at suttede og slikkede igen ”Åååh ja..” jeg var så tæt på at eksplodere bare et par sut mere og jeg kommer tænkte jeg. Sådan blev hun ved i et stykke tid, for så at efter lade mig bundet og stiv. Jeg var ved at sprænges af liderlighed. Efter hun havde gjort det nogle gange kikkede hun på mig og sagde ”Du trænger vist til en pause skat… jeg kommer igen senere”
Slaven Hans Myretuen 09
2005
Jeg tog alt tøjet af og nærmede mig tuen. Satte mig ned ved en "myrevej". Myrerne kravlede rundt på mine ben. Men ellers skete der ikke rigtig noget. Efter 10 minutter mistede jeg tålmodigheden. Jeg gik hen og satte mig i tuen og rejste mig hurtigt igen. Nu skete der noget. Hundredvis af myrer kravlede nu rundt mellem navlen og knæene. Jeg satte mig igen lidt fra tuen. Nu mærkede jeg hvor den de bed og sprøjtede med deres myresyre. Særlig pik og nosser var følsomme for deres angreb. Først begyndte de at angribe nosserne det begyndte at svie i. Derefter fandt de pikken.
Slaveonnet Dag 1 09
2005
Jeg havde aldrig før prøvet at spille pik over webcam, så meget nervøs og med høj puls, trak jeg min pik frem. Når man tænkte på hvor nervøs jeg var, stod den utroligt stiv. Jeg tog fat om min pik og spillede den af for ham. Hurtigt kunne jeg kunne mærke, at der ikke ville gå længe før min sperm ville sprøjte ud (jeg var blevet godt liderlig af hele vores samtale *GG*).. Jeg spurgte ham, om jeg måtte komme. Det måtte jeg, han ville jo gerne se min sperm. Spermen sprøjtede ud af mig. Han bad mig slikke mine fingre rene. Det hele. Min tunge gled op og ned af mine fingre. Jeg lukkede min øjne, og tog dem helt ind i munden og suttede dem alle godt af
Slaveonnet Dag 2 09
2005
Dagens opgave fra min Master var følgende, som jeg skulle udføre umiddelbart efter jeg havde læst det: Bolle dig selv med det skaft du har anskaffet dig. Du skal gøre det stående ved sengen og liggende på sengen. Du må ikke spille pik så du kommer til at sperme (og hvis du gør dette alligevel skal du gøre det i et gummi og gemme det til senere visning for din MASTER).
Slaveonnet Dag 3 09
2005
Han bad mig tage bananerne. Den ene skulle jeg skrælle og lægge foran mig på bordet. Den anden skulle jeg kneppe mig selv med. Som glidecreme skulle jeg tage det fyldte kondom og tømme ud over bananen. Jeg havde haft god tid til at forberede mig inden han loggede på.  På bordet var alt klart
Slaveonnet Dag 4 09
2005
Jeg gjorde lygten klar, trak kondomet ned over den, smurte den og mit hul ind i lidt creme. Jeg tog også min snor og bandt min pik op, nosserne adskilte som han kunne lide.  Ikke noget Master havde givet mig lov til, men jeg forstillede mig at han vil være tilfreds med det. Jeg startede som med at illustrerer størrelsen på lygten. Jeg satte en cigaret pakke ved siden af. Den var meget lille i forhold til den store lygte, jeg snart skulle have banket op i røven. Så skulle kameraet indstilles, og der skulle tages en masse prøve billeder før jeg var klar.
Marthin I skovens dybe stille ro 07
2005
Så steg arbejdsindsatsen i hendes område, hendes hånd gled ned mellem benene og hun begyndte at kneppe sig selv, hastigere og hastigere kørte hun apparatet ind og ud af sin slubrende kusse, men pludseligt stoppe al aktivitet, hun tog apparatet op, så på det, følte efter, ned og ind i kussen, så igen på apparatet, fandt sit spejl frem. Jeg vidste hvad der var galt, hos min ” veninde”, det er producenterne af denne type apparater, der lader toppen være adskillelig, til indsætning af batterier, den sad garanteret, oppe i hendes kusse. Jeg så panikken i damen, for jeg havde helt ret i mine anskuelser, da jeg så hende grave ind i kussen for at få toppen ud. Hun kan ikke gå, uden at skære sin kusse i stykker
Slavefyr/tjener Butler på kennelen del 1 06
2005
Herren sagde: "Vi har accepteret din ansøgning som aspirant. Du skal være fruens legetøj for det meste. Jeg har allerede mine behov dække af tøsen, på nær eet." Fruen lænede sig tilbage i førersædet og kiggede mig direkte ind i øjnene. "Tror du at du kan klare opgaven?" "Det håber jeg da meget!" svarede jeg. "Godt - jeg har eet behov som tøsen ikke rigtigt kan dække. Hun får kramper i kæben, når hun sutter pik. Det bliver din opgave!" Åh nej - det var ikke lige dét jeg tændte på. Normalt er jeg ikke til fyre, men elsker spillet imellem tre
Slavefyr/tjener Butler på kennelen del 2 06
2005
HENDES lege var mere raffinerede og opbyggelige. Der er mange opgaver i husholdningen, som en slave bare ikke KAN gøre rigtigt. Og så kan straffen falde. Prøv at lægge strygetøj sammen iført håndjern. Eller gå rundt og vande blomster med en vandspand fastgjort en kort snor til en pikrem. Eller fylde en vaskemaskine, med hænderne bundet på ryggen i en handskepose. Livet er fuldt af udfordringer! Een dag havde jeg lidt for travlt, da fruen skulle hjælpes af tøjet. Først fik jeg en lynlås til at køre fast og derefter væltede jeg bunken med tøj, som var lagt sammen på stolen, ned på gulvet. "Du har ALT for travlt, lille ven! Sæt dig på knæ og slap af". Det lovede ikke godt.
Carina En spændende leg 12
2000
Jeg huskede, at vi... Jeg stivnede! Mit hjerte holdt op med at slå i nogle sekunder, og jeg hev efter vejret! Hvad fanden var det? Jeg havde, da han var i færd med at binde mit ene håndled, mærket en armlænke, som jeg ikke kendte! "Jørgen!", råbte jeg, "Jørgen, du skal sige noget til mig!" Jørgen tav. I stedet fjernede han bindet fra mine øjne, og jeg så nu til min rædsel, at det ikke var Jørgen, men en fremmed mand, på størrelse med Jørgen, der var ved at klæde sig af. "Hjælp!", råbte jeg af mine lungers fulde kraft, "Hjælp! Hjælp!" "Slap af, skat!" sagde han roligt, "Ingen kan høre dig råbe hernede. Du kan lige så godt godvilligt spille din rollen færdigt, men nu sammen med mig!" Hvad skulle jeg dog gøre? Ville han gøre mig fortræd?
Bente og Per Bentes forvandling til luxusslaveluder 1 10
2000
Efter hovedretten gik Bente på badeværelset og Søren kom ud til mig i køkkenet. Per, det går forrygende; men det bliver svært for mig at komme i trusserne på Bente, for hun har sgu ingen på. Men eller kører det som smurt. Hvis du har fortrudt vor aftale, også om ingen begrænsninger, er det nok nu, du skal sige fra, ellers kører jeg videre. Jeg så på Søren – en aftale mellem os har vist altid stået ved magt, ikke? Jeg afventede ikke hans svar. Tag du hende under behandling hvis du kan og vil hun have pik, så lad hende få hvad hun vil have. Søren slog mig på skulderen – jeg havde også forventet at aftalen stod ved magt; og hun skal få pik, så hun tigger om at blive fri
Bente og Per Bentes forvandling til luxusslaveluder 2 10
2000
Lydene fra haven afslørede, at Bente blev kneppet. Ja, smilede Udo, det er første gang pik – af mange – denne weekend. Hun fandt en øl til os hver, og foreslog, at vi skulle sidde i køkkenet et øjeblik. Per, hun blev pludselig meget alvorlig, prøv at se på det her på en anden måde. Du må indrømme, at Bente kan lide behandlingen – jeg nikkede – hvorfor går du ikke aktiv ind i det her sammen med os – du plejer da ikke at have noget imod en nøgen tøs, vel? Jeg har ikke noget mod en nøgen pige – men jeg har nok meget imod at min kone behandles som en tøs, mær, slave eller endnu værre, luder.
Bente og Per Bentes forvandling til luxusslaveluder 3 10
2000
Fjernsynet blev tændt og der blev nu vist videofilm optaget i supermarkedet om formiddagen. Det var pinligt og ydmygende. Bente bøje sig over en kommefryser efter varer. Ups! nederdelen var for kort, og for at beskrive det meget direkte, stod hun med den blottet bare røv til fri beskuelse. Nogle få kunder så forarget ud, men de fleste nød tydeligt synet. En mand kom bagfra og tog et fast greb i Bente balder. Han gav nogle ordre, som vi ikke kunne høre, men Bente prøvede at rejse sig, men efter et ”ordentligt klask” stod hun stille. Manden var begyndt at lege med hendes fisse og tog noget fra fryseren.
Tømreren Svulstig M-tøzz opdrages 11
2004
”Jamen, jeg ringer for at sige tak til Master fordi han nedværdiger sig til at ville tage sig af denne svulmende uartige Tøzz der ønsker opdragelse med fast hård hånd”, stønnede hun sagte men hørligt ophidset. ”Ja, ja frøken, nu må vi så lige se om du nu også kan gøre dig fortjent til at komme under Herrens beskyttende vinger - hvordan sidder du klædt” sagde jeg igen ret så bestemt. ”Øhh jeg sidder i mit rengøringstøj for jeg er ved at ordne huset”, stønnede hun nu endnu mere ophidset og godt overrasket over spørgsmålet. ”Hvad består dit undertøj af tøzz”.
”Kun et par små trusser og ellers ikke andet under blusen” svarede hun hæst.
@ndre@ Blind date 10
2000
"Klokken er 07,52, og du er anholdt for indbrud", sagde hun med en dyb stemme. Jeg sagde ikke noget.  Men med et ordentligt klask knaldede  hun mig ind i skabet. Jeg slog mig ikke, men fik nok nærmere et chok. Med en hurtig bevægelse havde hun givet mig håndjern på, og spredt mine ben med sit knæ. "Vi må hellere kropsvisitere sådan en tyv som dig", hviskede hun i mit øre. Hun sagde med sådan en stemme så man ikke kunne undgå at blive lidt nervøs.
Mistress02 og M i latex Intimbarbering 07
2004
- Sådanne to liderlige hanslaver, hvæser hun, - rejs jer. Beskæmmede med bøjede hoveder rejser I jer og følger hende. Hun lænker jer sammen, men på en sådan måde at I står ansigt til ansigt og med hånden om hinandens pik. - Spil pik, når I er så liderlige så vis mig jeres liderlige pikke.
Trine L Opvartet
del 1
06
2004
Efter nogle minutters stilhed bøjede han sig hen over mig, og spurgte, og det var en veninde der skulle være med til at nyde den indkøbte genstand. Jeg sagde nej, skønt, hvem ved, og han spurgte så videre om det kun var til mig selv. Jeg svarede igen nej, og han sagde stille: Heldige fyr. Det får vi at se, håber jeg, jeg fik mere og mere mod, han var jo ganske høflig, trods emnet. Hvordan har du tænkt dig? Det vil vise sig, jeg ville ikke til at fortælle ham om vores ide, selv om jeg havde enorm lyst til det. Han begyndte at kommentere mit udseende, meget høflig, hviskende, og jeg slugte hvert et ord. Hvordan er det at gå ind og købe sådan en i overværelse af så mange mænd? Særdeles frækt. Så er du godt liderlig?...
Trine L Opvartet
del 2
06
2004
Jeg vendte mig om, pressede min dyngvåde fisse ned over hans ansigt, og beordrede ham til at slikke, og til at gøre det ordentligt, og ikke stoppe før jeg kom. Det sidste var unødvendigt, for det tog nok under 2 minutter, før krampetrækninger løb fra min klitoris og op til min hjerne, og undervejs fik hele kroppen til at ryste, og siden krampagtigt trække sig sammen og slappe af i mange rytmiske rystelser, jeg var helt væk et kort øjeblik, fuldstændig fra bevidstheden, og kom til mig selv igen med kinden liggende mod Johns pik, og en kildende tunge omkring mit bageste hul, jeg rettede mig lidt op for at han bedre kunne komme til.
Mini Max Turen på klinikken 05
2004
Jeg må været faldet i søvn, for da jeg vågnede var jeg bundet til en seng, der kom hun og spurgte om jeg havde det godt, jeg sagde ja. Hun knaldede mig en lussing og sagde det hedder, ja tak FRUE. Jeg sagde tak frue og hun satte sig op på mit ansigt og bad mig slikke hende ren, jeg slikkede alt hvad jeg havde lært og hun kom. Hun bad mig sluge det hele, og så gik hun og lod mig ligge bundet til sengen. Så kunne jeg tænke på hvordan jeg var havnet der.
Trine L Lises drøm 1 05
2004
Gennem en tid var der dog en fantasi, som kunne få mig tændt for egentlig sex. Den dukkede op mere og mere regelmæssig, uden den var særlig konkret, og selv om jeg ikke turde indrømme det for mig selv, havde den nok ligget latent i flere år. Jeg ønskede at blive domineret. Jeg ønskede at Lars skulle "vågne op", og tage mig, uden at spørge først, og uden at tage hensyn til om jeg havde lyst eller ej
Trine L Lises drøm 2 05
2004
- Hvis ikke du vil godvilligt, kender jeg jo da heldigvis mine metoder, hvæsede han. Jeg blev så befippet, at jeg ikke nåede at sige et ord før Lars rullede sig over mig og ned på gulvet på den anden side af sengen, mens han stadig holdt krampagtigt fast i mine håndled. Han rejste sig og samlede mine arme i en hånd, og åbnede skabet. Jeg var nu ikke længere i tvivl om hans planer, og efterhånden som jeg var kommet mig over chokket, begyndte jeg spagfærdigt at protestere. - Lad mig være. Jeg gider ikke det pjat. Hvad fanden er det du laver?
Nybyggeren Til min tøz 04
2004
Du mærker hvordan du giver efter og det tykke pikhoved glider lige så stille ind i din stramme røv. Han stopper da han er lidt inde for at lade dig udvide dig helt og give helt efter før han langsom presser den længere ind, og længere ind. Du fyldes af liderlighed mens den store pik blidt men uimodståeligt presser sig op i dit lille stramme røvhul, længere og længere før han er i bund og du kan mærke hans hofte mod dine balder. Du er helt fyldt ud, men det er så dejligt, du vil bare kneppes i røven og begynder at køre røven frem og tilbage mens du kan mærke hans hænder på dine balder og hofter. Det var hvad der skulle til og han knepper dig i røven; hårdere og hårdere...
Nybyggeren M på bar 04
2004
”Hej Tøs”, siger han, ”velkommen”. Du tager plads ved siden af ham mens du nyder synet af hans muskuløse krop i den stramme T-shirt, og i snakker lidt og drikker en enkelt genstand. Han fortæller hvordan han giver sig for meget i kærlighedsforhold og at han skal bruge tid på at finde sig selv. Men han tager også din hånd og kærtegner den så der løber kuldegysninger op af den og ned af din ryg. Så siger han ”kravl ned under bordet”. Du gyser af liderlighed og spænding, ganske vist er I alene i lokalet, men hvis nu… men du adlyder. ”Sæt dig ned mellem mine ben” siger han så og hans hånd glider blidt langs din kind og hals før den ender i nakken hvor han tager et fast greb i dit hår. ”Find min pik frem og tag den i munden din lille tøjte”
      Slettet
Herren Det nye liv 1 10
2003
Vi sad ofte og talte med hinanden og en dag fortalte han at hans store lidenskab var S/M. Jeg lod som ingenting og spurgte: ”Hvornår har du sidst haft et af den slags forhold?” ”Dejligt, at du tager det så naturligt. Jeg har spontane forhold når tiden og lejligheden byder sig. Sidst var for et par dage siden.” ”Nej hvor spændende, - fortæl om det.”
Herren Det nye liv 2 10
2003
”Linda, hør efter. Jeg kan lide det liv jeg lever, men det er kun de færreste der kan klare den slags. Jeg er meget smigret over at du kan lide mig. Jeg tror du savner din kæreste meget. Mit råd til dig er, at du lader livet gå videre. Du er virkelig en skønhed, tro mig. Der er  formodentlig mange mænd der ville give sin højre arm for en nat med dig.” ”Men det er ikke det jeg ønsker!” ”Okay, Okay, vil du have en date med mig?” Jeg snøftede og nikkede. ”All right. Jeg gør det blidt, forstår du?” ”Ja” ”Hvad med middag hos mig, på fredag omkring kl. 19.00”
Herren Det nye liv 3 10
2003
”Linda,! Jeg havde ingen ide om at det ville være så sjovt at lave dig om til min ”liderlige tøs”. Du er faktisk i bund og grund en lille liderlig tøs, er det sandt?”
”J-ja,” stønnede jeg, mens jeg kiggede på hans markerede ansigt. Han sad nu oprejst mellem mine V spredte ben. Hans lår pressede på mine inderlår. Jeg dirrede af liderlighed og begær. ”Okay, min lille liderlige tøs, jeg tror at det er på tide at du får lidt”.  
Herren Det nye liv 4 10
2003
”Okay, nu sætter jeg den første klemme på din brystvorte. Jeg er sikker på at det er den første af mange i en lang række fremover, fordi dine bryster er perfekte til det. Lange, bløde og følsomme brystvorter, klemmen er en lille smule ubehagelig i begyndelsen, men i løbet af en time eller to, vil du takke mig når din lille fisse kommer i kaskader.” Jeg tror næsten ikke hvad jeg hører! Min kussesaft er begyndt at løbe ned af mit ben. Timer ? Hvor lang tid har han i sinde at holde mig sådan her? Vil han virkelig sætte disse barbariske tingester på mine bryster.
Herren Det nye liv 5 10
2003
Christian holdt mig på underkæben, og kiggede mig direkte i øjnene. ”Linda, jeg tror du véd hvilken vej min lille seance vil føre dig til i aften. Mine venner og jeg vil ydmyge dig totalt. Vi vil gøre perverse ting med din bundne krop og gaggede mund, måske kneppe dig i begge huller på en gang.” Christian strøg forsigtigt min ryg med sin hånd, hvilket kun forøgede min frustration. ”Linda, min egen, jeg giver dig en chance til at forlade mig. Hvis du gør det, vil jeg ikke stille spørgsmål til det. Jeg vil stadig være din specielle ven. Om ikke så længe, vil vores lille scene her, være meget intens for en ung pige som dig. Så hvad så Linda ? Forlade mig, eller nyde turen ?”
Herren Det nye liv 6 10
2003
"Din frivillige er en kvinde, en køn én. Hun har valgt en anal vibrator og en stor påsætningsdildo fra min samling. Hun er nu nøgen og smører analvibratoren med creme. Formodentlig vil hun presse den ind i din røv, og kneppe dig med påspændingsdildoen. Oh, det ser ud som om din lille røv bliver slikket om et øjeblik!”
Herren Det nye liv 7 10
2003
"Det jeg nu vil gøre, syntes jeg selv er meget spændende. Dine inderste skamlæber bliver nu sat fast med en lille klemme” Et lille klik og smerten fra højre skamlæbe melder sig som et stød op gennem mit underliv. Et nyt klik og venstre skamlæbe er fastholdt. ”Disse klemmer vil jeg sætte snor igennem og snorene vil glide i nogle små øjeholdere jeg monterer på dine lår. For enden af snorene vil jeg hænge nogle beholdere. Beholdernes vægt vil holde din fisse helt åben for mig. De ydre skamlæber vil selvfølgelig også blive holdt fra hinanden.”