Feriesex                                                                           Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
De to ukendte Karrusel 07
2000
Pludselig fik Jeppe øje på en pige, der satte sig i en stol ved et bord lige overfor drengene. Peter sad med ryggen til, så Jeppe beskrev pigen overfor kammeraten; "Du skal ikke lige vende dig om, men der sidder bare et lækkert skår bag dig". Peter rykkede nærmere for at få en mere detaljeret beskrivelse. "Flot glat brunt langt hår. Utrolig smukt ansigt – men det bedste af det hele – en utrolig flot lille veldrejet krop!" Peter bemærkede, at den ellers generte Jeppe rigtig slog sig løs i beskrivelsen af denne lækre sag. Jeppe fortalte også sin kammerat i meget detaljerede og saftige vendinger, hvordan han godt kunne tænke sig at "tage" pigen. At han godt kunne tænke sig at bore sit store lem op i hendes stramme våde kusse mens han niver i de små brystvorter, som han lige kunne skimte under den tætsiddende blå bluse. Da drengene var færdige med deres øl passerede de forbi den kønne pige, og en flov rødmen bredte sig i Jeppes ansigt, da pigen med en let nordjysk accent sagde "Hej med jer"
De to ukendte Karrusel 2 01
2001
Manuella vidste hvad han ville og trak op i nederdelen. Tom så nu hendes fisse, som var helt glatbarberet og lyserød. Den glinsede af hendes safter og Tom stak en finger op i hende. Hun udstødte en dyrisk lyd og kastede hovedet tilbage i nydelse. Tom lænede sig frem og og lod sin tunge spille på hendes klitoris, mens han kneppede hende med to fingre. Manuellas hænder var travlt beskæftiget med at bearbejde de dejlige bryster og Toms fingre stødte hårdere og hårdere op i hende. Han kunne mærke hun var tæt på klimaks og slikkede ivrigt videre. Pludselig skreg Manuella højt, mens hendes krop blev gennemrystet af orgasmens krampetrækninger. Hun satte sig ovenpå Tom og styrede hans pik ind i sig. Tom kunne mærke hendes lille stramme fisse glide ned over hans pik og kyssede hende hårdt mens han stødte hårdere og hårdere op i hende. Han var nu tæt på at komme, men ville gerne vente, så han skubbede Manuella væk og lod hende forstå at dette ikke var stedet de skulle færdiggøre deres akt sammen. Hun var enig. De forlod restauranten 5 minutter senere og satte kursen mod Manuellas hotel.
Carina Turen til Paris del 1 05
2004
Jeg havde været heldig at køre med ham hele vejen fra Ringsted og her til Hamburg. Han havde stoppet, da jeg prajede ham i går aftes uden for Ringsted. - Vil du med sydpå, skat, så hop bare op til far her, grinede han ned til mig. - Det vil jeg mægtig gerne, svarede jeg og kravlede op i den varme førerkabine. - Hej, jeg hedder Tove. Og tak fordi jeg må køre med. Han var en stor bamse med godt humør. - Og jeg hedder Børge. Sig mig, har du før kørt med vogne sydpå? - Ja, det har jeg da, svarede jeg - Så ved du også, hvad du risikerer, hvis du kommer op at køre? fortsatte han.
Carina Turen til Paris del 2 05
2004
- Nå, sagde Bent, da vi igen havde sludret meget længe, vi skal desværre være i Paris inden aften. Han sendte Christian et hastigt, indforstået blik, og Christian nikkede umærkeligt. - Sig mig, Tove, har du kørekort? fortsatte han. - Ja, selvfølgelig har jeg kørekort, svarede jeg spørgende. - Så skal du bare høre!, sagde han og sendte mig et herligt smil. Jeg kan altså ikke stå for mænd med dette smil! Jeg bliver omgående blød i knæene og parat til - hvad som helst! Jeg forstår, fortsatte han, at du ikke har nogle helt faste ferieplaner. Hvad ville du sige til at blive inviteret med til Paris. Kvit og frit! Vi vil gerne slippe for at køre, og i Paris er jeg sikker på, at du ville kunne hjælpe os med lidt kontorarbejde. Hvis du har lyst, kan du deltage i et vigtigt møde som vores meget smukke privatsekretær