HOMO/LESBISK/TRANSVESTISME                                        Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Nina Nord Blind date 08
2001
"Klokken er 07,52, og du er anholdt for indbrud", sagde hun med en dyb stemme. Jeg sagde ikke noget.  Men med et ordentligt klask knaldede  hun mig ind i skabet. Jeg slog mig ikke, men fik nok nærmere et chok. Med en hurtig bevægelse havde hun givet mig håndjern på, og spredt mine ben med sit knæ. "Vi må hellere kropsvisitere sådan en tyv som dig", hviskede hun i mit øre. Hun sagde med sådan en stemme så man ikke kunne undgå at blive lidt nervøs. Hun masserede mig over det hele. Tog mit tøj af stykke for stykke. Kyssede mig over hele kroppen. Kærtegnede min nakke. Til sidst var min eneste beklædnings genstand håndjernene. Hun slængede mig over i sengen. Jeg blev lagt på maven, og mit ene håndled blev låst op. Men kun for at hun kunne låse det fast til den ene senge stolpe. Og med et snup tag, var det andet håndled også låst fast.
Obsedian En klavertime 03
2002
Hvad har Iben og Lars for? - Nu ringer de på døren - det er chancen, chancen for at springe ud lige i ansigtet på dem. Transvestit blotteren griber en ridepisk og lader hælene knalde og styrter  euforisk gennem  etplanshuset og flår hoveddøren op. Naboerne stirrer forbløffet på ham uden at kunne få et ord frem. Godaften siger han, stå ikke der ude og frys kom indenfor, det er jo jul, så kan man ikke sige nej. Det er ligesom ordet jul virker magisk, det kan umuligt være noget farligt og naboparret kigger på hinanden med spøgefulde miner og træder indenfor. Ja, min kone er her desværre ikke, siger Henning men kan jeg byde på et eller andet? - en scotsh on the rocks eller en endefuld med ridepisken, måske. De griner alle tre af det lille teaterstykke og går ind i stuen. Iben fniser og støder en albue i siden på Lars, de har et eller andet kørende som Henning i sin iver ikke lige fangede. Det er dig der snakker om  det, sig det nu, bare sig det, hvisker hun. Henning hælder drinksene op med noncelant mine og ud af munden på Lars kommer ordene: Øh jeg har en fantasi om at blive kneppet i røven.
Buller En hurtig tur 07
2005
Du udstøder et lille skrig, da du mærker jeg rammer dig helt oppe. Jeg tager om dine hofter og begynder at kneppe dig hårdt. Helt op hver gang. Du kan mærke hvordan jeg fylder dig helt ud. Du presser røven op mod mig. Jeg fjerner min hænder fra dine hofter og læner mig ind over dig. Mine fingre glider ind på dit bryst. Jeg tager fat i dine brystvorter. Jeg bruger dem som håndtag, til at trække dig ind over min pik. Du kan høre mig stønne i dit øre, hver gang jeg presser mig ind. Jeg spørger dig om du kan lide at få min pik banket op dig. Du svarer; ”Ja for satan, det er vildt fedt at blive fyldt ud af dig”
Buller Højt oppe og flyve 07
2005
Det bankede pludseligt hårdt på døren. Wolfgang, spurgte jeg med en forsigtig stemme. Ja, blev der sagt på tysk. Jeg åbnede døren og kunne se det ikke var Wolfgang. En nydelig ung mand i uniform. ”Wolfgang is drying your pants. I know ” sagde han og blinkede med det ene øje. Han spurgte om han måtte komme ind og tisse. Jeg undrende over hvad Wolfgang have sagt, kiggede lidt rundt og sagde at det var der vist ikke plads til. Hele situationen virkede lidt akavet. Jeg havde stadig ingen busker på. Min pik sivede stadig med lidt sperm. Jeg kiggede på ham. OK, kom ind, sagde jeg på gebrokkent tysk. Jeg pressede mig helt ind til håndvasken. Han kom og stillede sig mod toilet. Der var ikke meget plads, så jeg kunne ikke undgå at se han lynede ned og tog sin pik frem. ”do you like”, sagde han på ”flyver” engelsk. Jeg gik ud fra han mente sin pik. ” yes yes ” svarede jeg, og skyndte mig at kigge væk. ”I am the Captain on this plan. So if you want it, we must hurry”
Buller Udsendt som soldat 07
2005
Jens var lidt ældre end mig. Vi talte om alt. Under middagen kom vi ind på mange emner, men under ris a la manden kom vi mere og mere ind på sex. Han havde prøvet meget, og især i den seksuelle verden. Så når Jens kom ind på det emne, så var det nervepirrende liderligt - det vidste jeg. Han underholdte os alle, når vi lå i sengen, og fortalte sine historier. Når han var færdig med at fortælle, og han slukkede lyset, kunne man høre alle fire senge knirke. Alle spillede pik. Vi talte aldrig om det, men vidste godt at vi gjorde det. Jeg tror, at vi syntes at det var lidt frækt. Jeg tænkte nogle gange på, hvorfor vi ikke tændte lyset, og kiggede på hinanden. Men det var nok bare en af mine frække fantasier.
Tina(tv) Stuepige hos Herren del 1 07
2005
Inden du gik, satte du en læderpose over min pik og nosser. Posen blev låst med en hængelås, så jeg ikke kunne pille ved mig selv. Det er jo også din ejendom. Som de tidligere gange, du har ladet mig være alene tilbage, er jeg også denne gang blevet forsynet med lænker, som indskrænkede min bevægelsesfrihed. Jeg har en kort lænke mellem benene og en mellem mine håndled. De er låst fast med hængelåse. Dine ordrer til mig denne gang var, at badeværelset skulle gøres rent. Blev jeg færdig, inden du kom tilbage, skulle jeg gå ind i soveværelset. Der skulle jeg stille mig op ad væggen og låse den kæde, som sad fast i en krog i væggen, fast om halsen på mig selv.
Tina(tv) Stuepige hos Herren del 2 07
2005
"Så", siger min Herre, "- nu kan du vist ikke hverken pille ved dig selv eller rende af din plads, medens jeg er borte og fryd dig så over, at jeg synes, du er rigtig lækker". "Men Herre, jeg kan jo dårligt bevæge mig. Hvordan skal jeg kunne udføre mine pligter lænket på denne måde", siger jeg. Svaret er adskillige klask på mine balder, samtidig med, at min Herre siger: "Det er dit problem. Se blot at være flittig medens jeg er borte; og kom så i gang". Da min Herre gik, var hans afskedshilsen: "Lad nu være med at lukke nogen ind".
Tina(tv) Stuepige hos Herren del 3 07
2005
"Hallo - hallo", lyder det muntert. Jeg genkender min Herres stemme. "Her er sandelig gang i den. God morgen Helle. Du er vist ved at få sat nogle ting på plads, kan jeg se", lyder det videre fra min Herre. Frøken Helle stopper med at slå mig. Svagt fornemmer jeg, at hun går over til min Herre. Så lyder der tydelige lyde fra en omfavnelse og fra et kys. "Det er bare din lille ulydige stuepige, der ikke vil løfte sin kjole, så jeg kan se, hvad hun har mellem benene. Men jeg skal nok få lært hende lidt lydighed", lyder det fra Frøken Helle. Selv er jeg blevet stående foroverbøjet med mine hænder om mine ankler og med min ende blottet.
Tina(tv) Inge og Ole, del 1 05
2005

Hurtigt stod jeg foran ham kun iført sort bh, der holdt mine flotte silikonebryster på plads, sorte nylonstrømper holdt på plads af en strømpeholder. Derudover havde jeg et lille taljekorset, der uden at være snøret særligt stramt, da jeg heldigvis er meget slank, alligevel gav mig en flot talje. En langhåret kobberbrun paryk og høje stiletter fuldførte min påklædning. Med en omhyggelig lagt makeup og enkelte smykker, følte jeg selv, at jeg var lækker. Det gav Ole også udtryk for og omfavnede mig, hvorefter vi et øjeblik var fortabt for omverdenen i et dybt og inderligt kys. Så trak Ole sig tilbage. Han gik hen til en kommode og fra en af skufferne tog han et kyskhedsbælte frem, idet han sagde: ”Jeg vil gerne have, at du får et kyskhedsbælte på. 

Tina(tv) Inge og Ole, del 2 05
2005

”Så kan du godt samle benene”, sagde Ole. Idet jeg samlede benene mærkede jeg, at jeg blev holdt fast af dildoen i min tøsefisse, så jeg forsigtigt måtte vrikke med fødderne for at få dem samlede. Samtidig spurgte jeg: ”Hvad har du lavet”? Ole svarede grinende: ”Jeg har såmænd blot parkeret dig. Dildoen i din tøsefisse sidder på en stok, som er skruet fast i pladen du står på. Stokken er som en teleskopstang, så den kan blive længere efter behov.” Samtidig mærkede jeg, at dildoen trængte dybere ind i mig. 

Tina(tv) Inge og Ole, del 3 05
2005
Jeg rejste mig, gik om på den anden side af hendes stol og fiskede hendes pisk frem. Gik tilbage og lagde mig på knæ, idet jeg rakte den frem mod hende. ”Giv den til Allan”, lød det fra Lise ”- og knap hans benklæder op og – ja, så ved du godt, hvad du skal.” ”Ja, Lise”, svarede jeg, idet jeg rejste mig, trippede over til Allan og rakte ham pisken, idet jeg satte mig på hug foran ham og begyndte at lyne hans benklæder ned. ”Allan”, fortsatte Lise, ”- nu skal du nyde tøsens betjening. Du må hellere end gerne piske hende, som du har lyst, så hun kan blive klar over, at hun også skal være lydig mod dig og give dig den bedste betjening.” Medens jeg fik fisket Allans pik frem, hørte jeg ham sige: ”Hmm – lækkert. Op med bagdelen min tøs.”
El sante Hyttetur 06
2005
Drinksene havde ”blødt os op”, men de to havde føringen og drev deres spil som de ville. Pikken blev løftet og en læderhætte trukket ned over den. Jeg bøjede mig fremover for at se det. I det samme gav min ringmuskel efter og Roars pik gled det sidste stykke ind. - Åhhh, stønnede han, måske gjorde det også lidt ondt på ham. Jeg fik nogle remme spændt rundt om lårene, og jeg var helt uden indflydelse på hvad som sket, følte mig som en stumtjener de brugte til deres egen fornøjelse. 
Tina(tv) Ellen og Hanne del 1 06
2005
Nej – var min første reaktion. Det får hun mig ikke til. Det er kun tirsdag. Tror Hanne virkelig, at jeg vil gå med en kæde om livet og ned mellem benene, lige til hun kommer og besøger mig på fredag. Det vil da både være ubehageligt og ydmygende at have sådan en kæde på. Og jeg skal til badminton på torsdag. Hvordan skal jeg kunne spille badminton med den kæde på og bade bagefter? Nej – ikke tale om. Færdig. Det vil jeg ikke være med til. Sender kæden tilbage til Hanne straks i morgen. Nej, jeg smider den ud. Og så skriver jeg en mail om, at hun ikke skal komme. Det her vil jeg ikke være med til. Hvad tror hun, at jeg er? – hendes slavinde?
Tina(tv) Ellen og Hanne del 2 06
2005
Ellen sidder på sengen, som jeg har efterladt hende. Jeg går over til hende. Tager om begge hendes skuldre og trykker hende bagover, så hun kommer til at ligge på ryggen. På grund af snoren fra hendes halsbånd til stokken mellem hendes ben, kommer hun til at ligge med benene bøjet og mod hovedet. På den måde blottes hendes ende helt for mig. Roligt og uden hast trækker jeg hendes trusser ned om hendes balder. Længere kan jeg ikke trække dem på grund af de spredte ben, men det er også nok. Så sætter jeg mig ved siden af hende. Bøjer mig ned til hende og kysser hende på kinden. Lader min tunge lege lidt med hendes øre og slikker hende på læberne, der spænder stramt om den røde ballgag.
Buller Første møde med Jan 12
2004
Pludselig bankede det på døren. Jeg kiggede hen mod døren, og kunne se at det var en af mine venner. Det er så (u)smart, at der er vinduer i døren, så han kunne se at jeg gik rundt. Jeg kiggede mig omkring, hvor jeg lige kunne gemme mig og afmontere alle tingene. Inden jeg havde set mig om, tog han i døren og gik ind. Idiot – sagde jeg til mig selv- LÅS DØREN – når du leger. Nå det havde jeg glemt. Ind var han kommet, min pik stod stadig ud fra morgenkåben. Han kiggede på mig. ”Nå, har vi stadig morgen fed på” sagde han smilende. ”Joooo” sagde jeg lidt forlegent. ”Gir du en kop kaffe?” Inden jeg fik set mig om, stod han ude i køkkenet, havde taget to kopper, og var ved at hælde op. Han satte sig hen til køkkenbordet. Jeg gik også ind for at sætte mig, og på vejen lagde jeg mærke til at min morgenkåbe havde åbnet sig lidt og man kunne se kæden, mellem mine brystvorter. Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte, men jeg skyndte mig at trække morgenkåben sammen, og håbede han ikke havde set det.
Tenna Debuten, del 1 10
2004
- Denne gang får du en endefuld du aldrig glemmer, sagde min far, han tog fat i armen på mig, jeg havde en sommerkjole på, trusser og undertrøje, ingen bh. Han satte sig på en stol, vred mig rundt, så jeg kom til at ligge over hans knæ og lår, og så fik jeg et par hårde slag i enden. Han samlede mine hænder på ryggen, holdt dem og lagde sin arm, så jeg ikke kunne bevæge mig, han holdt mig nede, han havde spredt sine ben, sådan jeg kom til at ligge med mine bryster på hans venstre lår. Så trak han mine trusser ned, men det var åbenbart lidt for svært, for det endte med at han rev dem i stykker. Nu lå jeg, fastholdt, med den bare lige i vejret, og så begyndte slagene at hagle ned over enden på mig. 
Tenna Debuten, del 2
Weekend med Mia
10
2004
- Skal vi ikke prøve at kysse med tungen? Igen nikkede jeg bare, og holdt hovedet lidt på skrå. Mia kom igen tættere på. - Så skal du skille læberne og tænderne fra hinanden, hviskede hun. Igen nikkede jeg bare. Nu rørte vore læber igen hinanden, Mia stak sin tunge ud og slikkede mine læber, jeg skilte dem og gabte lidt og stak prøvende min tunge frem. Mia tog sin tunge ind i munden, og jeg gjorde som hun, slikkede hendes læber og kyssede hende så. Denne gang med tungen fremme og inde i hendes mund. Mia begyndte at suge min tunge langt ind i hendes mund, samtidig med at jeg mærkede hendes ene hånd på mit venstre bryst hvor min brystvorte var hård og meget følsom.
Tenna Debuten, del 3
Efter sidste skoledag
10
2004
- Du må gerne slikke mig med det samme, sagde jeg. Mia kravlede ned mellem mine ben og slikkede lidt i min fisserevne. Åh det var skønt, og jeg var meget tændt og våd. Der kom en bil ind i indkørslen, det måtte være Mias mor. Vi for op og begyndte at tage tøj på, jeg løb af sted med mit tøj ud på badeværelset. Æv æv æv æv, så tæt på og så alligevel ikke, æv æv æv.. Jeg kunne høre Mias mor råbe nede fra "Jeg er hjemme Mia, kommer du lige og hjælper mig?" Jeg hørte også Mia råbe tilbage, ”Kommer lige om lidt.” 
Tenna Debuten, del 4
Mia og Lis
10
2004
Jeg låste døren da de var kørt, så gik jeg lige på wc og så tilbage til værelset. Da jeg kom ind, fik jeg næsten et chok, for Mia og Line havde taget nattøjet af Lea, så hun kun lå i trusser. Line holdt hendes ben, og Mia tog hende på brysterne, samtidig med at hun holdt Leas ene arm. Line sagde, - Godt du kommer, du skal lige holde hendes anden arm, hun vil gerne slå med den. Jeg gjorde som Line sagde, holdt hendes venstre arm ved at sætte mig på den. Ikke så det gjorde voldsomt ondt, men hun kunne ikke røre den. - Du har nogle flotte bryster, sagde jeg til Lea. - Slip mig, eller jeg skriger, sagde hun. - SLIP MIG, nærmest råbte hun.
Tenna Debuten, del 5
I skolen
01
2005
”Hold op med at sidde og hviske Line,” skreg Hr. Nielsen. ”Undskyld,” svarede Line. Hr. Nielsen gik ned til vores bord og så på os. ”Så er det nok,” sagde han. Vi nikkede begge to og kiggede ned i bordet. Hr. Nielsen gik igen op til tavlen. Han havde bare lige vendt ryggen til, så var Lines hånd igen mellem mine ben og helt oppe ved min fisse. Hun kørte fingrene hen over den og pressede en finger ind ved min fisseåbning. Trussen var imellem, så hun kunne kun lige får den lidt ind. Jeg trak vejret uregelmæssigt, stønnede nok, spændte min balder og pressede lidt mod hendes finger..
Tenna Debuten, del 6
Lesbiske eksperimenter
01
2005
Lea begyndte modvilligt at klæde sig af. Da hun stod helt nøgen ligesom jeg, sagde jeg, - Læg dig på min seng på maven, så skal jeg give dig lidt massage. Lea lagde sig og jeg hentede lidt creme på badeværelset. Da jeg kom tilbage lå hun stadig, som jeg havde sagt. Jeg satte mig ved siden af hende og begyndte at smøre lidt creme ud over hendes ryg og balder. Så begyndte jeg at massere hende fra nakken og ned over ryggen. Da jeg nåede hendes balder, kom jeg lidt mere creme på. Så masserede jeg balderne og lårene, også inderlårene fik en tur, selv om det var lidt svært, da hun havde samlet benene. Så kan du godt vende dig om, sagde jeg. 
Tenna Debuten, del 7
Firkant mellem skolepiger
01
2005
Jeg tog agurken med højre hånd og satte den lige i fisseåbningen, bevægede den, pressede lidt og trak igen tilbage. Lea lå bare og nød det. Åh, det er så dejligt. stønnede hun. Jeg fortsatte med at presse og bevæge agurken. Den var noget tykkere end den gulerod jeg havde brugt aftenen forinden. Presse og trække den lidt væk igen, presse og trække den lidt væk igen. For hver gang jeg pressede, kom den lidt længer ind i hendes fisse. Jeg pressede hårdt til. Lea skreg. Auuuuu, men agurken kom ca. tre cm. ind i hende. Jeg lod den blive der, slog med lette slag hendes balder med min frie hånd. Lea slappede lidt af igen. Jeg trak agurken ud af hende. Åh, stønnede hun. Så jeg pressede den igen ind i hende, denne gang kom den endnu længere ind
Linda Djævlens lesbiske leg 1
Taxachaufførens liderlige oplevelse
09
2004
Skjorten blev åbnet lidt, og Hanne tog et billede. Det næste hun ville tage måtte findes i en anden vinkel. - Nej, kære du. Knap lige lidt mere om. Jaae, godt, lige en mere, åhe godt, godt. Hannes stemme var meget hæs nu. Jeg stod uden for. Jeg åbnede mine bukser og tog min pik frem. Jeg turde næsten ikke rører ved den pga. eksplosions faren. Jeg kom til at rykke ved en stol. Hanne rejse sig op og lyttede øjeblikkelig. - Hvad var det? spurgte Linda.....
Linda Djævlens lesbiske leg 2
Fornedret og misbrugt kærlighed
09
2004
Annett havde sat sig over Lindas hovedet. Hun grinede lidt, mens hun gav sig til at vride i Lindas vorter. Linda blev skrækslagen. Hun skreg. Gav sig til at rykke i kæderne, forgæves. Hanne begyndte sit slikken igen, men Linda samlede sine ben så meget, det kunne lade sig gøre. Annett grinede bare fjollet, og blev ved med at kramme og vride Lindas dejlige bryster. - Hvorfor? Hvorfor? Lød det fra Linda. Hun græd bag masken. Annett plantede sit skød ned over Lindas hoved. Der var hår alle vegne hos Annett. - Slik, slik, skreg hun. Linda kunne ikke få vejret, så for at få luft, måtte hun slikke Annett. Det var ikke Hannes dejlige velduftende safter, men en beskidt fjams.
Linda Djævlens lesbiske leg 3
Den franske pigeklan
09
2004
Linda tog en flot tyk bog ned fra reolen. Hun begyndte at bladre i den. Pludselig var der et bogmærke i bogen. Det var 4 fotografier med nøgen personer på. Linda kunne se det var taget i dette værelse. På det første billede var der 5 personer i en stor bunke. Og på de to andre var der to personer som dyrkede sex med hinanden. Piger! På det sidste var Michelle hel nøgen. Hun var smuk og havde spredte ben mens hun spredte sine skamlæber. Linda blev helt ør i hovedet. Det kørte rundt for hende, var det vinen? Hun stod bare og så på billederne. - Vil du se mere? hørte hun Michelle katteagtige stemme spinde.
Linda Djævlens lesbiske leg 4
Kvalitetsstemplet af ældre kvinder
09
2004
- Er der noget du vil prøve? sagde Nicolette og gjorde med hånden en gestus overmod rekvisitterne. Linda kunne godt tænke sig at blive bundet. Forsigtigt spurgte hun om dette. Det var ligesom hun var bange for at blive regnet for pervers. Også i dette rum. - Kom mit barn. Linda fik bind for øjne og bundet på både hænder og fødder. Hænderne blev rejst op i vejret. Hun stod lidt og mærkede spændingen i luften af, at Nicolette og Martine kikkede på hende. Hvad ville der ske? Ravels Bolero lød nu i rummet. Der gik nu lidt mere tid. Linda mærkede et klask på sine baller, og endnu et og et til. Det gjorde ikke rigtigt ondt som dengang Annett slog hende med livremmen. Det var faktisk rart at mærke blodet løbe ned til ballerne, og at det begyndte at svie. Pludselig mærkede hun noget som gjorde ondt.
Linda Djævlens lesbiske leg 5
Lidenskabens vovestykke
10
2004
- Paulette hvad er egentlig årsagen til, du er kommet herind i aften? Det er jo sent. Ingen reaktion. Linda tog sin undertrøje af. Tog sine bryster i hænderne og begyndte ugenert at kærtegne dem. - Er disse grundet til du er kommet, Paulette? Stadig ingen reaktion end at Paulette kikkede ned i gulvet og var meget rød i hovedet. Hun trak vejret som om hun havde løbet en Maraton. - Paulette kæmp ikke imod. Vil du ikke røre dem?
Linda Djævlens lesbiske leg 6
Når lysten sejrer
10
2004
Et stykke væk så hun noget i buskadset. Hun kunne ikke se, hvad eller hvem det var, som kikkede. Linda var lige ved at tage sit tøj på og køre hjem, da hun lagde mærke til, at personen havde langt sort hår. Med hårbånd omkring og korte røde bukser. Var det en mand? Linda begyndte at kikke efter de forskellige bevægelser der afslører om man er mand eller kvinde. Linda var sikker på, det var en kvinde. Hun lagde sig om på ryggen igen. Nu var der ingen farer. Personen blev ved med at kikke og kom nærmere. Pludselig rejste Linda sig og løb hen til personen og holdt denne fast i armen.
Linda Djævlens lesbiske leg 7
Madame Sarah
10
2004
Som den gode sælger Madamen var så var hun ude for at hente nederdelen. Hun kom tilbage med tre forskellige. - Mademoiselle, prøv disse. De vil klæde dem. Hvor kommer De fra? Madame Sarah spurgte interesseret til og om Linda. Da Linda skulle prøve nederdelen tog hun sine jeans af. De var stramme og Lindas trusser blev revet ned om ballerne. Madame Sarah stirrede stift på Lindas tatovering. Forhænget blev trukket for og Madame Sarah rørte ved tatoveringen. Hendes anden hånd trykkede og kærtegnede ved Lindas bryster. - Jeg skal have dig, smukke. Ikke? Linda kunne kun nikke bekræftende. Madame Sarah øjne var sløret. - Når du har betalt går du ned på kundetoilettet i kælderen. Vent på mig. Jeg er der om 5 minutter
Linda Djævlens lesbiske leg 8
Fransk hævn
11
2004
Hun blev spændt fast til bænken således hun lå på maven. De tre andre begyndte deres afklædning. De hjalp hinanden og havde det dejligt. Der skulle ske noget spændene. Linda havde være tæt på Hannes krop. Hendes øjne afslørede hende: Hun så sin elskede ligge hjælpeløs, hævnen skulle begynde. Nicolette kom med Vitalis, den store schæferhund som alle kendte. Den blev kommanderer hen til Hanne og fik besked på at slikke. Dens store tunge begyndte næste maskinelt. Først fra venusbjerget og så forbi skeden og til sidst ved enden, den lille blomst.
Linda Djævlens lesbiske leg 9
Med list er alt muligt
11
2004
Med sæbe i håret og i øjnene så hun pigebarnet stå og lurer på hende. Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre. Hendes følelser var i oprør. Med et blev problemet løst. Michelle gik ind i badet med tøjet på. Hun begyndte at røre ved Hanne bryster. Hanne lod ikke den dejlige chance gå fra sig. Hun nærmest rev Michelle tøj af. Først den fjollede lille jakke så den røde brystholder og så trussers. De kyssede hinanden hårdt og krævende. De var to hun-løver som ville have. Og tog det. Hanne havde taget Michelle i kussen og gned ivrigt og voldsomt på hendes klitoris.
Linda Djævlens lesbiske leg 10
Forsoning
12
2004
Hanne fortalte om sit liv hjemme. - Du ved Martin kom hjem. Han var meget syg. Det var kræft. Han tog hurtig tilbage til skibet. Han ville dø i Østen. - Hvorfor har du ikke fortalt det? Et blik fra Hanne var nok til at Linda vidste at det var hun selv herre for. - Han dør indenfor to måneder siger lægerne. Han vil dø i Østen. Meget gerne om bord på Sealine Wolf. Tårerne løb ned af Hannes kønne kinder. Linda begyndte også at græde. Det var så trist for Martin. Ham som altid havde sejlet skulle nu ud på sin sidste rejse. De begyndte at holde hinanden i hånden og kramme og kysse. De mennesker som passerede dem i den smukke park gjorde store øjne.
Linda Djævlens lesbiske leg 11
Rektors hemmelighed
12
2004
- Der har været klaget fra andre medkursister, at De holder en gruppe uden for det øvrige fællesskab. Forældre og en forlovet har også klaget. - Over hvad. - De har en logeagtig form for fællesskab, der gør, at øvrige ikke kan komme i kontakt med gruppen. Mandlige kursister må ikke deltage i jeres studiearbejdet. Den er åbenbart kun for kvinder. - Nej det er ikke sandt. Vi laver meget, men gider ikke side og høre sjofle vittigheder når der skal arbejdes. - Det er også kommet frem, at Deres loge har et bestemt mærke... Nu fattede Linda sammenhængen. Deres øjne kikkede på hinanden. Ikke et ord blev sagt.
Linda Djævlens lesbiske leg 12
Tysk lidenskab i toget
12
2004
Kvinden satte mændene på plads. De var tyskere og kommandoerne gjaldt. Et par gange havde kvinden set over på Linda. Deres øjne havde udvekslet "Hvad er du for en?" På et tidspunkt rejste kvinden sig for at gå på toilettet. Da hun var ude af døren, hørte Linda hvordan mændene var lettet over at Helga var gået. Linda smilede for sig selv. Hun kikkede på toiletlampen inde i vognen, der viste om toilettet var optaget eller ej. Der var optaget nu. Men pludselig tændte og slukkede lyset flere gange. Var det en besked? Et hemmelig signal? Linda rejste sig for at undersøge dette nærmere.
Linda Djævlens lesbiske leg 13
Forført af en skolepige
01
2005
- Vil du ikke se min nye ring i navlen? Hurtig havde Cecilie smidt sin trøje og stod i bar overkrop. Brysterne var indespærret i en lille sort push-up. Cecilie viste stolt sin ring i navlen. Linda var svimmel. Nogle klokker kimede inde i hovedet på hende. Hvor var hun på vej hen. Hun kunne blive fyret og aldrig have med undervisning at gøre. - Tag nu trøjen på Cecilie. Der kan komme nogen. - Kan du ikke lide hvad du ser, Linda. Prøv at mærke ringen? Lindas finger rystede. - Kom nu, mærk! Cecilie lokkede kælent
Linda Djævlens lesbiske leg 14
Oplevelser med mor og datter
01
2005
- God aften. Hej Vanja, du ser træt ud. Linda for sammen. Stemmen, den lidt hæse, tilhørte en gråhåret kvinde på omkring 50 år. Hun stod med housecoat på. Hun trak vejret hastig, mens hendes blik vandrede over Lindas krop. - Davs mor. Undskyld , hvis jeg vækkede dig. Det er Linda. Linda begyndte at skjule sin nøgne krop med et håndklæde. - Linda, min mor plejer at gå i seng med de drenge, som jeg tager med hjem. Vil du have Linda mor? Linda var rystet. Hun kunne ikke få et ord frem. - Godnat, sov godt. Vanja, den unge pige, gik ind til sig selv for at sove. - Jeg hedder Ditta. Kom med mig kære. De gav hinanden hånden som om de stod på hovedbanegården. Linda kunne stadig ikke få et ord frem. Hun mærkede Dittas hænder på sin krop. De var krævende
Linda Djævlens lesbiske leg 15
Sex med syltetøj og nutella
01
2005
Helga, som havde stadige tøjet på, skrævede over Linda, med en fod på hver side af hende. Trak op i sin kjole og legede med kussen. Linda lå og kikkede. Pludselig begyndte Helga at tisse ud over Linda. Hun skreg og prøvede at krybe væk, men kunne ikke pga. Helgas fødder. Med sine finger førte Helga strålen op ad Lindas krop. Den ramte Lindas hoved. Hun skreg. Det var det værste, hun havde været ude for
Linda Djævlens lesbiske leg 16
Sex med syltetøj og nutella
02
2005
- Aftalen her er, at jeg skal have den, jeg vil. Og gøre med den, hvad jeg vil. Forstået! Linda nikkede, uden at vide hvad det drejede sig om. - Tag dit tøj af. Linda gjorde det. - Nå du har ikke trusser på. Sæt dig på bordet og leg med dig selv. Linda gjorde det. Hun så at Fruen satte sig i den flotte kontorstol og kikkede på Linda. - Tag fyldepenne der og stop den op i dig. - Nej, det kan jeg ikke lide. - Gør det kom det truende fra Fruen. Linda lod fyldepenne glide ind og ud af hende. Hun lod som hun kunne lide det og at hun snart ville komme. - Er det ikke dejligt?
Linda Djævlens lesbiske leg 17
Sex med syltetøj og nutella
02
05
Nu var oliens virkning begyndt at komme på brysterne. Først koldt. Meget koldt. Så mere og mere varmt. Indtil brysterne ”brændte”. Linda var liderlig. Hun begyndte at rive Dittas tøj af. Da Ditta var nøgen, skulle hun også indsmøres i olien. Dette klarede hun selv. Da turen til hendes eget skød kom, bad hun Linda bukkede sig. Hun kravlede bag om Linda og begyndte at slikke hende bagfra, alt imens hendes egne fingre legede i hendes meget våde kusse. Dittas tunge gik på opdagelse i Lindas grotte. Både indvendige og udvendige skamlæber blev slikket. Hendes tunge var langt oppe i Linda, mens hendes næse var inde i den brune tulipan. Linda kærtegnede sine store faste bryster
Linda Djævlens lesbiske leg 18
Sex med syltetøj og nutella
00205 Da Ditta var kørt, stod Linda ude i køkkenet og vaskede op. Da hun vendte sig om stod Hanne iført sit lædertøj. Korset med hofteholder og sorte strømper samt sorte læderstøvler og læder handsker. Hanne tog det på når Linda skulle 'leges' med. "Tag dit tøj af. Nu!" Hannes hæse sexede stemme fik hårene på Linda arme til at rejse sig. Hun begyndte prompte afklædningen ude i køkkenet. Snart stod hun iført trusser og strømper. "Jeg sagde klæd dig af" Hanne gav Linda et slag med et viskestykke, og resten af tøjet kom af. Linda fik nu et bind for øjnene samt en gummi hjelm på, hvor der kun var hul til munden, og derefter kom håndjernene, som blev spændt bag hendes ryg. Et hundehalsbånd afsluttede hendes nye beklædning. Nu blev hun ført rundt i stuen, og døren til terrassen blev åbnet..
Linda Djævlens lesbiske leg 19
Sex med syltetøj og nutella
02
2005
Til sidst dansede Maiken bare rundt i stuen i sit dyrebar sorte undertøj. Hanne kunne ikke mere. Hun næsten sprang på Maiken. Hev brystholderen af hende og trusserne kom samme vej. Hun nærmest voldtog Maiken. Maiken nød det. Nu havde hun Hanne der, hvor hun kunne styre hende. Maikens ben blev presset til siden, og Hannes hånd med tre finger blev presset op i Maiken. - Av, tag det roligt. Hanne var stadigvæk vild. Hun fingerkneppede Maiken
Linda Djævlens lesbiske leg 20
Sex med syltetøj og nutella
02
2005
Både Linda og Hanne havde være ude i Marselisborgvillaen. Set spankingkælderen og leget, hvor der kunne leges. Det var på tidspunkter, hvor husets ejer var på repræsentationsrejser og huset var tomt. De havde været inde i det hemmelige kammer, hvor Fruens videooptagelser var. De havde set flere kendte personer lege med de unge piger. Set piger lade sig pisket. Kort sagt, ting som de færreste havde drømt om, oplevede de til stor morskab.
Vel Forført og voldtaget af to trans'er 09
2004
Hun boede lige rundt om hjørnet og de to transvestitter førte mig ind i opgangen og nærmest slæbte mig op ad trappen. - Du er vist blevet lidt svimmel? sagde den spinkle ”pige” der hed Tasja. - Tror du ikke det er bedre hvis du overnatter hos os i nat? - Jo, måske hvis jeg kan låne en seng eller sofa så ville jeg være glad, svarede jeg. - Jamen det finder vi da ud af, svarede den største som hed Karla. Da vi kom ind i lejligheden låste Tasja døren bag mig og jeg undrede mig lidt over det. Pludseligt var jeg ikke sikker på at det var så god en ide at gå med dem. 
Buller Den fremmede i Utterslev 02
2004
Vi fandt endelig et sted hvor vi kunne være. Jeg havde aldrig prøvet sådan at sidde udenfor med mulighed for at der kom andre, så det var lidt underligt - og vi var lidt oppe at køre begge to over, hvis der nu kom nogen. Alligevel trak vi begge to vores stive pikke frem, så lidt tændte var vi. Mikkel tog fandt om min pik, og jeg om hans. Vi begyndte at spille på hinandens pikke. Vi stoppede lidt ind imellem fordi de lød om der kom nogen. Mikkel lagde sig ned og tog min pik i munden jeg lagde mig tilbage og nød det. Vi var begge to ret tændte og lagde ikke mærke til hvad der skete rundt om os, så da der pludselig var en der spurte om han måtte være med, fór vi begge sammen.
Mini Max En kvinde for en dag 01
2004
Da hun kom var hun klædt i sort lak og læder. Hun førte mig ned i kælderen og bad mig lægge mig i en slags gynækologstol hvor hun spændte mig fast. Hun førte en slange med vand op i enden på mig og sprøjtede det ind i mig, derefter gav hun mig en ble på, løsnede mig og førte mig med op af trappen og ind i stuen hvor jeg skulle gå rundt. Pludselig kunne jeg mærke, at jeg skulle på wc, men hun sagde, at jeg skulle gå på knæ foran hende og be’ pænt. Da jeg gik på knæ, var min ble fyldt og jeg fik en lussing
Buller Body Bio 01
2004
Filmen kørte oppe på lærredet og der var zoomet ind på to fyre der kneppede hinanden. Vores pikke var blevet stive igen, og vi sad begge og trak frem og tilbage i dem. Jeg slap min pik og tog fat om Claus', han kiggede op på mig, og derefter op på skærmen hvor det nu var en kvinde der blev kneppet af to mænd, en i kussen og en i røven. Han tog fat om min pik og begyndte og spille den af...
Trans søges Min ungdom 1 11
2003
Der var mange opgaver, rengøring og at servere, men det bedste jeg vidste var Madames soveværelse, stort og meget smukt, som Madame, det tændte noget i mig. Jeg var mig endnu ikke seksuelt bevidst. Min første meget ophidsende leg, var en dag jeg klædte mig nøgen, lagde mig i Madames seng og onanerede i Madames silke. Jeg kunne ikke regne de gange som jeg dagligt onanerede og lukkede øjnene og så Madame. Jeg stjal noget af Madames silkeundertøj, som jeg havde i min seng
Men en dag ved aftensmaden så Madame strengt på mig.
Trans søges Min ungdom 2 11
2003
En dag var jeg bare nødt til at klæde mig i Madames intimeste, det var vidunderligt, jeg lå på sengen længe. Derefter lagde jeg det fint på plads igen, men uden at opdage alt den præsperm som var løbet af mig. Pludselig stod Madame bag mig i anretterrummet. ”Bang” en kraftig lussing, og en til. - Du går til min stue, tager dit tøj af og venter på mig! Jeg gik rystende som espeløv, satte mig nøgen på gulvet, på knæ, der gik en hel time, tror jeg, inden Madames entre.
Trans søges Min ungdom 3 11
2003
Jeg var lige blevet sytten år. Min eneste kærlighed var en kvinde, mer’ end dobbelt så gammel som jeg. Jeg sov alle nætter i Madames seng, hver morgen måtte min tunge i arbejde. Det føltes som magt, at uddele orgasmer, men spanskrøret plukkede det af mig. Madame forstod det med balance. - I dag kommer Serge, det er hans følelsesdag, og gæt hvad jeg har bestemt som gave? Nu min lille ven, skal du bevise din kærlighed til mig! Jeg anede, troede jeg, hvad det betød. - Vi skal i bade værelset, min tøz skal være rigtigt ren.
Trans søges Min ungdom 4 11
2003
"Jeg stod straks efter i mit corsage. Spændt gled jeg ned på knæ. Jeg var alene. Jeg kiggede igen rundt. På et bord lå noget jeg vidste var manchetter, de var i forskellige størrelser. Pludselig mærkede jeg hende bag mig. Jeg vred hovedet, og så en kvinde helt i sort, i noget som lignede gummi. Stram dragt med hætte og kappe, lange støvler med sylespidse hæle. - Hvem har bedt dig kigge. Hendes hånd for frem. En lille pisk ramte mine balder, det undslap mig et forskrækket hvin. - Ja så hun er ømtålig, åh sådan en fin hud, den er nok blevet plejet, og her skal den blive plejet som aldrig før. Pisken gled hen over min krop. - Først må hun nok op at hænge, kom her tøz.
Linda Linda og Perkerpigen Aysa 1 06
2003
Jeg blev liderlig. Aysa mærkede gudskelov ikke min stilstand. Hun skiftede side igen. Denne gang rørte hun også min klit, men nu med mere olie på fingeren. Jeg var lige ved at gå til af lider. Aysa begyndte nu at masserede oppe ved revnen og nu var hun ved klitten. Hun kom til at rører den og jeg gav et støn fra mig. "Gør det ondt, Linda? Skal jeg stoppe?" Før hun havde sagt stoppe, svarede jeg: ”Neej". Jeg kikkede ned og vores øjne mødtes. Hun havde store smukke mørke øjne. Vi forstod hinanden.
Linda Linda og Perkerpigen Aysa 2 06
2003
'Linda det er farligt det I gør. Er du klar over dette?' Jeg kunne ikke komme videre og var låst fast. Jeg turde ikke kikke på Amena. Mit ben pressede forbi Amena da hendes hånd greb fat i mit inderlår. Den gled langsomt om mod mit skridt. Hendes anden hånd havde stadigvæk fat i mit bælte, jeg kunne ikke rører mig. Måske var det bare et uheld. Jeg kikkede ned og så dybt ind i Amenas smukke øjne. Nu bevægede hendes hånd sig op mod mit skridt. Hendes anden hånd åbnede nu mine bukser og trak dem ned. Helt ned. 'Linda stil dig op i sofaen til mig.' Jeg var liderlig. Med mine bukser nede stod jeg nu oppe i sofaen.
Linda Linda og Perkerpigen Aysa 3 06
2003
Med eet blev døren flået op. Jeg blev forskrækket. Der stod Evy og kikkede på mig. Hun låste døren med en lås helt oppe. Det var den som jeg ikke kunne finde. Mens hun kikkede på mig tog hun sin læder jakke af og derefter sin læder shorts. Hun havde ingen trusser på! Helt barberet var hendes skød. Hun gik hen imod mig. Jeg ville rejse mig fra toilettet, men Evy pressede mig tilbage. Hun lagde sin ene støvle op på bordet. Jeg kunne se hun havde to ringe i sine læber. En i hver. Med to fingere i hver sin ring åbnede hun sine læber mens hun med den anden hånd pressede mit hovedet mod sit åbne skød. Jeg blev nødt til at slikke hende!
Linda Linda og Perkerpigen Aysa 4 06
2003
Hun tog også sit tøj af, men beholdt hendes hvide trusser på. Patricia gik baglæns og lagde sig på sengen. Trak mig med og lod mig krybe op for at side på hendes bryster. Hun åbnede mine trusser og førte sin brystvorte op mod min klit. Lod den bevæge sig lidt. Jeg var våd. Jeg satte mig på brystvorten og den gled ind. Jeg bøjede mig med for at kysse Patricia. Det var svært, men jeg var vild. Hun førte mig nu op over hendes sultne mund. Hendes store vilde tunge legede med min klit nu. Mine hænder ville gøre gengæld og kryb ned mod hendes skød, men hun flyttede sig. Hendes tunges leg i min våde spalte blev mere og mere krævende.
Mogens Homoskoven 02
2003
Nu var jeg helt nøgen i en skov hvor alle bare kunne se mig. Bange var jeg og på en måde så lidt ophidset over den tanke. Hans hænder kærtegnede min krop. På den måde som jeg sætter pris på. Med begær og råt. Pikken fik et par gnid og vorterne blev nippet til. Først blødt så hårdt og krævede. Små støn kom fra mig. Men ikke noget med stands; det var bare så dejligt. Jeg kunne bag alt dette høre at der nu kom nogle. Rundt omkring mig. Han lod mig nu været. Men bare for at selv tage sin pik frem for at bolle mig..
Mogens Det tredje krydderi  02
2003
"Vi sad lidt sammen og jeg kunne ikke finde på noget at sige så jeg tog et blad og prøvede at dække min pik. Det var første gang at en mand havde set den stiv. Jeg mærkede Pouls bløde hånd på mit lår. Den kærtegnet mig blødt og dejligt.  "Vil du ikke lægge dig ned?" en blid kommando, og jeg lagde mig ned og prøvede at dække min pik. Hånden kærtegnede mig stadig nu på begge lår. "Mine venner siger at jeg har byens bedste mundfisse".