Par/par/een ekstra                                                           Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Maxi malt Historie 06
2007
Per fortsatte med et noget mindre tempo, for til sidst at stoppe, hen løftede Gitte forsigtigt op og førte pikken om til stjernen, hun trykkede forsigtigt imod og snart forsvandt han ind i det stramme hul, det var utroligt frækt at se på så der gik ikke længe for jeg var klar igen, Gitte lænede sig bagover så jeg kunne komme til hendes mis, der lå vi i den mest fantastiske sandwich og kneppede Gitte fra sans og samling, og det varede ikke længe før hun stønnede en orgasme ud i friheden. Hun bad os stoppe og stille os op, hun sad imellem os og masserede på skift vores pikke
 
U.Kent Med bind for øjnene 05
2000
Præcis kl. 14.00 ringede jeg på dørklokken til en kælderlejlighed i en stor rødstensville i en forstad til Århus. Jeg blev lukket ind i et stort kælderrum med tre døre. Henne på et lille bord lå Dorte på ryggen. Hendes hænder var strakt op over hovedet og bundet til et varmerør. Hvert ben pegede op mod loftet og var bundet ved ankelen til to kroge med 1½ meters afstand. Det eneste Dorte havde på, var et sort bind for øjnene, så jeg havde frit udsyn til hendes glatbarberede kusse mellem hendes store lår. Dorte var en kraftig pige med et par enorme babser. Jeg gik tavs hen til bordet, lod min pegefinger mærke efter, om hun var våd. Jeg nøjedes med at vise min glinsende finger til Poul, inden jeg gik hen og lod Dorte slikke fingeren ren. Så gik jeg igen hen til kussen og trak lidt i den snor, der hang ud af hullet. Det var for at gøre Dorte opmærksom på, at jeg havde observeret, at Poul fra morgenstunden havde puttet den champagneprop med snor i, som jeg havde givet ham, op i Dortes skede.
 
U.Kent Orchidé 05
2000
Jeg vred mig i min opspænding og kunne ikke undgå et overraskelsens gisp. Britt gled ind mellem mine ben og fortsatte med læberne den vidunderlige pirren, som hendes fingre netop var stoppet med. Det varede ikke længe før, jeg ikke kunne holde det tilbage. Saften sprøjtede ud af mig i samme øjeblik, som det ringede på døren. Britt gav sig god tid til at gå hen at lukke op og byde veninden velkommen. Undskyld det varede lidt, jeg var lige midt i desserten, grinede Britt. Jeg kunne fornemme, at de to piger var på vej ind i stuen. Veninden kom med et stort grin, da hun forstod den fulde betydning af ordene – troede jeg. De to tøser grinede lidt, hviskede og grinede igen. Situationen var pludselig alt andet end komisk for mig.
 
Milu Sommerfantasi om kvinden i mit liv 01
2002
Du stiller dig med hænderne i vindueskarmen og med spredte ben og siger: Ta mig bagfra og vrikker indbydende med røven. Jeg trænger blidt ind i din fisse og knepper dig langsomt. Du begynder at stønne sagte. I det samme kommer en ældre kvinde - hun er omkring de 35 - ud i gården, hvor hun placerer sig i en liggestol og begynder at nyde solen. På et tidspunkt bøjer hun sig forover for at smøre solcreme på sine ben og vi kan se direkte ned på hendes bryster. Jeg spørger om du kunne tænke dig at slikke dem og hendes fisse og du stønner ja. Vi lægger os på sengen og du rider mig frækt til vi kommer samtidig. Vi gør morgenmaden klar og imens du finder en bikini tager jeg et par shorts på. Vi tager maden med ud i gården og placerer os nær den fremmede kvinde
Nilthergon Bytur 04
2002
Der lød en sagte stønnen derinde fra. Jeg var på vej væk da, jeg fik øje på en lighter på bordet derinde. Det lignede en lighter som Thomas havde. Jeg tog et skridt ind i mørket. Det var Thomas. Den hoppende krop var hende tøsen han havde danset med. Hun havde nederdelen oppe om livet og jeg kunne se hvordan hun hoppede op og ned af hans pik. Hun roterede samtidig med underlivet. Jeg bakkede og stødte ind i en krop. Vendte mig om og havde allerede en undskyldning på læben. Det var Pernille. Hun så forbi mig. Hen på de to kroppe. Hun lod sin hånd falde til mit skridt og kærtegnede omridset af min pik. Alt imens hun fulgte med i hvad der foregik. Hun hviskede mig i øret : ”Skal vi ikke tage hjem til mig”? Jeg kunne kun nikke. Hun slugte nærmest pigen med øjnene og forsatte, ”skal vi spørge om de vil med”?
U.Kent Min kones bedste veninde 04
2000
Da Ae kom til sig selv og igen rettede sig op, lød der en taktfast klappen. Igen var min forbavselse overvældende. Ved siden af min kone sad Ae’s datter og klappede med. Først blev jeg flov, men jeg indså snart, at dette også var et led i damernes rænkespil. Da applausen døde hen, kiggede Ae op på min kone. ‘Jeg vil gerne have pikken op i mig. Må jeg det?’ ‘Han er din helt til kl. 24. Du må bruge ham til, hvad du vil! Men kun i dag!! Det skulle Ae ikke høre to gange. Hun smed overdelen, lagde sig ned på rygge på madrassen og kaldte på mig: ‘Kom så og giv mig pik.‘ Jeg knælede mellem hendes spredte ben, trængte i et stød i bund, og med min kone og Oy som tilskuere nåede vi efter et heftigt ridt begge et nyt klimaks. Da vi var færdige trak Ae mig med ud under bruseren, hvor vi med masser af kys og kram vaskede hinanden..
Eriket Fru Larsens sexreflektioner 01
2006
Må jeg ikke sidde på dit lår ligesom da jeg var barn? Ok, sagde John med en runkestav som en pæl. Hun satte sig på låret, kørte fissen frem og tilbage, men der skulle mere til at få kussen til at kilde – så tissede hun ham ud over benene, onanerede hidsigt midt i urinstrømmen, John foregav at blive sur, trak hende op, lagde hende over knæet og gav hende nogle hvinende slag i enden. Av, av, sagde Erna, men med øjnene lysende af liderlighed.
The Consulter Opfyldelse af en drøm ved ISO 05
2001
Jeg smurte noget mere olie på deres stjerner og især den rødhårede fik meget! Jeg begyndte at fingerkneppe deres røvhuller, og især den rødhårede blev liderlig og stønnede! Den lyshårede spurgte, om de ikke måtte få noget større i, hvilket jeg svarede ja til! Jeg startede med den rødhårede og hun gav et stort hyl fra sig og bagefter begyndte hun at nyde det. Jeg tog hårdt fat i hende røvballer mens jeg kneppede hende! Herefter gav jeg den anden samme tur! Jeg lavede dette trick 5-6 gange og kneppede deres røv helt igennem, mens de legede med deres fisser for at få orgasme!
Hjerter2 I parken 08
2005
Inde i parken forsvandt de ind mellem træer og buske, så jeg ikke kunne se dem længere. ”Satans” tænkte jeg, men i det samme kikkede fuldmånen frem bag en sky og jeg fik et glimt af dem. De gik ind i et gammelt skur, der lå lidt afsides. Jeg listede i retning af dem og da jeg var kommet næsten derhen, kunne jeg høre hende. Hun stønnede og gav sig, så jeg måtte se. Forsigtigt sneg jeg mig nærmere. Der må have været en petroleumslampe i skuret, for lige idet jeg skulle til at kikke ind af en sprække i væggen, strømmede et gulligt lys ud af den åbne dør. Forskrækket trådte jeg et skridt tilbage og trådte på en gren, der knækkede med et højt smæld. Fyren stak hovedet ud af døren og kikkede sig omkring, men da der var mørkt mellem buske og træer kunne han ikke se mig og inde fra skuret kunne jeg høre hende sige: ”Skidt med det… jeg vil have dig NU”
Hjerter2 Vores første trekant 07
2005
Vi sad sammen med alle de andre i pejsestuen og kylede øl i halsen. På et tidspunkt sagde Frederik, at han skulle ud at tisse, og da min blære også var ved at være fyldt, gik jeg med. Mens vi stod der og blev flere liter lettere, sagde han, at han længe havde haft lyst til at kneppe Ditte. “Jamen det må vi jo se om hun er med på” svarede jeg i min halvbrandert. Vi gik tilbage til de andre, og Frederik sad lidt og snakkede med hende. Pludselig satte hun sig hen ved siden af mig. Lænede sig kælent ind til mig og hviskede ”Frederik siger, at han har fået lov af dig, til at kneppe mig, er det rigtigt?” “Ja, hvis du vil” sagde jeg. “Uhm gerne, men så skal du være med” svarede hun.
Gitte Gruppesex 04
2001
Vi skiftedes meget - nogen gange var det mig, der fik den store opmærksomhed af fyrene og veninderne, andre gange var det en af de andre - en skøn måde at være flere sammen på. Forestil dig f.eks. en af de situationer, jeg husker: jeg ligger på alle fire, ham med den store pik er i gang med mit røvhul, den anden fyr kører sin pik ind og ud af min mund, under mig ligger en pige der slikker min fisse og den anden pige kæler med mine bryster og kniber mine brystvorter! Bedre oplevelse og større ophidselse kan du næsten ikke finde - og når det så går på tur, er alle glade.
Gitte En fræk aften 04
2001
Det blev efterhånden lidt akavet at være i sofaen, så vi skyndte os alle 4 ind i vores store dobbeltseng – og nu ville jeg have pik, så jeg stillede mig på alle 4 med min drivvåde fisse lige mod Henriks stive pik. Han lod sin pik glide omkring mine skamlæber, for der efter at trænge dybt op i mig. Mens Henrik stod og kneppede mig, kunne jeg se at Flemming var i gang med at slikke Mettes fisse, og lidt efter kom hun i en voldsom orgasme. Flemming lagde sig nu hen over Mette og førte sin pik op i hende. ”Knep mig hårdere, ååh ja”, skreg hun. Jeg lagde mig hen over Mette og begyndte at slikke på hendes brystvorter (Hendes bryster er noget større end mine), hun lå nu med lukkede øjne og nød dels min tunge på hendes bryster, men også Flemming der kneppede hende.
Buller Til computeraften 02
2001

Peter begynde at tage på hende, og fortalte mig med en kort øjenkontakt, at alt var i orden. Han krængede hendes lille T-shirt af og åbenbarede hendes lækre nødder, som hurtigt røg ud af deres bh og ned i mine parate hænder. Hendes vorter strittede, og jeg kunne mærke at hun ville have mere af legen. Hun gled ned foran mig, og imens hun åbnende mine bukser og fandt dyret frem, greb Peter fat om nederdelen og krængede den op om hendes runde røv, og i mens hun begyndte at kysse og sutte min pik, gik Peter i gang med at bearbejde hendes fisse og balder med de bare næver, hvilket gjorde hende mere ihærdig med min pik.

Bifyren Det dejlige par 05
2001

’Læg dig ned på gulvet på alle fire’ sagde Michael til Janne. ’Jeg vil se ham kneppe dig’ Janne rejste sig fra sofaen og lagde sig på alle fire og skød røven baglæns. ’Hvad siger du til at kneppe min kone?’ spurgte Michael. ’Der er ikke noget jeg hellere vil’ svarede jeg og mente det. Som hun lå der på gulvet med ende i vejret så Janne utroligt indbydende os sexet ud. ’Så sæt dig på knæ bag hende og stik din stive pik op i hende. Jeg vil se din pik køre ud og ind af hende fisse’ sagde Michael. Jeg rejste mig hurtigt fra sofaen og fik mig placeret bag Janne. Jeg tog fat om min pik med den ene hånd og førte den mod hendes fisse. Janne var stadig godt våd og jeg trængte nemt op i hende.

Dildonisen Erotisk overraskelse 12
2004
”Så må du god serverer maden.” Hun går ud, henter maden og serverer for os. Jeg kan se på min mand, at han godt er klar over, der skal ske noget, men lige hvad ved han ikke *sf* Jeg beder hende om at sætte sig for bordenden med spredte ben og lege lidt med sig selv. Mens vi spiser, kan vi se at hun leger. Pludselig stopper hun og bliver lidt flov. ”Jeg kan ikke” siger hun. Jeg beder hende om at fortsætte, men hun gør det ikke. Jeg rejser mig, tager hende i håret, og beordre hende til at sutte min mand.
Erotikglæde Karnevalsinvitationen del 1 11
2004
- Det var ok, og jeg kørte de 3 piger hjem, velvidende, at Tina nok havde gang i en fræk dans igen. Jeg havde en utrolig ophidsende fornemmelse i kroppen under hele køreturen. På pigernes snak kunne jeg fornemme at samtaleemnerne ofte var sex, under deres ”møder”. Da jeg kommer tilbage, er Tina og de andre piger ude at danse, så jeg sætter mig ved deres bord og venter. Tina har igen gang i den fyr hun dansede med, men pludselig får hun øje på mig. Jeg viser hende en tommelfinger op, et tegn hun ofte får af mig når jeg syntes hun er rigtig god. Fanden tager ved hende, og jeg bliver nu tilskuer til en meget æggende dans fra Tinas side.
Erotikglæde Karnevalsinvitationen del 2 11
2004
Hun tog mine shorts af og satte mine hænder og fødder fast i manchetter til korset. Så tog hun nogle brystklemmer og satte fast på mine vorter. Jeg kommer om lidt og strammer dem yderligere sagde hun så, medens hun gav min pik en lille spiller. Tina drejede hovedet, og så at det var mig, der hang på korset. Hendes blik var meget sløret, som når hun er ved at komme. Er det en dejlig udsigt du har? spurgte hun. Han slikker bare min luderfisse så dejligt. Vil du se når han knepper min liderlige fisse, sagde hun. Jeg var i vild ekstase, og nikkede
Nilthergon Chatten 05
2004
- Ville du have lyst til at mødes? Jeg begyndte at få den velkendte summen i underlivet. - Det kunne da være hyggeligt... men hvem er det lige I er? Der gik lidt. - Fruen har drømt om at blive taget af en fremmed mand længe, og vi har søgt efter den rigtige igennem et par uger. Har endda aftalt et par møder, som ikke har levet op til vores krav. Jeg spekulerede på hvad deres krav mon ville være. - Charme. Selvtillid og hygiejne er vore krav. De var ikke kræsne. - Har du en stor pik?..
Carina En aften i klubben 05
2004
Fremmede hænder, der gled op under min nederdel. Det føltes på samme tid både skønt og foruroligende. Alle de mænd! For hvad kunne det ikke føre til? Men, på den anden side, Jørgen stod jo lige i nærheden, hvis jeg skulle få brug for hjælp… Jeg besluttede mig hurtigt til at nyde hænderne, der nu gled videre op under den korte nederdel og fandt mine nøgne røv! Hænderne kælede skønt for mine stramme baller. Et øjeblik efter mærkede jeg andre hænder under min åbne skjortebluse bevæge sig langsomt ind til mine dirrende og spændte bryster. Jeg kunne ikke længere styre mig selv! Mine ben rystede og jeg lod hænderne gøre, hvad de ville…
Natravnen Iscenesat
I 5 kapitler
01
2004
Chaufføren hjalp dem ud af vognen, og da han kørte væk, så Monika på Frank. - “Har du tænkt dig at tage ham med op på værelset?” - “Ja”, svaret var meget bestemt, - “du har tilsyneladende ikke noget imod, at ophidse mænd til bristepunktet, og du slipper altid godt fra det; det skal du ikke regne med at du gør i aften, lille skat”. Han vendte sig om mod hende samtidig med, at han tog fat i kraven på hendes pelskåbe og kyssede hende, - “og jeg er hos dig”. Monica følte, at det snurrede i hovedet. På en eller anden måde følte hun sig tiltalt af tanken. Chaufføren var en pæn og kultiveret mand i slutningen af 40’erne, han var høj og velbygget..
TIKI At elske med andre 08
2003
”Hva’ så, er det en god stor pik han har?” spurte jeg hende. ”Uhmm” svarede hun. ”Undskyld, men jeg kunne ikke høre hvad du sagde”, svarede jeg ”hvis du skal gøre dig nogle forhåbning om at få mere pik, så må du tale tydeligt” sagde jeg til hende. ”JA” stønnede hun, ”han har en dejlig pik” ”Nåå, det var bedre” sagde jeg.  Jens stod nu foran Lene og gav hende ordre til at sutte igen, mens hun red på min pik..
Fynsland Servicebesøg 06
2003
Jeg kunne mærke Oles pik banke op i dig. Stødene forplantede sig fra din kusse til min pik. Gennem den tynde væg mellem din fisse og din røv kunne jeg mærke Ole store pik fylde dig ud. Vi kneppede dig i hver sin takt. Når Oles pik var helt inde var min ude og omvendt. Pludselig greb du om mine nosser med den ene hånd og støttede nu kun med den anden. Du krammede dem og kradsede bag dem med dine lange negle. Det var mere end jeg kunne klare. Jeg var kommet forbi det punkt hvor jeg kunne holde tilbage. Det kildrede i nosserne...
K.C.S Sexvideo med svigerfar og svigermor 05
2003
Tove retter sig lidt op, og stadig imens Gunner tisser, tager hun hans pik i munden. Hun kan ikke nå at synke det hele, men prøver ihærdigt. Det hele ender i at de boller hinanden, på kryds og tværs, og pludselig er der billeder fra et eller andet museum. Vi snakker lidt om hvad vi har set, Trine er lidt forarget over at hendes forældre kunne være så vilde. Det havde hun aldrig forestillet sig, men hun måtte alligevel indrømme at det var ret frækt, det vi havde set.
C.L.Vie Skyggespil 05
2003
"Tag dine trusser af fru Jensen og giv dem til mig" Hun kikkede spørgende på mig, men gjorde det. På døren var der nu en skygge og jeg var sikker på at den var synlig fra stuen. Hvis man betragtede skyggen inde fra stuen, så var man ikke i tvivl om at det var en dame i nederdel som løftende den op, trak trusserne ned og gav dem til en modtagende skygge. Det var helt perfekt og en fræk ide synes jeg selv. Trusserne smed jeg over i døråbningen med ordene "Du har ikke brug for trusser til at holde dig varm når naboen er her". Det blev sagt så højt at man kunne høre det fra stuen...
Lene Min første "utroskab"! 04
2003
Kort efter vi var blevet gift, fortalte jeg min mand, at jeg godt kunne tænke mig at prøve en anden mand, men kun hvis han accepterede det. Han var lettere chokeret, og sagde at han ville tænke over det. Jeg havde glemt alt om det, da han pludselig nogle år efter spurgte mig. "Lene vil du stadig ha' en anden mand?" Jeg så på ham og sagde lettere overrasket; "Ja!" Så tilføjede han; "Der er en betingelse, jeg vil se på, og hvis jeg ikke er til stede, så skal du fortælle mig alt om det bagefter.
Lene Mit første møde med Steen (Bind min mand og voldtag mig) 04
2003
Han tog en lyddæmpet pistol frem, (en attrap det var i hvert fald, hvad han havde fortalt mig i telefonen). Han gennede os ind i vores soveværelse, hvor min mand blev truet til at tage alt tøjet af. Jeg fik så besked på at binde ham til en stol, mens Steen stod og sigtede på os med sin pistol. Jeg trak min mands arme om bag stoleryggen og gav ham håndjern på, så fik han remme om sine ankler og stolebenene. Da jeg var færdig, fik jeg besked på at tage mit tøj af. Ganske langsomt smed jeg mit tøj. Steen smed sine bukser og jeg måtte nu sutte på hans store stive pik, med den truende pistol mod mit hoved.
Lene Mit andet møde med Steen (Bind min mand og voldtag mig) 04
2003
Han fulgte mig nøje, mens jeg bandt min mand til træet, der var intet at gøre, han stod og pegede lige på min mave med den store sorte pistol. 
Da jeg var færdig, sagde "pistolmanden". "Tag dit kluns af din liderlige tæve." Jeg tog langsomt mit tøj af, mens jeg følte hvordan min fisse blev både varm og drivvåd. Om et øjeblik ville jeg blive "voldtaget". 
Steen smed sine bukser og viste mig sin store pik med ordene; "Sut så din liderlige so, hvis jeg er tilfreds, så lader jeg dig måske leve.
Nilthergon Sikke en fest 02
2003
Da talen var færdig, skulle vi lige synge en sang og se nogle billeder af fødselaren i alle mulige og umulige situationer. Så lyset blev dæmpet. Tanjas kæreste skulle hjælpe til, som den nye svigersøn. Midt under sangen forsvandt Tanja ned under bordet. Et kort sekund efter mærkede jeg hvordan min lynlås blev åbnet og min pik blev lukket ud i det fri. Jeg trak lidt i dugen og lagde hænderne over kors, så jeg dækkede mest muligt af hvad der foregik mellem mine ben. Et par bløde læber omkransede mit pikhoved og jeg følte hendes tunge slå smut hen over spidsen...
Nilthergon Juletid 12
2002
Jeg kunne mærke at det pressede på i pikken, så jeg begyndte at tænke på alt muligt andet, for at holde nydelsen længst mulig. Mit blik gled rundt i værelset og faldt på et stort spejl. I spejlet kunne jeg se at døren, ind til værelset, stod lidt på klem. Men ikke nok med det. I døråbningen kunne jeg se min kollegas kone, altså min ridende venindes mor. Hun stod der, splitterravende nøgen, med den ene hånd begravet i sit skød og den anden masserende hendes meget store bryster. I det samme kom datteren, i en gigantisk orgasme. Underlige lyde kom fra hendes strube og hun pressede sin snævre fisse ned over min pik i nogle kramper. Samtidig rystede hun som et espeløv og klemte om sine bryster med begge hænder. Hendes krop stod i en stor bue et par sekunder…og så faldt hun sammen over mig. Fuldstændig slap faldt hun om på siden og gled af pikken. - Det er løgn !- Tænkte jeg...
Sille og Jan Gadefesten 3. del slutningen 10
2002
- Knep mig Jan, åh gud knep mig, stønnede min nabokone mens hendes fingre gled ned over min mave og begyndte at løsne min livrem. Jeg lod hende arbejde og lidt efter faldt både bukser og boksershorts til gulvet. Jeg lagde mig på sengen og sagde højt – Rid mig kvinde, sæt dig på min stive pik og rid det bedste du kan. Erik, min nabo, stod og legede med min kone men skævede alligevel over til sin egen kone da hun kravlede op i sengen og satte sig overskrævs på mig og lod min pik glide op i sin fisse.