Sexklub/Swingerklub oplevelser                                    Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Trine L Orgie del 1 0604 Onsdag kl. 16 entrede jeg bodegaen, og der sad Hans og ventede på mig. Vi drak en enkelt øl med slænget, og blev så enige om, at vi ville liste hen et sted, hvor vi kunne drøfte detaljerne i fred og ro. Efter en flaske af husets vin var jeg efterhånden nået til det resultat, at hvis ikke jeg tog springet i aften, ville jeg aldrig turde, og det ville jeg så nok fortryde i umindelig lang tid fremover, så ved 19-tiden gik jeg hen og ringede til min mand, og sagde, at jeg nok kom lidt sent hjem, men at han jo altid kunne holde sig vågen, hvis han havde lyst.
Trine L Orgie del 2 0604 øjne, og nydelsen og fornemmelsen i såvel hænderne som underlivet var kolossal.
Fyren bollede mig hurtigt, og kom heldigvis inden jeg nåede helt derop. Han trak sig tilbage, og der var tid til en lille smule afslapning, og til at nyde synet af 3 fyre på madrassen, der alle var i gang med at servicere Mettes yndigheder. Hun lå på alle 4. En lå på knæ foran hende, og hun suttede ivrigt hans pik. En lå ligeledes på knæ bag hende, og bollede hende langsomt bagfra, mens en tredje lå på ryggen med hovedet under hende og slikkede hendes bryster. Et vanvittigt flot og lækkert syn.
Trine L Orgie del 3 0604 fter et par minutter kom Hans med et stort suk, og smuttede straks efter ud, men blev lynhurtigt erstatte af fyren foran, som hele tiden havde haft en finger på min klit. Han bollede mig nu, mens jeg stadig sad på skødet af Hans, og havde stadig en stiv kæp i hver hånd. Atter måtte jeg koncentrere mig om et eller andet for ikke bare at glide bort i orgasmens tåger, og jeg talte langsomt op, at dette var den 4. pik, der inden for den korte tid jeg havde været i klubben gled indenfor i min våde og parate fisse. Samtidig havde jeg nu atter en kæp i hver hånd, men opgav at tælle, hvor mange jeg i aftenens løb havde været i kontakt med på den facon.
Stuepigen 2 + 1 = 3 0604 Straks skifter tonen fra Ridderen, og Chicki er ikke i tvivl om at hun er nederst i hierarkiet når der leges. Ridderen beordrer Chicki til at finde manchetter frem og også hjælpe prinsessen i hendes. Og så vil han gerne have Chickis taske. Inden Chicki rejser sig, kysser hun prinsessen varmt på munden og giver hende et kærlig knus. Prinsessen besvarer kysset og knuser Chicki igen. Chicki finder manchetter i skabet, både til håndled og ankler, hun tager dem på, og tilbage i sofaen, gør hun det samme med prinsessen. Ridderen, som nu har kigget i Chickis taske sætter hundekæden i Chickis halskæde og sætter derefter en kæde i prinsessens halsbånd. Han beordrer dem begge til at rejse sig op og følge med ind i det lille rum.