Udnyttelse                                                                         Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Slavefyr/tjener Taxaturen 08
2007
"Har du penge med?" "Øh - nej! Jeg troede..." "DU skal ikke tro noget som helst! Hvad bilder du dig ind?! Tror du jeg betaler for din taxakørsel?" "Nej - nej, men jeg fik jo at vide at..." "Ja det må du virkeligt selv klare" "Suk - så må jeg jo tilbage..." Chaufføren kiggede i spejlet. Nu skal man vist vægte sine ord. "Sludder! Lille mand. Du kan sikkert betale ham i naturalier", svarer hun sukkersødt. Natu... hva'for'noget. Jeg må have tabt underkæben, for chaufføren kigger vredt på mig i bakspejlet: "Er der nogen problemer, Mester?" "Ja - deeeet ligger såd'n at jeg har glemt mine penge. Vi er nok nødt til at vende om...” "Vende om.. Hente penge - Den er god med dig. Og så smutter du fra en regning på fem hundrede...?"
 
Nalk Pigernes smukke planer 08
2002
For nylig inviterede Manuela mig med til en skolefest, da hendes mor ikke havde tid. Til festen gik det hårdt for sig med dæmpet, rød belysning, højttalerne drønende i allerhøjeste gear, og hundrede skolepiger flimrende rundt i lokalet. Jeg dansede mest med én af  hendes klassekammerater, ved navn Lissy. Da musikken blev roligere og mere dæmpet, kom hun helt tæt ind til mig og lagde hænderne på mine balder, pressede sig ind mod mig, mens hun hviskede i mit øre, at de unge fyre ikke sagde hende noget. Hun var vild med ældre, modne mænd med  grånende hår - sådan nogle som mig. Hun beviste også at hun mente det alvorligt, hendes hånd listede sig ned i mellem mine ben og i et nu havde jeg problemer med at være i mine bukser - hvis I forstår hvad jeg mener. Hendes bløde hånd kælede udenpå bukserne for min stive pik. Sådan en lille luder, tænkte jeg. Men mod hendes kælne fingre havde jeg intet forsvar. Jeg blev så liderlig, jeg næsten kom lige der på dansegulvet.
 
Nilthergon Damefrokost 04
2002
”Hold kæft nogle nosser, de hænger da voldsomt, så store nosser har min mand ikke”. Så slap hun dem grinende og jeg kunne forsætte. Da jeg nåede rundt til Mona, kiggede hun på Lissie og sagde: ”Jeg tror heller ikke din mand har så stor en pik…og er så god til at bruge den”, det vakte en del latter. Lissie så spekulativt på mit lændeklæde. ”Det ser nu ikke voldsomt ud herfra”, kommenterede hun. Der blev stille og jeg forsvandt skyndsomt ud i køkkenet. Jeg følte mig ikke helt tilpas i denne situation mere. Det var tydeligt hvad de fire damer var ude på. De ville have pik og det var meningen at jeg skulle give dem det. Jeg blev næsten helt forpustet ved tanken. Jeg skænkede mig et stort glas vin og tømte det. Hvad jeg havde ment ville være en spøg fra Monas side, udviklede sig nu til ramme alvor. Jeg overvejede seriøst at skride; men ville ikke være mere til grin end højst nødvendigt. 4 på en gang. Det var noget de fleste mænd drømte om, altså flere kvinder; men fire…
Zeke Afstraffelsen 3 02
2006
Mulighed nr. 1: At du bliver overgivet til politiet med den efterfølgende straf for voldtægt og indbrud. Mulighed nr. 2: At du indgår en slavekontrakt med mig. Dette betyder at jeg må bruge dig til alt hvad min fantasi nu kan finde på og det er meget! Dernæst at jeg må videofilme det alt sammen. Eneste begrænsning er at du ikke vil lide varig fysisk overlast og at kontrakten gælder de næste 3 uger, 24/7! Valgmulighed nr. 3 er Cindys mand. Samme antal timer med ham som du brugte med Cindy. Jeg bør nok lige nævne at han er en hardcore sadistisk homoseksuel med en hang til ekstreme perversiteter. Han har kun Cindy som facade og selskabeligt påhæng. Du vil sikkert ikke kunne hverken sidde, gå eller benytte toilettet normalt de næste 14 dage
Eriket Fru Larsen får afrikansk sex 01
2006
Moussa stod og spillede pik lige for øjnene af hende – han var rigtig brunstig – men Erna klagede sig lidt over ømhed i både kusse og røv efter gårsdagens pragtfulde kneppetur. På et tidspunkt tørrede hun gulvet over i Moussas beskidte badeværelse,og medens hun lå på knæ, kom Moussa hen til hende, hev hendes trusser lidt til side og begyndte at slikke hende i fissen. Åhh, det kilder Moussa, jeg kan næsten ikke styre mig! SUT PÅ MIN KLIT!! Ahhh, Ernas kusse var godt fugtig nu, men lige i det samme ringede det på døren, det var Ali!
Lotuspigen En hel søndag 02
2005
Så får alle 4 karabinhager et enkelt hul mere… og det ringer på døren. Du går ud og lukker op, og jeg kan høre stemmerne - ikke hvem det er, men der er to eller tre stemmer ud over din. ”Kom indenfor,” siger du, Gud hjælpe mig. Jeg klemmer øjnene hårdt i og tænker: Ind i stuen med dem og kom så herind og befri mig i en fart. I det samme hører jeg dig lige uden for døren til soveværelset. ”Hun er herinde, vær så god.” Det er løgn, tænker jeg. ”Hvor gemmer du hende ?” og ”Sover hun endnu ?” Åh Gud, jeg kender de stemmer ? Sig det er løgn
Zeke Afstraffelsen 04
2004
Både hendes stønnen og bevægelserne med hånden blev stadigvæk hurtigere og hurtigere og underlivet gyngede med i samme takt som hånden. På nuværende tidspunkt havde jeg trukket bukserne ned og stod med mit jernhårde lem i hånden og spillede det af i samme takt som hendes frække sved glinsende fisse løftede og sænkede sig på bænken. Lige før at jeg skulle komme rejste hun sig pludselig fra bænken og styrede lige hen imod badeværelsesdøren. Før jeg nåede at få pikken tilbage i bukserne og komme ud af vinduet igen, flåede hun døren op og grinede mig lige i ansigtet. ”Håber du nød mit show og din nuværende beskæftigelse, for jeg skal fandeme sørge for, at en taber som dig mister sit job. Se så at komme ud af mit hus ynkelige tøsedreng!”
Zeke Afstraffelsen 2 02
2005
Jeg er ved Deres hjælp på vej til at blive et bedre menneske!" Hendes ordvalg, synet af den dejlige pariserrøv, den corsageklædte talje samt de lange strømpebeklædte ben, fik igen min pik til at rejse sig, og ganske hurtigt var den så hård som før min udløsning. "Du svarede mig med et "På vej?" Det vil sige, at du ikke er der endnu? Det må vi jo lave om på!" Med disse ord lod jeg nu mit jernhårde lem glide op i hendes meget stramme fisse. Som en ekstra bonus begyndte hun at klemme om min pik. "Det er godt at du søger for at træne din luderfisse med bækkenbundsøvelser," stønnede jeg højlydt
Dildonisen Til fri afbenyttelse 12
2004
Efter kort tid kunne jeg høre latter fra nogle mænd, ved ikke hvor mange eller hvem. Jeg hev i min mand, tiggede ham om at vende om, men han grinede bare og sagde ”Vær så god drenge, giv hende så det, hun har fortjent.” Kunne mærke, at min mand forlod mig, og hørte bilen starte og køre væk. Jeg græd, så tårerne løb mig ned af kinderne. Pludselig kunne jeg mærke famlende hænder overalt, og min kjole blev flået i stykker, hvorefter jeg blev bundet til et træ. Der blev grinet, og en dyb stemme sagde: ”Hvad hyler du for, du kan bare vente til vi er færdige med dig."
Nilthergon Mødet 06
2004
“Kan jeg få lov til at komme halvdags?” Spurgte jeg vredt, mens jeg fortsatte med at kneppe hende. Jeg kunne høre at der blev taget i døren. Hun så vredt på mig og rystede på hovedet. Forsøgte at skubbe mig væk. Jeg pressede hende mod bordet og trak mig ud. Lagde min vægt ovenpå hendes og lagde pikken til rette mod hendes bagerste hul. Hendes øjenlåg fór til vejrs. Jeg så spørgende ind i hendes øjne og pressede på. Hun spjættede og vred sig; men sagde ikke en lyd. “Hallo. Er der noget galt derinde”? Lød det ude fra gangen. Pikhovedet gled indenfor. Hun åbnede munden i et tavst skrig og lå helt stille. Jeg opretholdt presset ...
Nilthergon Godt naboskab 06
2004
Med blikket fæstnet på min nabo, begyndte jeg langsomt at spille pik. Med langsomme bevægelser, lod jeg mine fingre danse op og ned ad pikken. Jeg lukkede øjnene og forestillede mig at hun var lige der foran mig. På knæ, med min pik i munden. Hold kæft, hvor var jeg liderlig. Et sagte klik, fik mig tilbage til virkeligheden. Jeg så til siden. Hun var væk. I det samme faldt en skygge over mig og jeg mærkede en varm hånd tage fat om roden på min pik. Det var naboen. Hun havde forladt sin altan og listet ind til mig mens jeg sad og fantaserede. Nu satte hun sig på hug foran mig, fjernede min hånd og begyndte at spille pik på mig.
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 1 09
2003
Jeg stod og drak vandet fyldte det så igen. Det næste glas ”lod” jeg løbe ned af min tynde sportstrøje. ”Uha, det er koldt”. Jeg begyndte at føle på mig selv igennem trøjen. Jeg kærtegnede mine bryster mens jeg lod som om jeg frøs. ”Maria, jeg henter en trøje som du må låne”. Margit gik op på 1. sal. Jeg begyndte at tage alt mit tøj af. Jeg kunne høre at Margit kom ned af trappen. ”Her er så trøjen og…” Margit kikkede på mig og blev helt rød i hovedet.
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 2 09
2003
Margit begyndte timen på samme professionelle måde som hun plejede. Da hun var nået ind i diktat lod jeg min hånd ”lege” med min kusse. Ingen kunne se med undtagelse af Margit. Lige pludselig stammede hun og de andre kikkede op. Jeg gjorde det ikke, men min hånd trak jeg stille tilbage. Lidt efter kom hånden tilbage og jeg fik nu en glidetur. Jeg så op og mødte Margits øjne. Nu var hun ikke professionel, men liderlig.
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 3 09
2003
”Av, hvad er det”. Jeg spurgte mens jeg havde taget et stykke tøj øverste oppe. Da det var foldet ud kunne jeg godt se det var en brystholder med blonder. ”Sådanne en har jeg aldrig set. Dem min mor og jeg bruger er bare i bomuld og hvide”. Jeg tog den op for at prøve den udenpå mit tøj. Damen som hed fru Nielsen og siden Grete spurgte om jeg ville have en af hendes gamle brystholder. Jeg nikkede ”ja tak"
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 4 09
2003
Tag mine bukser af” lød min kommando til Margit. Jeg havde stadige taget i hendes hår mens hun knappede mine bukser op og tog dem af. ”Også mine trusser”. De kom hurtigt af. Jeg førte nu hendes hoved mod mit dampende skød. ”Slik, slik din drukmås!” hun slikkede vildt og dejligt og snart kom den dejlige krampe i mit mellemgulv og udløsningen gennemstrømmede igennem min unge krop. Jeg tog nu mine bukser og gik igennem køkkenet ned til kælderen
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 5 09
2003
Jeg kikkede mig rundt og fandt en avis som jeg rullede sammen. Med et så slog jeg efter Margit med avisen. Der lød et brag og Margit hylede. ”Skal du hyle? Så skal du også have noget at hyle for”. Jeg blev ved og ved. Margit slikkede vildt og dejligt. Jeg åbnede mine øjne lidt, og så kvinden stå ude i gangen og kikke. Jeg var tæt på målet, klimaks, ligeglad, bare jeg kunne komme. Komme af med min spændinger som var sparet op i 3 uger. Næste gang jeg kikkede stod kvinden, damen, konen, bag Margit og skulle lige til at rører hende. Margit skreg forskrækket op...
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 6 09
2003
"Læg dig på måtten din luder!" Lene var ikke glad for situationen, men lagde sig på måtten på ryggen. Karens øjne var vilde. Hun hev i snoren hos os begge. Stod nu med spredte ben imellem Lenes krop. "Din luder, tror du kan tage hvem som er der. Jeg ejer dig!" Med de ord begyndte hun at tisse over Lene som gav et forskrækket brøl fra sig. Strålen var først på Lenes bryster, men kom langsomt op til Lenes ansigt. Hun prøvede at kravle væk, men Karen slog hende hårdt. "Drik de gyldne dråber, din luder"
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 7 09
2003
En lussing fik jeg. Det sang i hele hovedet. "Hvorfor gør…" Hun tog mig i håret og tvang mig i knæ. "Hvor vover du at komme og ødelægge min prædiken og mit liv! Har du ingen skam i livet?" Hun rev mig i håret hårdt og gav min endnu en lussing. Hun tog nu hårdere i håret og jeg havde tårer i øjne. "Som straf skal du slikke mig. NU!" I det samme løftede hun op i præstekjolen og tvang mit hovedet imellem hendes lidt kraftige lår.
Linda Sådan forførte jeg min lærerinde 8 09
2003
Jeg gik ud i køkkenet og der stod to kopper og tekande samt et hvidt forklæde med hvid kamme til. Dette måtte være fra menighedsrådets mødelokale. Jeg tog mit tøj af og to derefter forklædet og kappen på. Intet andet. Gik ind i stuen som intet var mere naturligt. Margit var ved at tabe munden, mens Lene smilte gådefuldt. Jeg dækkede bord og begyndte at hælde te op. Lene rørte mig bagved og dette gjorde at jeg spildte lidt te. Betalingen kom prompte. Et hårdt slag fik jeg bagfra: Slik det op, dovne stuepige"
Littlebig Jagten 1. del
Bortført som slave
08
2003
Der bredte sig et stort smil på Matts ansigt. ”En lille tissemand, det kan jeg lide.” Han tog den undersøgende i hånden, som havde han købt en ny hundehvalp. Per blev aggressiv over befamlingen og rev i Matts arm uden effekt. Så  knyttede han hånden og slog ud efter Matts ansigt. Matt vidste slaget ville komme og undveg, og stadig med højre hånd om Pers pung, gav han Per en syngende lussing. Der var virkelig kraft bag, og Per mærkede sin læbe flække, og han så sol måne og stjerner. Matt truede, ”Slå aldrig ud efter mig igen"
Littlebig Jagten 2. del
Jaget
08
2003
Per havde ikke en chance for at orientere sig, da han blev lukket ud. Matt smilede venligt, men nedladende. ”Du har 10 min. fra nu.” Matt klappede ham i røven. Per løb for livet. Der var en smal sti og snart var Per langt væk fra Matt. Han stoppede og fik vejret, han lyttede, der var fuldstændigt stille. Ingen motorstøj eller musik, kun en ugle der tudede. Per valgte at forlade stien. Det gik langsommere, han mosede rundt, prøvede at holde en lige retning, men snart var hans nøgne krop helt forrevet..
CO Jeg blev taget af en mand 9 07
2003
Nu mærkede jeg noget ved mit røvhul. Det var Majas lange ranglede fyr med den store tissemand, han sagde "Når du boller min pige, skal jeg bolle dig i røven, du skal blive så gennempulet at du kan mærke det i mange dage". Samtidig stødte han pikken langt op i røven på mig. "Av, av, av for fanden du flækker mit røvhul din store røvpuler, av av av åhh" Han stødte den endnu længere ind, det gjorde fandens ondt. Jeg prøvede at skubbe lidt til Maja, men hun stod fast og jeg sad fast. Efterhånden kom der to stempler i gang og efterhånden kom de til at køre i takt. Det gjorde pokkers ondt i mit røvhul samtidig med at kildrede i min pik.
CO Slave for tjenestefolket 8 07
2003
Nøgne gik vi gennem stalden. Da vi nåede melasse baljen, sagde hun, at jeg skulle kravle op i baljen og sætte mig ned. Det var en underlig fornemmelse, melasse er næsten lige som sirup. Der sad jeg i melasse til halsen. Marie sagde, at nu kunne jeg rejse mig op. Jeg kom op og stå med besvær. Alt klæbede. Jeg kom ud og ned af baljen og begyndte at gå. Jeg måtte gå med benene noget fra hinanden, for at lårene ikke skulle klæbe sammen. Min sæk med klodserne havde klæbet sig fast bag på det ene lår..
CO Cykelpiger på afveje 5 06
2003
Hun blev dog noget forbavset da hun så mig springe ud af traktoren, dels fordi jeg var så beskidt, men mest fordi mine nosser hang så tydeligt fremme. Jeg lod som ingenting og gik med hende over til veninden, og da jeg gik over mod hende, var det tydelig at hun havde blikket rettet mod mine nosser, og jeg kunne begynde at mærke, der var ved at komme liv i svansen igen. Pigerne stod og fnisede lidt. Jeg gik ned på knæ for bedre at komme til at løsne kæden som havde sat sig fast. Mens jeg lå begyndte det at stramme omkring pikken og inden længe var den som en jernstang
CO Majas liderlige søster 6 06
2003
Jeg blev også hurtigt klar over at det er mig de talte om, for Maja sagde: - Du skal se en slap sæk min chef har når han går hænger den halvvejs nede mellem knæene, men det er fantastisk når han boller, så svinger de helt op på maven når han tager mig bag fra. - Det må være spændende, tror du jeg kan få ham til at bedække mig? spurgte den anden. - Jeg ved ikke svarede Maja, han har været hårdt medtaget i dag, først bedækkede han soen... - Hvad! sagde den anden, - bedækkede han soen, det må have været frækt at se på, jeg bliver helt våd ved tanken. - Jeg blev også liderlig da jeg så det, sagde Maja, - så jeg gjorde hvad jeg kunne for at vise at jeg også var klar til bedækning
Carina Den kønne matros 05
2003
Jeg stod mellem de to senge og stirrede paralyseret på Jans billeder. Jørgen havde vendt sig mod mig, og meget tæt bag mig stod Jan. Det føltes med et, som om luften i kahytten sitrede! Vi stod helt stille, helt opslugt af øjeblikket. Jeg ville lade min ubændige liderlighed styre, hvad der videre skulle ske. Så mærkede jeg Jans hænder omkring mine bryster. Samtidig kom Jørgen helt tæt til mig. Hans læber strejfede først ligesom tilfældigt min hals og så lod han tungen langsomt glide videre, op over min hage og ind i min halvt åbne mund. Vore tunger mødtes i en heftig udforskning. Som i en tåge registrerede jeg svagt, at Jans hænder bevægede sig op under min bluse og ind under brystholderen.
Wande54 Overraskelsen 01
2003
"Shit" lød det da hun trykkede på lyskontakten og intet skete. Mumlende tog hun overtøjet af og satte sin taske på hylden foran spejlet. Hun gik hen mod døren til stuen, hvor hun stod med ryggen til mig og skulle til at tænde lyset der, da jeg lynhurtigt trådte frem og lagde en hånd over hendes mund, mens jeg med forvrænget stemme hviskede "Ti stille og gør som jeg siger! Så sker der ikke noget med dig."...