Urin/Scat/Lavement                                                      Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Marthin Oversygeplejersken Edna 11
2006
Hun lå splitternøgen på Bentes briks med en lille rund pølle under lænden, for at skubbe hendes underliv opad, så vandet bedre kunne løbe ind i hendes underkrop og ved siden af briksen stod standeren med lavementkanden hængende fyldt op med over to liter varmt vand, den tynde gennemsigtige slange løb ned mod tuden, den spidse hvide rør lignende genstand med den lille hane til at lukke for vandtilstrømningen, som på et tidspunkt skulle indsættes i hendes numse, som Bente var i gang med at forberede til det lavement som hun skulle nyde i samværet med Bente.
 
Marthin Oversygeplejersken Edna 11
2006

Og selvom det føltes vildt liderligt at blive slikket i numsen og blive overgramset i alle hendes gemmer med hans enormt liderlige hænder og fingre for ikke at sige hans deflorering af hende, med sin stive liderlige pik, så savnede hun alligevel Bentes følsomme fingre i sin fisse og numse og hun var efterhånden dødtræt af hans krævende måde at kun tilgodese sig selv og han krævede at hun slikkede Bentes fisse mens han kneppede hende og havde begravet sine fingre i hendes stramme numsehul, som efterhånden var godt ømt og da hun nægtede ham at fortsætte med sine krævende øvelser, så fik hun et par hårde klask i sin bare ende og han brølede ind i hovedet på hende at her var det kun ham der bestemte.
 

Marthin Tissetrolden 11
2006
Når hun mærkede hun var trængende og skulle tisse og stod stille og tissede i bukserne, så følte hun, hvordan hendes underbukser opsugede væsken og fugtigheden og den varme urin, bredte sig over hele hendes underliv og når hun havde tisset færdig og de sidste dryp lå nede i skridtet på hendes våde bukser. Så bredte fornemmelsen sig over hele hendes bare ende og skridtet og fissen blev først kold, så kom resten af hendes underliv og når hun stod stille og mærkede den kolde fugtige fornemmelse, både på hendes ende, mave og i skridtet, så kom orgasmerne rullende ind i hendes underliv og hvis hun sad hjemme, så lod hun sine fingre massere sin klitoris og så gik hele hendes univers i gang og gav hende en masse orgasmer, sad hun i toget eller en bus, så lirede hun gennem lommen i de våde bukser og så gik det hele i hende, så kom alle følelserne op i hende og hun sad stille og fik de skønneste orgasmer
 
Marthin Tur i parken
(urin)
0705 Så jeg satte tempoet op for at nå op på siden af damen, så jeg kunne fortælle hende, at jeg ikke var en voldsmand, og da jeg nåede hende, fik jeg hende til at stå stille og sludrede med hende. Hun så sig nervøst om og kiggede på mig, og pludseligt gav hun sig til at græde. Hvad fanden havde jeg nu gjort, når hun begyndte at græde fordi jeg talte til hende. Men nej, svarede hun, jeg er på vanddrivende piller, og jeg skulle sådan tisse, men alle toiletter er lukkede, og man kan jo ikke sætte sig i buskene med bukserne nede om haserne, så får man vel en bøde for uterlig optræden, og nu står jeg her og tisser i bukserne og jeg kan ikke stoppe, hvad skal jeg dog gøre? Jeg tog damen, som kaldte sig Ruth, om skulderne og trøstede hende, så godt jeg kunne. 
Regntøjsslave33 En lille sød historie
(advarsel - scat)
0104 Mødet gik ud på, at jeg skulle være iført rødt tøse/luder regntøj og røde gummistøvler. Jeg skulle medbringe gummimaske, remme, reb, blindfold og have opsat en stor butt-plug. Vi skulle mødes for første gang i skoven, hvor jeg skulle parkere ude i Herlufsholmskoven, gå ca. 100 m ind i skoven ad stien, og dernæst 20-30 m væk fra stien ind til højre. Her skulle jeg lægge mig på alle fire iført regntøjet, gummimasken, blindfold, remme påsat håndledene og benene bundet sammen og opsat butt-plug'en. Dernæst skulle jeg blot ligge og vente. Der gik 5-8 min. så stod der en mand ved siden af mig..
Charlotte m-tøz Jeg blev tvunget til at tisse foran dem 0903 Jeg vækkede Master med en morgenbakke og et kys, og ville smutte ud og tisse. ”Hvor skal du hen” sagde han. ”Ud og tisse” svarede jeg. Men han beordrede mig til at blive inde i sengen hos ham og snart var vi i fuld gang. Men det var kun ham der kunne få noget ud af det sådan rigtigt, for jeg var så tissetrængende at var jeg kommet i en orgasme havde jeg tisset i tykke stråler ud i sengen og det turde jeg ikke.