Voldtægt                                                                           Tilbage

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Merlin Fittness 02
2008
Bruseren overdøver lyden bag dig, og først for sent lægger du mærke til en skygge bag dig. Inden du når at vende dig om, bliver et håndklæde bundet om dine øjne, og du bliver presset ind mod den kolde flisevæg. Du åbner instinktivt munden for at skrige, men et hvæsende advarsel om at holde kæft, ellers… får dig til lynhurtigt at lukke den igen. Du har grebet fat om brusestativet for ikke at falde på det sæbeglatte flisegulv, og du mærker et par stærke hænder på dine hofter, trække dig bagud, så du ikke kan give slip uden at falde. Stående i den delikate balancegang, kan du kun vente på hvad det næste vil blive, og du får ikke lov at vente længe. En nøgen varm mandekrop bliver presset mod dig, en stenhård pik bliver gnubbet mod din nøgne våde hud. Voldtægt
 
U.Kent Nina 04
2000
Ole har overfaldet en ung kvinde på vej op ad bakken. Hun står nu med sin bluse trukket op over hovedet, så brysterne stritter frem; hænderne er bundet fast til en gren over hendes hoved med snoren fra hendes shorts, der er faldet til jorden og nu ligger hen over hendes kondisko. Jeg kan ikke undgå at bemærke hendes velskabte krop, flotte bryster og glatbarberede skød. "Hvad har du gang i!! Slip hende fri". Jeg tager et skridt hen mod pigen, men bliver bremset af Ole. Da jeg prøver at komme udenom, får jeg et ordentlig puf, så jeg ryger på halen ind mellem to træer. Ole begynder nu at befamle kvinden. Hun prøver at få sine arme fri, men uden held. Ole lader sine hænder kærtegne og klemme hendes bryster. En hånd glider ned over maven og lægger sig på det glatte skød. Fra min position nede på jorden kan jeg se, at et par fingre trænger ind i kløften og begynder at fingerkneppe hende.
 
Lene Indbrud om natten 12
2000
De to andre ser på mig og siger; "Jo lad os gennemkneppe den liderlige tøs, så hun ikke får brug for de kunstige tingester foreløbig!" Jeg bliver mere rolig et stykke tid, de vil altså åbenbart bare kneppe mig, skønt! De smider tøjet på nær nylonstrømperne, det er 3 farvede fyre, den ene er helt tydeligt neger - næsten sort. Jeg ser de 2 andres pikke et par dejlige pikke på 21-22 cm og ret tykke - det tegner godt. Så vender negeren sig og jeg får et chok, han har en pik på 30-32 cm og den tykkeste pik jeg har set, det farer gennem mit hoved - den klarer du ALDRIG! De to andre siger til negeren, "Du skal sidst - ellers kan vi jo slet ikke mærke noget." Han griner og siger; "Det er helt ok, så kan i ride hende til for mig dværge!"  Han griner og fortsætter; "Det her skal nok blive sjovt."
Mr X Pernille 06
2004
Han træder et skridt tilbage, og kommandere "Af med tøjet tøs". Og da hun ikke adlyder straks, træder han hurtigt frem og med en sviende lussing trækker han blod fra hendes læbe. Tårerne løber ned af Pernilles kinder mens hun begynder at trække sine cowboy bukser ned, da de ligger for hendes fødder siger han "lad mig se dine patter". Da hun åbner sin brysteholder, træder han frem og smider den på gulvet for hende og begynder ivrigt at kramme hendes bryster. "Dejlige store patter, dem kommer jeg til at elske at rive i"
Frodo Indbrudstyven 12
2002
"Frue, slik mit lem rent, slik det rent og smag Deres egne safter." Du ryster krampagtigt på hovedet og drejer hovedet væk. "Nej, det er ulækkert, sådan noget gør jeg altså ikke, jeg har aldrig..." Men han vil stadig ikke høre på dine protester og griber fat omkring din hage og drejer dit ansigt rundt. "Frue, jeg tør vædde på, at De godt kan li' det - og tænk på at Deres mand garanteret netop nu også bliver slikket af denne kollega, som han overnatter hos. Kom nu, slik min stive pik." Du protesterer, du ryster på hovedet og du skriger - og straks er hans store hånd over din mund og han hvisker "Så må jeg vist finde noget at binde dem med, frue, og noget at lukke deres kønne mund med."