LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fynsland©

To om een

Min kammerat Ole og jeg var taget i byen for at få et par øl. Vi fandt hurtigt et værtshus og gik indenfor. Indenfor var det varmt og jukeboxen spillede popmusik, og folk snakkede. Vi fandt et bord lidt for os selv og Ole gik i baren efter to øl, som vi hurtigt drak .

Ved bordet ved siden af sad en enlig kvinde og nød en øl. Vi inviterede hende over til vores bord. Hun takkede ja, rejste sig og satte sig over hos os. Jeg kunne mærke en svag duft af en god parfume da hun satte sig. Vi præsenterede os og hun fortalte hun hed Conny. Jeg kiggede noget efter hvordan Connys figur var. Hun havde lange bukser på og en bluse, og jeg kunne tydeligt se at hun havde store bryster, en slank talje og en ret stor rund røv. Ole gik igen i baren. Denne gang efter tre øl.. Ole kom tilbage med øllerne og vi blev bænket. Conny viste sig at være utrolig sød og nem at snakke med. Hun fortalte at hun var fraskilt på fjerde år og boede alene sammen med sine to børn. Vi fortalte lidt om os selv, hvad vi lavede og så videre. Vores øl var ved at være tomme igen og da jeg spurgte om Ole og Conny ville have en mere, svarede Conny at vi jo tilsyneladende var et par søde og fornuftige unge mænd, så hun turde godt invitere os hjem på en kop kaffe. Vi drak ud, rejste os og gik ud i den kolde januaraften. Conny viste vej til sin bil. Ole og jeg steg ind i bilen og Conny startede, vendte sin bil og kørte.. 

Vel ankommet til Connys hus gik hun forrest op til hoveddøren, fik hurtigt låst op og fik os inden døre. Jeg husker ikke meget om husets indretning, men vi blev vist ind i stuen, hun serverede en øl, og gik i køkkenet og lavede kaffe. Jeg lagde selvfølgelig meget mærke til hendes krop, nu hvor hun gik rundt i stuen, og hun var ret flot. Hun havde ret brede runde hofter og en god rund røv, hvor man under de ret løstsiddende bukser fornemmede hvordan hendes baller vibrerede for hvert skridt. Det sugede i maven og appetitten på øllet var ikke voldsom. Hun serverede kaffe og satte sig i en stol overfor os, idet vi havde sat os i sofaen. Vi drak kaffe og snakkede et stykke tid. Hun fortalte at hun siden sin skilsmisse havde haft et par kærester, men at de jævnaldrende mænd hun havde mødt var mere interesseret i at få varm mad, madpakke og renvasket tøj, end de var i hende, og det gad hun bare ikke efter mange års ægteskab med en karrieremand.

Da vi havde snakket sammen et stykke tid sagde hun at vi havde placeret os strategisk dårligt, idet der jo var meget "langt" tværs over sofa bordet til os, men hun ville gå direkte til sagen og invitere os med op i sit soveværelse.

Vi rejste os alle tre og hun viste os op. Hun gik forrest, jeg fulgte efter og indsnusede den behagelige svagt duft af en god parfume, mens jeg nød synet af hendes vuggende hofter mens hun gik op ad trappen. Da vi kom ind i soveværelset, som var hyggeligt begyndte hun resolut at tage sit tøj af. Jeg har aldrig været så genert hvad det angår, så jeg trak også mit af så jeg stod splitternøgen samtidig med hende. Hun var en flot frodig kvinde, med virkelig figur, store tunge bryster som afslørede hendes alder ved at de hængte noget, men de var pæne. Hun havde en lille veltrimmet mørk dusk mellem benene.

Ole var vist meget genert, for han var en evighed om at klæde sig af. Hun gik hen til sengen og lagde sig ned. Jeg gjorde det samme fra den anden side af. Jeg begyndte at kæle for hendes krop, hun havde en dejlig stor fyldig blød røv. Vi kyssede og jeg blev lynhurtigt meget ophidset ved at røre ved denne modne kvindes krop. Jeg rørte hendes bryster som var bløde og tunge.

Omsider var Ole færdig med at klæde sig af og lagde sig ned på hendes anden side. Så tog vi for alvor fat. Vi kælede for hendes bryster, mave, hals, lår og røv og kyssede og slikkede hendes bryster mave og inderlår. Hun duftede dejlig renvasket og svagt af parfume. Vi kælede først blidt, men blev hurtigt ophidsede og krævende. Hun nød tilsyneladende at få suttet sine bryster ret hårdt, for hun begyndte at stønne svagt da jeg satte ind med en sådan behandling.

Alderen og en fødsel havde trods det at hun var velholdt sat sine spor på hendes krop, hun havde lidt mere maveflæsk og noget tykkere lår end de 16 - 20 års piger jeg ellers havde været sammen med, men på en måde var der noget meget mere kvindelig udstråling over denne modne frodige kvinde. Jeg nærmede mig hendes dusk og kunne mærke på hendes bevægelser at hun var forventningsfuld. Hendes åndedræt var tungt og dybt. Hun viste sig at være glatbarberet fra anus og helt frem til hvor de store skamlæber mødes. Jeg hæftede mig ved duften og udstrålingen fra hendes frodige varme dejlige krop. Jeg gav hende et langt slik i hele skamlæbernes længde, helt op på klitoris. Hun sukkede dybt, og jeg begyndte en mere systematisk bearbejdning af hendes skamlæber og området omkring klitoris.

Ole kælede og krammede hendes bryster kunne jeg se. Jeg koncentrerede mig om "arbejdet", og kunne pludselig mærke at de flyttede rundt. Hun havde grebet fat i Oles pik og trukket ham op til sit ansigt og begyndte at sutte på ham. Han sukkede højlydt og jeg kunne se hendes hånd kæle for hans nosser samtidig. Jeg havde efterhånden koncentreret behandlingen om klitoris og hun roterede efterhånden noget med underlivet. Pludselig stoppede hun mig, og skubbede os væk. Jeg tøvede, - hvad ville hun nu? Hun fik mig til at overtage sin plads, jeg lagde mig på ryggen og hun steg overskrævs på mig. Hun greb om min pik som var så stenhård som aldrig før og sænkede sit underliv langsomt ned mod. Så ledte hun den på vej ind mellem sine glohede skamlæber og sænkede sig langsomt ned over den. Hun var drivvåd, og jeg blev meget overrasket over at hun var så snæver, hun havde jo trods alt født.

Det var ubeskrivelig dejligt at mærke hendes bløde lår og røv da hun fik den i til roden. Så lænede hun sig frem over og jeg kunne ligge og kigge lige op hvordan hun tog Oles pik i munden igen mens han lå på knæ. Det var et utroligt ophidsende syn. Hun lænede så meget frem at jeg kunne komme til at bevæge mig ind og ud. Jeg greb fat om hendes bløde brede hofter og begyndte at kneppe hende. Jeg kunne komme til at tage på hendes runde bløde baller. Vi stønnede alle tre som et spand heste. Efter et stykke tid var det igen tid til at flytte rundt. Hun steg af, lagde sig på ryggen og fik Ole flyttet ned mellem sine lår. Hun greb om mit lem og tog det i munden, - UHA hvor kunne hun bare sutte, hun sugede, slikkede og suttede mens hun masserede skaftet forsigtigt. Ole greb om sit lem og førte de mod hendes skede, og gled ubesværet ind, og begyndte at kneppe hende. Han lå på knæ, så jeg kunne nemt få det bedste syn for hvordan hans lem gled ind og ud. Så mærkede jeg hendes hænder kæle for mine nosser, det var afsindig dejligt. Jeg stak en hånd ned mellem hendes lår og hentede lidt smørelse ved skamlæberne, trak det lidt op og begyndte at massere klitoris forsigtigt. Det gjorde sin virkning, jeg kunne straks mærke at hun mistede koncentrationen om sutningen, og lidt efter holdt hun inde og begyndte at stønne højlydt. Ole kneppede hende taktfast, og jeg masserede mere og mere koncentreret. Hendes stønnen blev kraftigere og kraftigere og hun havde nu lukket sine øjne og pludselig stoppede hendes åndedræt nogle sekunder mens hendes krop spændtes i en bue og så kom hendes orgasme i et hyl, mens hendes hænder greb hårdt fat om hovedpuden.

Hun fik en meget langstrakt orgasme som ebbede langsomt ud. Jeg havde indstillet massagen og hun fandt min pik igen og genoptog sutningen. Jeg kunne nu mærke at hun ville sutte mig til udløsning denne gang, men det var jeg ikke indstillet på, jeg ville kneppe hende igen. Jeg ville prøve en sandwich med hende.

Pludselig stoppede Ole sine bevægelser og trak sig ud. Jeg trak mig ud af hendes mund og bevægede mig ned mellem hendes lår, greb om lemmet og førte det op i hende. Der var sjaskvådt, så jeg gled ubesværet i til roden straks og begyndte at kneppe hende. Så gik det op for mig at Ole var kommet helt lydløst i hende. Det var en underlig fornemmelse at glide ind og ud i en anden mands efterladenskaber.

Conny greb ud efter Oles pik og begyndte at slikke den. Så satte jeg heftigt ind og kneppede hende i et hidsigt tempo. Det varede ikke længe inden hun slap Oles pik og stønnede højlydt. Jeg havde et godt tag i hendes hofter. På et tidspunkt fik jeg hende vendt om så hun lå på knæ og jeg tog hende bagfra. Det var et dejligt syn at se hendes dejlige velformede store runde røvballer hvor min pik forsvandt mellem. Hver gang jeg stødte absorberede hendes baller stødet, og jeg kunne se hvordan hendes bløde baller vippede hver gang. Jeg tog et godt tag om hendes brede hofter og kneppede hende hårdt. Hendes hænder greb fat om puden og spændtes så knoerne blev hvide, så kom hun igen, denne gang meget langstrakt. Jeg fortsatte ufortrødent i et jævnt tempo.

Hun kom lidt til hægterne igen og begyndte at sutte på Oles pik igen. Den var blevet noget slap, men hun fik den ret hurtigt på højkant igen. Ole lå nu på knæ foran hende, og jeg bag hende. Når jeg stødte til skubbede jeg hende op omkring Oles lem. På et tidspunkt mærkede jeg hendes hånd omkring mine nosser, og det var det eneste jeg ikke kunne tåle på dette tidspunkt kunne jeg mærke, så jeg trak mig hurtigt ud.

Ole gled nu ned under hende og vi fik hende til at glide ned over hans lem som var blevet stift igen. Et specielt syn her bagfra at se hans lem forsvinde op i hendes skede hvor jeg lige havde været. Jeg krøb op til hendes ansigt, og hun åbnede munden og lod læberne glide op over mit ophovnede pikhoved, så nu var det Oles stød der skubbede hendes mund frem og tilbage om min pik. Det var afsindig dejligt og jeg kunne samtidig se Oles pik banke op i hende og stødene forplante sig i hendes bløde røvballer. Pludselig greb hun om mine nosser med den ene hånd og støttede nu kun med den anden. Hun krammede den og kradsede bag dem med sine lange røde negle. Det var mere end jeg kunne klare, jeg var kommet forbi det punkt hvor man kan holde tilbage. Det kildrede i nosserne og bækkenbunden og det gurglede i min hals da jeg pumpede min opsparede sæd dybt ind i hendes mund. Orgasmen var uhyre kraftig og langstrakt. Hun fjernede ikke ansigtet, men sugede blot endnu mere og klemte forsigtigt med hånden. Jeg brølede en langstrakt orgasme ud, og da jeg var helt færdig fjernede hun sin mund, og jeg så hun sank det sidste.

Det imponerede mig, det havde jeg aldrig før prøvet, de piger jeg var kommet i munden på havde altid spyttet hele herligheden ud i et stykke køkkenrulle eller noget andet eller fjernet sig når den begyndte at sprøjte, hvilket er noget af et antiklimaks.

Conny lagde nu ansigtet mod puden og nød Oles behandling i fulde drag. Han kneppede rytmisk, og havde et godt tag i hendes hofter. Jeg krøb om bag hende og nød synet af hans pik der taktfast gled ind og ud. Min pik havde ikke lagt sig, men var stadig stenhård. Efter at have nydt synet nogle minutter samlede jeg mig sammen og skrævede over hans ben og lagde mig på knæ bag hende igen. Jeg greb om mit stadig fedtede lem og pressede hovedet mod hendes anus. Jeg pressede på, mens både Ole og Conny lå stille afventende. Så kunne jeg mærke at hun åbnede sig. Jeg pressede lidt mere, men kunne mærke at det var for tørt.

Vores åndedræt var meget hurtigt, vi var alle meget ophidsede, og så gispede Conny: "der er creme i den skuffe der" og pegede i retning af et natbord. Jeg kunne lige nå skuffen, trak den ud og rodede lidt, og fandt en tube. Jeg åbnede tuben, pressede noget gennemsigtig creme ud, smurte lidt på pikken, og lidt i hendes anus. Mine finger gled let og ubesværet ind. Jeg lagde tuben tilbage, greb om mit jernhårde lem, og bemærkede at det føltes noget tykkere end normalt. Jeg var vanvittig ophidset. Jeg forsøgte igen at presse mig ind, og kunne mærke at Conny pressede modsat, og så gled hovedet ind. Hun sukkede højlydt og sagde "stop et øjeblik".

Det var en utrolig stram fornemmelse. Jeg følte en ubændig trang til at støde til, men beherskede mig. Så begyndte hun langsomt at bevæge sig frem og tilbage, og jeg kom dybere og dybere ind for hver gang, til jeg var i til nosserne. Det var det strammeste jeg nogensinde har mærket. Så stoppede hun, og automatisk begyndte vi at bevæge os i hver sin takt, men det var utrolig svært, for vi skubbede hinandens pikke ud, så det krævede uhyre præcis timing og at vi stødte præcist så vores pikke trængte parallelt ind i hende. Jeg kunne tydeligt mærke Oles pik gennem mellemkødet. Hun sukkede og stønnede. Vi kneppede langsomt og sejt og koncentreret. Så prøvede vi at afpasse tempoet således at der kun var en af os i bund ad gangen. Vi øgede tempoet men kom ud af takt, Conny stønnede mere og mere. Så prøvede vi at finde takt så vi var i bund samtidig, det var afsindig snævert, men gav Conny mulighed for at støde imod, og dette kunne hun tilsyneladende bedst lide.

Vi øgede tempoet, Conny stønnede højere og højere og huggede sig ned omkring vore pikke, og pludselig kom hun i et langstrakt hyl. Jeg kunne mærke hvordan musklerne i hendes underliv trak sig sammen og strammede om vores pikke. Jeg holdt hårdt fat om hendes hofter og pressede mig helt i bund for ikke at smutte ud da hun sad så uroligt. Ole derimod hamrede pikken ind og ud og pludselig vendte han det hvide ud af øjnene og et langstrakt støn undslap hans læber. Connys orgasme varede ca. 30 sekunder. Jeg kunne mærke hvordan Oles pik gik som et stempel i Connys skede, og det hele blev meget for mig. Jeg trak den ud og jog den i bund igen, igen og igen mens jeg holdt fast i hendes hofter.

Hendes bækkenbunds muskler spændtes stadig rytmisk og hun stønnede stadig højlydt, da jeg hørte min egen stemme brøle højt mens jeg fik den kraftigste og længste orgasme nogensinde, mens min pik stadig hamrede ind og ud. Mine underlivsbevægelser stoppede og jeg kunne mærke hvordan sæden pumpede ud gennem urinrøret og dybt op i hende. Langsomt ebbede orgasmen ud, jeg trak pikken ud og gled om på sengen og pustede sammen med de andre. Conny gled ned mellem os og vi kælede slapt for hendes dejlige krop.

Efter et par minutter rejste hun sig langsomt, smilede og sagde: "Det er det bedste knald jeg har fået i årevis".

Fynsland