NANNAS EROTISKE HISTORIER


0.   kap. Om Nanna Naye
1.   kap. Nanna dummer sig
2.   kap.
Afstraffelsen
3.   kap.
Onani
4.   kap.
Afsløringen
5.   kap.
Tjenestepigen
6.   kap.
Fornemt besøg

7.   kap.
Nanna og Borgmesteren
8.   kap. Nanna i fangekælderen
9.   kap.
Det Hellig Kalds Klan

10. kap.
Nanna og Klanceremonien
 

LÆSERNOVELLER

Vild med manden - af Lise - NY
Tema:
Dominans - 27.12.2017

Hånden lirkes ud af min mund og helt automatisk får jeg munden klappet sammen, jeg har sådan en lyst til lige at slappe af i kæben, blot 5 min eller bare 2 - bare slappe lidt af. Han tager straks fat i min brystvorte og vrider den rundt, han behøver ikke sige noget eller gøre andet, min mund flyver straks op i den vidt åbne position, han befalede, og han slipper smerten i brystvorten.

Mit livs beretning - af Vika - NY
Tema: Afstraffelse - endefuld
- 26.12.2017
- Hvor er du smuk, Vika. Ka’ du li’ din gave, selvom det jo ik’ er noget særligt? Jeg lænede mig længere ind imod spejlet og med et lykkefyldt smil og via spejlet havde jeg øjenkontakt til ham. - Om jeg ka’, jeg elsker din gave, tusind tak. Du aner ik, Tim… Lige i dét øjblik fik jeg et lille klap i røven, kun et lille ét. Jeg blev noget overrasket og gispede, trak min røv til mig og udbrød. - Aaau min røv, gir du mig så’n bare smæk, Tim? Jeg lænede mig alligevel igen ind mod spejlet og struttede bagud med røven. Og så fik jeg igen et lille klap i røven, kun et lille ét ligesom før. - Aaau, åh. Og noget imod min vilje, fik jeg ik’ sagt andet. Så fik jeg igen et klap i røven, ik’ et lille ét ligesom før, men med et klask, lidt hårdere.

Ild i gamle huse - af Fynsland
Tema: Aldersforskel

Hun var først i tresserne. Jeg midt i tyverne. Hun havde nu, efter et par år som enke, genopdaget sin seksualitet. Som hun sagde rent ud til mig "Jeg er så liderlig det meste af dagen, men især her om morgenen."... Jeg fik en hånd ned mellem os. Trak hendes nederdel op. Lod hånden glide henover hendes trusser. Masserede hendes klitoris gennem trusserne. Jeg mærkede hendes hånd i mit skridt. Mærkede hvordan hun lod hånden glide frem og tilbage over min pik. Hun stoppede. Fik åbnet mine bukser. Trak pikken ud i der fri, tog fat om den og begyndte at gnide op og ned ad det stive skaft...

Juletid - af Nilthergon
Tema: Alm. sex

Jeg kunne mærke at det pressede på i pikken, så jeg begyndte at tænke på alt muligt andet, for at holde nydelsen længst mulig. Mit blik gled rundt i værelset og faldt på et stort spejl. I spejlet kunne jeg se at døren, ind til værelset, stod lidt på klem. Men ikke nok med det. I døråbningen kunne jeg se min kollegas kone, altså min ridende venindes mor. Hun stod der, splitterravende nøgen, med den ene hånd begravet i sit skød og den anden masserende hendes meget store bryster. I det samme kom datteren, i en gigantisk orgasme. Underlige lyde kom fra hendes strube og hun pressede sin snævre fisse ned over min pik i nogle kramper. Samtidig rystede hun som et espeløv og klemte om sine bryster med begge hænder. Hendes krop stod i en stor bue et par sekunder…og så faldt hun sammen over mig. Fuldstændig slap faldt hun om på siden og gled af pikken. - Det er løgn !- Tænkte jeg...

Min første faste stilling, del 1 -af Bettina
Tema: SM
Direktøren ventede mig, han hjalp mig galant af med overtøjet inden vi gik ind for straks at blive ført til et diskret placeret bord. Straks hvidvinen var skænket ønskede direktøren mig tillykke med den nye stilling. Du har nu en position i virksomheden som giver den største indflydelse, næstefter min. Du vil opdage, at det mest vanskelige sikkert blive at vænne sig til mit arbejdstempo og skiftende temperament.  Jeg fik udleveret begge kontrakter, og efter at have smagt rødvinen fik jeg ”tildelt” tid og ro til at gennemlæse dem. Begge var af meget krævende omfang og stort set enslydende med hensyn til de rent faglige opgaver. Den specielle kontrakt var af en anden karakter end jeg havde forestillet mig. Det var en fantastisk gage, pensionsordning, et garderobebudget som ville være enhver ung kvindes drøm samt dertil omkostningsfri frisør, massage m.v.. Modydelsen var, at jeg udover det faglige område også ville tilhøre direktøren som en betingelsesløs slavetøs. Den specielle kontrakt havde tillige en klausul, at direktøren kunne pålægge mig periodiske andre arbejdssteder.

Indbrud om natten - af Lene
Tema: Voldtægt

De to andre ser på mig og siger; "Jo lad os gennemkneppe den liderlige tøs, så hun ikke får brug for de kunstige tingester foreløbig!" Jeg bliver mere rolig et stykke tid, de vil altså åbenbart bare kneppe mig, skønt! De smider tøjet på nær nylonstrømperne, det er 3 farvede fyre, den ene er helt tydeligt neger - næsten sort. Jeg ser de 2 andres pikke et par dejlige pikke på 21-22 cm og ret tykke - det tegner godt. Så vender negeren sig og jeg får et chok, han har en pik på 30-32 cm og den tykkeste pik jeg har set, det farer gennem mit hoved - den klarer du ALDRIG! De to andre siger til negeren, "Du skal sidst - ellers kan vi jo slet ikke mærke noget." Han griner og siger; "Det er helt ok, så kan i ride hende til for mig dværge!"  Han griner og fortsætter; "Det her skal nok blive sjovt."

Hunden Carlos - af Lis
Tema: Animal

Pludselig tog Nils og Else fat i hvert af mine ben og løftede dem op på køkkenspisebordet. Så kan Carlos bedre komme til sagde de. Hunden forsøgte at hoppe op – jeg kunne se dens blårøde hundepik stritte ud under dens mave. Den peb da Nils skubbede den ned – men begyndte så at slikke mig i stedet for. Jeg sukkede og stønnede af liderlighed – jeg kunne allerede se dens pik hamre ud og ind af min fisse – tanken tændte mig så meget at da dens tunge gled hen over min fisseåbning kom jeg i en kæmpeorgasme. Carlos var nu helt vild – men Nils kommanderede den over i sin kurv. Den lå og slikke på sin pik som var ret stor nu. Hvad vi fik at spise herefter kan jeg ikke huske – det eneste som stod i hovedet af mig var at jeg snart skulle kneppes af en hund.

ANDRE NOVELLER PÅ NANNAS.DK

ALDERSFORSKEL

ALM. SEX

ANIMAL

BONDAGE

DIGTE

DOMINANS

FAMILIE

FERIESEX

FETICH

FØRSTE GANG/UNGDOM

HOMO/LESB/TRANS

NATUR/JOB/OFF.

JUL

MANGE OM EN

PAR/PAR/1 EXTRA

SEX/SWINGERKLUB

SKRIV VIDERE

SM

UDNYTTELSE

URIN/SCAT/LAVEMENT

UTROSKAB

VOLDTÆGT

NANNA OG LÆSERNE

Vil du have en novelle på?
Send den til
Admin@nannas.dk

Læs dog lige sidens retningslinjer først!

Husk der er copyright på alle noveller på Nannas.dk Noveller må IKKE kopieres til andre websider


Besøg også Nannas novelleside:


En af Internettets største gratissider med flere tusinde frække
noveller fra læserne. 

NYT NYT NYT

Sex på stranden - i Danmark

Hvor kan man sexe på stranden
uden at genere hr og fru Danmark?

Fortæl om dit sted, så vi alle kan få en
fræk oplevelse - klik på billedetFløjstrup Strand - mændenes sexparadis syd for Århus

Nanna har besøgt stranden - læs artiklen om hvad der foregår derude
KLIK HER

 


Mænd vil have mænd!

Lesbisk - det har været accepteret i mange år. For 14 år siden skulle vi alle lege med SM. Så sprang bøsserne ud. Siden skulle vi alle i swingerklubber. Og nu melder mændene ud at de også har lyst at sutte en stiv.
Kvinder pas på - nu har du konkurrence, for hvad nu hvis din kæreste fortæller, at han har været dig utro MED EN MAND, men han altså ikke er  bøsse....

Læs Nannas artikel og interview med en af DEM
 


  Kvinder og tatoveringer som
kropsudsmykning
 

Mange kvinder vælger i dag at få en lændetatovering,
men enkelt lader sig dekorere på store dele af kroppen.
Hvorfor, spurgte Nanna, Sille, hvis krop vækker henholdsvis begejstring og forargelse, alt efter hvem man spørger.

Læs artiklen HER og se BILLEDERNE


Afstemning 

 SLAVER OG TØZER

Er du slave eller tøz,
vil vi gerne høre om din rolle
i SM og Dominans spillet.

Klik på billedet


BDSM KONTRAKTER

Har du brug for en kontrakt med din slave eller tøs

Klik på paragraftegnene
og læs mere


ARTIKEL DATABASEN
Piercinger, Prostitueret
Naturister, Spanskrør
Vådorgasme
At være transseksuel
Homo-farvers betydning
Leg med nåle
og meget meget mere


  FRÆKKE LINKS
 

LAV SELV - SM artikler
SM-chatsteder - Dating
Fetish sites - latex, læder mv.
Galleri-links -
Billedsites
Sex-links -
Frække sider

Shops - Butikker på nettet
SM-links - Læs, se og lær
Klubber - Klubber i Danmark
Den sjove - Underholdning
Link til Nannas sider - Bannere


NYHEDSBREVET
Månedlig information om novellerne på nannas.dk naterotik.dk og juleerotik.dk Er du tilmeldt på naterotik, behøves du ikke tilmelde dig her. Slet indholdet i ruden og skriv din egen e-mail og slut af med Tilmeld

Din Email:

Tilmeld Frameld

Skriv til Nannas.dk
admin@nannas.dk